Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Black Death Skunk , Indoor, Cob-Led 242W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
LinChi
Stálý Člen

Karma uživatele LinChi - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
Tak svetlo bych uz mel, je to svitidlo 120 cm s dvema zarivkama cool white 2x 36w.
Melo by priblizne vypadat takto.

přesněji takto

https://www.elektro-paloucek.cz/svi...w-s-reflektorem

Old Post 22-11-2017 v 22:54 PM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 338

Ty vrcholky pri prvnim zastipnuti asi nejsou na klony nejvohdnejsi, ze?
Pisou ze nejlepsi klony jsou ze spodni casti rostlin.

Old Post 23-11-2017 v 07:59 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 339

Kytky mely uz 6-7 vetvi , jsou zdravy a silny takze vrcholky jsem dnes zastipnul na vsech kytkach klasickym zpusobem tak aby byly priblizne stejne vysoky a odebral jsem u tech vyssich horni dve patra a u tech mensich jsem odstranil jen tu spicku.
Necham je poradne rozvetvit a klony odeberu ze spodnejsich vetvi.
Musel jsem je uz zastipnout dnes z casoveho duvodu kvuli prepinani na kvet.

Zkousel jsem je napred i ohybat ale moc mi to teda neslo , bal sem se ze se mi zlomi a oddeli protoze ty stonky uz maji tvrde jako prase, zkousel jsem je i rozdrtit v prstech abych je ohnul ale nepodarilo se.
Nemam v tom praxi a jsem trochu nervak takze jsem zvoli klasicky zastip , zkratka to s cim mam zkusenost.

Ted se holky asi trochu zbrzdi ale verim ze pojedou zas brzo jak stekly a do dvou tydnu uz by tam mela byt poradna Jungle.

Naposledy upravil Madical-Strains 23-11-2017 v 15:16 PM

Old Post 23-11-2017 v 10:18 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 340

BITŘÍKU

Negativni karmu od tebe za to ze jsem si dovolil do vlastniho vlakna napsat o pomoc s matkarnou ??? Od tebe kterej tu zanasi zbytecnostma ktere nejsou ani k meditu veci me vlakno ti najednou vadi ze tady pisu jine tema o matkarne ?
Ze to sem nepatri?

Koukam ze si pravdepodobne doted jeste nestravil ze jsem te nevyhovel s rezy teto odrudy , hned na zacatku tohoto vlakna .
Tady si nevenek nekolikrat opakovane prezentoval do vlakna ze tomu genu neveris ze je to nesmysl , ze te na tom neco nesedi a podobny kidy a pri tom do PM si byl neodbytnej jako stenice a opakovane si si ze me zdimal rezy cely den PMkama ( a ne jenom jeden den) az me to bylo fakt neprijemny ale zustal jsem k tobe i presto stale slusny , protoze jsem se domnival ze jsi normalni ferovej chlap.

Domnivam se , davat negativni karmu za to ze ve svem vlakne zadam o pomoc s matkarnou je vazne od tebe trosicku pokrytecky. Ona ta pricina negativni karmy bude ale nekde uplne jinde, vid? Jeste si to proste nerozdejchal ze jsem te odmitl s klony a takto se alespon mstis a si nasranej ze nejakej "rado by grower" , kterej umi jeste hovno , mel to stesti a dostal gratis par seminek. To neco vypovida o tvem charakteru.

Klidne si tam klikni negativne jeste 100x a neboj ja ti negativni karmu na oplatku vracet nebudu , nejsem jako ty.

A to ja blbec , jsem uvazoval ze ti par rezu vazne poslu, dik ze jsi mi otevrel oci.

Uz na tve prispevky nebudu reagovat , odpovidej si co chces , nestojis me za to se rozcilovat.
At ses jak ses dobrej pestitel... jako cloveka uz jsem si te prestal vazit!

A abys tady nemohl psat tvou pripadnou lzivou odpoved a popirat pravdivost meho tvrzeni , protoze ja uz na ne vazne nechci reagovat tak uz pak bych se nemohl branit tvym pripadnym reakcim ... ,sice nemohu zverejnit tve PM jelikoz je to tady na Groweru bohuzel zakazane a ja nebudu ani nechci porusovat stanovy Groweru ale mohu ( na dukaz pravdy) klidne komukoliv kdo projevi zajem , tve PM velice rad preposlat.

Naposledy upravil Madical-Strains 24-11-2017 v 07:06 AM

Old Post 23-11-2017 v 19:45 PM
LinChi
Stálý Člen

Karma uživatele LinChi - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

Woooooo ja chci číst ty pmka.. prosím jdu si ohřát popcorn

Old Post 23-11-2017 v 22:38 PM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

Čaf!
čítal som príbehy Vás oboch. Ste tu už pár týždňov....som prekvapený, že ste tu zverejnili svoje osobné názory na toho druhého, evidentne pod emočným tlakom, tak, aby ste toho druhého čo najviac naštvali a urazili. Beriem to naozaj s rezervou. Mám aj ja svoje skúsenosti...Tým viac, že s oboma z Vás som v kontakte cez PM. Myslím, že písať horúcou hlavou nemá moc zmysel a za pár dní, keď Vás to prejde, tak Vás to aj zamrzí. Preto navrhujem, aby ste sa obaja poriadne nadýchli, EDITli a DELETovali, čo ste napísali, zabudli na včerajšok. Nech nikto nikam neodchádza a fičíme ďalej.....

Old Post 24-11-2017 v 05:52 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 343

Dnes -zalivka az po7 dnech , Root-Juice-4ml/1l , Bio-Grow-2ml/1l, Acti Vera-3 ml/1l, Bio-heaven 3ml/1l.

Old Post 24-11-2017 v 07:58 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 344

citace:
Původní příspěvek od odo
Čaf!
čítal som príbehy Vás oboch. Ste tu už pár týždňov....som prekvapený, že ste tu zverejnili svoje osobné názory na toho druhého, evidentne pod emočným tlakom, tak, aby ste toho druhého čo najviac naštvali a urazili. Beriem to naozaj s rezervou. Mám aj ja svoje skúsenosti...Tým viac, že s oboma z Vás som v kontakte cez PM. Myslím, že písať horúcou hlavou nemá moc zmysel a za pár dní, keď Vás to prejde, tak Vás to aj zamrzí. Preto navrhujem, aby ste sa obaja poriadne nadýchli, EDITli a DELETovali, čo ste napísali, zabudli na včerajšok. Nech nikto nikam neodchádza a fičíme ďalej.....

Odo. Dnes uz mam jasnou hlavu bez vcerejsich emoci.
Ja jsem s tim opravdu nezacal !
To neni bohuzel jen ten vcerejsek.
Prolistuj si vlakno zpetne a uvidis kdo do koho stale rejpa , urazi a napada.
Ja jsem si ho donedavna opravdu jako cloveka vazil a jako growera jsem ho ctil a respektoval.

At si zaklada ze msty vlakna o me jake chce alespon tim dokazal svou omezenost
Jeho napad s tim vlaknem zamerenym proti me povazuji za hloupy a nestastny.

On se na me zkratka jen zlobi , ze jsem mu klony nechtel poskytout z drive uvedenych a logickych duvodu a ted najednou je nabizim komukoliv za matkarnu. A svuj vztek ventiluje svym prirozenym zpusobem.

Ten kdo sleduje hodne Grower si mohl povsimnout ze v par vlaknech narazi na jeho hlasku..."Klidne me za to dejte Ban ...ale " Takze nejsem to jen ja koho urazi a napada. Aby se mu to jednou nestalo opravdu osudnym kdyz po tom stale tak vola.

Me je to opravdu uprime lito ze jsme se spolu neshodli ale nenecham si od nikoho srat na hlavu aniz bych se branil pravdou.

Ja se snazim neco vypestovat, chci byt v klidu a pohode , do nikoho se nenavazim , do nikoho nestouram , zkratka jen se snazim jet to svoje.

A uz se tim vazne nebudu zabyvat , stejne by to nic nevyresilo.

Naposledy upravil Madical-Strains 24-11-2017 v 20:51 PM

Old Post 24-11-2017 v 10:48 AM
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

tenhle thread by zaslouzilo krapet promazat mozna...

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 24-11-2017 v 11:43 AM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 346

Ok, puvodni prispevek na pozadani smazan.

Naposledy upravil Madical-Strains 24-11-2017 v 20:57 PM

Old Post 24-11-2017 v 13:16 PM
Witcher
Stálý Člen

Karma uživatele Witcher - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

Mediku to to vazne nejde hodit do klidu? Jak nejde o zivot, tak jde o.... kazdej mate svou pravdu, je preci snadne si pripadne nekoho soupnout do ignoru ne? Vzniklo to kvuli banalite... cetl sem, ze je Ti prez 50, takovyhle vylevy bych cekal od mladyho kluka a ne od zkusenyho chlapa, co by to uz mel mit na haku.... peace

Old Post 24-11-2017 v 14:12 PM
Witcher je offline   Profil uživatele Witcher   Find more posts by Witcher   Foto galerie člena Witcher   Click here to Send Witcher a Private Message   Add Witcher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

Hlavně neodchazej.!!!
Pokaždé jak jdu na grower, tak si říkám co asi bude mít medi za komentář.

Old Post 24-11-2017 v 16:48 PM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 349

Dnes po odstraneni spodnich vetvicek .
Postrikano Cropmaxem.

Old Post 25-11-2017 v 16:37 PM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 350

Vyzerá to konečne dosť dobre! Ten Rootjuice už nemusíš pridávať do zálievky.

Old Post 25-11-2017 v 16:58 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pítr90
Stálý Člen

Karma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 351

No vidíš, že to jde 😉😉

Po trávě se nechodí, po trávě se směje :-D
Já: "Začal jsem se svojí závislostí něco dělat"
On: " A co???"
Já:" Pořídil jsem si skříň 😁
Pítrovo miniprckárna
Pítrovo HoMeMaDe box s 250 sodou
řízkování rajčat podle Pítra
Pítrovo MiNiBoX 100W SCROG
Pítrovo Nový Homemade box, pořád s 250w sodou

Old Post 25-11-2017 v 17:05 PM
Pítr90 je offline   Profil uživatele Pítr90   Find more posts by Pítr90   Foto galerie člena Pítr90   Click here to Send Pítr90 a Private Message   Add Pítr90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 352

Jo diky , je videt ze to presazeni z koko-wermiku do Biobizz light-mixu a dokonale rozebrani korenoveho balu proudem vody , byl dobry tah !
Po 5 dnech se to vzpamatovalo a krasne v tom light-mixu rozbehlo.

Takhle to vypada z boku.

Ted uz musim pomalu davat bacha na samce kdyby se tam nejaky objevili.
Doufam ze jich nebude az tak moc.

Old Post 26-11-2017 v 07:25 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás