Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj Casablanca je zuprova...
Co takhle Mesto Bohu, nerikam, ze je to absolutni spicka, ale kdo se na tohle podiva tak bude jeste 2 hodiny sedet na prdeli a premejslet jak je ten zivot slozitej/jendoduchej...
ty woe - tim Brazilem sem byl trošku zklamanej, přece jenom od Pana Gilliama čekal trošku víc (viz třeba Opice nebo F and L v LV)...
jo vo čem je to město bohů - mam ho doma na CD, ale nějak se k němu nechcu dokopat...
faq.&drinker> a trošku moloka - to je moc moc hustej film - viěl sem ho 2x a zas to nějakou obu neplánuju (mimochodem muzikál nic moc)
Muzikal???, jj siceny moloko je vyborny ... Ultra violence ...
ad Mesto Bohu
No je to takovej brazilskej filmek, situaovany do Buenos Ajres, je to o mladejch vyrostcich co pouzivaj pistoli vic jak ty pribor , ale ne ze by to bylo o nicem, mrkni na to, urcite te to chytne je to brutus, silnej filmek...
jj, muzikál - hudbu psal J P Muchow, texty Mardoša - na jewišti pouští DJ Hoffee - to všechno v Plzeňskym komornim divadle - sem se na to těšil jako na div. událost roku - odcházel jsem takovej rozpačitej, chvíli dobrý, chvíli dost trapný - hlavně vod toho mardoši sem čekal víc
ale stejně to stálo za to - jak ty staříci s předplatnym chudáci vůbec nevěděli do čeho dou, to moc nevydejchávali
tak jsme se včera mocně zhulili White Shivou a pak jsme dali Hledám Nemo...no vyhrálo to u mě na celý čáře v oblasti animovanejch filmáků, snad akorát Shrek byl lepší...
2jennet absolut agree!!! Na Vlasy sem uplne zapomnel
2huk, tak pozor, jesli je pro tebe finding nemo nejlepcejsi animak tak se v klidu usad a shlidni Cestu do fantazie, rikam ti ze zapomenes na vsechno ostatni, vcera sem to shlidnul, je to proste total masaaakr, neni to pocova grafika, ale na tom nesejde je to naprosto uzasny a nepopsatelny, proste nebudu se rozplyvat a prozrazovat neco s tohohle klenotu, proste to shlednete... davam tomu uz sem si ho zapsal do svyho top 10 mozna i top 5
Videli jste Catch me,if you can ?Vcera jsem to zkouknul a vrele to doporucuju....Tom Hanks a Leonardo Di Caprio....fakt dobry...
----------------------------------------------------------------------------------------
A dneska jsem uz asi po 5 videl Forest Gump-opet Tom Hanks-ten je u me PAN herec