Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Rekordy v paleni
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

nejlip se to prehani z brcek..porad hulis a hulis..a porad to nekonci..a najednou bum....juj

Old Post 07-01-2004 v 12:45 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

no dyz hulim tak hulim povetsinou hodne a ty ze silnych rekordu sou asi...

*50 speku plus minus v 5-ti lidech, ale byly to stipky, spis listovi, ale
solidni, pekne an vykaseni
*pak asi nakejch 6/7 jointu celkem dobryho modelu, za cca 2 hodky, pro vas to je mozna normal, ale pro mne to byla celkem masaz
*no a nejdyl sem nehulil 9 mesicu (preruseno tou akci 50 skicku )

!!! Carpe diem !!!

Old Post 07-01-2004 v 14:25 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 19

no, to ja jsem vyhulil sam jednoho asi dvou metrovyho jointa, tlustej asi 50 cm. motal jsem ho z hajzlpapiru a lepil Patexem. vevnitr bylo proste vostry koureni, uplny promodel, prej holandskej skanour krizenej s prazskym skerem.....no a pak jsem se poblil.....a az potom probudil...
sorry, ze si z toho delam prdel, ale k cemu jsou rekordy??? to je zapotrebi porad nekomu dokazovat třo, ze jsem rozhodne vetsi prase nez on, kdyz dam o 2 jointy vic??? k cemu je to dobry?? to fakt nekteri z vas huli o 106 jen proto, aby ukazali, ze to dovedou?? to stoji za to vykourit toho nekolikanasobne vic nez obvykle a pak se cejtit spatne?? nebo je lepsi dat si tolik, aby to bylo prijemne a clovek mel dobry pocit??? ja jsem teda pro druhou moznost....

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 07-01-2004 v 19:08 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dloob-pRo|gameR
Stálý Člen

Karma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% PěstitelskáKarma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% PěstitelskáKarma uživatele dloob-pRo|gameR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

taky mam radsi kdyz si dat ty 3 prdy z dobryho skera nez se prehulovat 50 brckama=)

Old Post 07-01-2004 v 19:39 PM
dloob-pRo|gameR je offline   Profil uživatele dloob-pRo|gameR   Find more posts by dloob-pRo|gameR   Foto galerie člena dloob-pRo|gameR   Click here to Send dloob-pRo|gameR a Private Message   Add dloob-pRo|gameR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

krychle, myslim, ze si nepochopil smysl threadu, ja ho sice nezakladal, al myslim, ze tady vubec nejde o nejake soutezeni, proste tvurce zajmalo a urcite nejen jeho (treba i mne), kolik kdo zdolal nejvic, neslo mu o to abys tedka zhanbenej mazal ubaslit 60 speku a vyjel si je doma. Verim, ze tady nejsou skoro vubec zadny "klasterni" hulici, verim, ze kazdej zvas si nekdy dal vic jak ty 3 prdiky do pohody a chtel vyzkouset jak moc ho to zmasti nebo ze je tady urcite nekdo koho kamosi vyprudili k velkym hulicim vykonum... Secteno podtrzeno vubec nejde o nejake trhani rekordu a predhaneni se, protoze to stejne nelze rozsoudit, jde tady jen o tu zajmavost, nikdo predtebou tady netvrdil nic ztoho cim kerujes ani se tady nikdo s poctem nepredhani, whole konstatace...

peace

!!! Carpe diem !!!

Old Post 07-01-2004 v 20:25 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 22

2 fak.gesho
ja vim, o co v tomhle threadu jde....jen jsem chtel dementovat trhani hulicskych rekordu. tot muj nazor, vam zadnej neberu a pokud jsem nekoho pohorsil, tak se omlouvam..
samozrejme i ja jsem parkrat "prebral", to se snad stalo kazdymu. me jen zarazi to, jak tohle nekdo muze delat umyslne a jeste se tim chlubit....
samozrejme na kazdeho plati jina mira a tak co je pro jednoho lehci odpoledni raus muze byt pro druheho nocni mura..jak pises, nejde to rozsoudit a tak to tedy budu brat jako zajimavost..

>fak.gesho: no, zjistil jsem, ze ti nejde zaslat PM, tak to napisu sem. myslis, ze kazdej, kdo tu napsal svuj rekord ma cisty svedomi?? a proc si myslis, ze tu nikdo prede mnou nenapsal to, co jsem napsal ja a tim, jak rikas, jsem keroval.. nebylo to treba tim, ze radsi napsal svuj "rekord", aby treba nahodou nebyl pozadu nebo tak neco??? jak uz jsem psal, tak je to muj nazor. pokud mas na vec jiny nazor, nebudem to asi dal rozebirat..

vsem, kterych se muj prispevek nejak dotkl nebo jsem vas obvinil z nejake nepravosti, se moc omlouvam. mym cilem neni vas nejak pospinit, ale pozastavit se nad nesmyslnosti techto rekordu.. dik
zdar

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow

Naposledy upravil Krychle 08-01-2004 v 19:47 PM

Old Post 08-01-2004 v 19:23 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

krychle: máš pravdu v tom, že dementní trhání rekordů v pálení je fakt dementní. ale na druhou stranu proč se nepochlubit, že na nějaké vyjímečné akci (třeba Grower sraz), jsi dal třeba 30 špeků.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 09-01-2004 v 08:41 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

vsak o nic nejde, ne? jen proste takove testovani cloveka....POKUSI NA LIDECH tzv

Old Post 09-01-2004 v 11:39 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

nová značka: CANNABIS - tested on humans

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 09-01-2004 v 12:10 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

2 krychle - peace , taky nevidim nic krasnyho na svych rekordech, ale ani se za ne nestydim. Je to neco podobnyho jako chvastani kolik dal kdo pivek/panaku vodky nebo sezral burty takovi normalni chlapsky chvastani ne?, sme vsichni lidi a teda zrovna ja nemusim bejt dokonaleja drzet nesprasovaci celibat, proste se taky jedou za cas rad vodstrelim , ale mas pravdu nic krasneho na tom nejni...

!!! Carpe diem !!!

Old Post 09-01-2004 v 13:58 PM
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 27

2 PiosOne
jo jasan tyhle srazy si dost dobre nedovedu predstavit musi to byt mazec, podle toho, co pise Gannja a ty...hehe proste "Kazdemu, co jeho jest."
a ne ze budete ten CANNABIS zkouset na zviratkach

2 fak.gesho
jo, mas pravdu, v podstate je to uplne to samy, jak s chlastem, tak s kourenim. ale jen v pripade trhani tech rekordu, jinak je huleni rozhodne prijemnejsi...(teda aspon pro me)..a kdyz nekdo vydrzi tech par desitek speku, tak klobouk dolu..
a nikdo tu o celibatu nemluvil, ale vlastne mas zase pravdu, taky mi parkrat ujede ruka...ale ja za to nemuzuuuuu.....

Old Post 09-01-2004 v 16:30 PM
žbrk
Nový Člen

Karma uživatele žbrk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Takovýhle abnormální špekulování já teda moc neprovozuju, jednak mi to nedělá dobře a jednak mám pocit, že pak člověk buď jointa balí anebo kouří a vlastně vůbec nemá čas si tu zhulenost užít,ne? A rozhodně si myslím, že neplatí čím víc špeků, tím větší sranda.
Třeba předvčírem se mi stala taková věc, že jsem byl na maturitním plese a až do jedný hodiny jsem si skvěle užíval střízlivosti (ani nevím proč, hulit jsem nechtěl kvůli špatnýmu prostředí a kalit mi nějak nešlo), ale pak jsem zašel na špeka a jak jsem se celej večer šetřil, zhulil jsem se jak už dlouho ne - vřele doporučuju!

Old Post 11-01-2004 v 22:25 PM
žbrk je offline   Profil uživatele žbrk   Find more posts by žbrk   Foto galerie člena žbrk   Click here to Send žbrk a Private Message   Add žbrk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TYGER
Stálý Člen

Karma uživatele TYGER - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

podle me se nejrychleji a nejvic vyhuliš z kyblu.
Napustiš si 10l vody do kyblu vezmeš si 2 l pet flašu uřízneš dno a na hrdlo uděláš kotel z alobalu.
Do kotle propichneš pár dírek špendlíkem a nacpeš přiměřeně suchým skunkem pokod možno bez stonku a nadrceným.
Ppté flašu ponoříš až po hrdlo do vody přiložíš zapalovač ke kotli a pomalu vytahuješ nahoru.
Potom sundáš kotel z alobalu přiložíš k ústům a z nadechem ponoříš petku zpátky na dno kyblu!
Většinou prda neudržíš ale stačí jeden šluk na krásnej 1 hodinovéj stav.

Old Post 15-04-2005 v 14:07 PM
TYGER je offline   Profil uživatele TYGER   Find more posts by TYGER   Foto galerie člena TYGER   Click here to Send TYGER a Private Message   Add TYGER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás