Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bitir - zaujímavý názor - ale v tom prípade sú tie kvetiny nerovnomerne povyťahované a to predsa nepotrebujeme - či?
Ja sa snažím, aby som mal ten porast čo najkompaktnejší a rast šišiek najvyrovnanejší. Možno, že to dlhšie trvá, ale potom nie sú také rozdiely vo veľkosti palic. A pod tým panelom, čo má Madi a aj ja to jednoducho nerastie úplne rovnomerne. Možno to je aj tým, že nejdeme z klonov od jednej matky, čiže sú tam rozdiely v raste dané geneticky. Viď Madiho albín! :-)
Som zvedavý na názory ostatných!
Ja to neotacim, max podlozim a zbytek ohybam do stejny vysky, kde neni potencial to otrham ,je to rychlejsi a mene stresujici. Ale kazdej jede co mu sedi , ja jen ze ji sice otocis na svetlo ,ale to na jsi svitil zastinis , ja to radej nasmeruju na svetlo a zbytek otrham , stejne to zaroste a kytka se venuje nejvic casti kde na ni sviti . Idealni by bylo mit stejnou vysku a vsechny spodky pryc, neco jako scrog bez site . Ty co nestihly dorust maj smulu a prestou ji zase jiny vetve, pak to vychazi ze z jedne udelas 10g a hned vedle ni ma treba 50g . Ale jde o to zaplnit prostor .
Uz ted je zrejme ze s Albina nic nebude, nakvetani se u nej uplne zastavilo nebo je prinejmensim nejmene ttyde pozadu. Nakvet je 3x mensi nez u ostatnich. Zatim ho ale v boxu necham a dam mu jeste sanci.
No, pravda je ze zatim si kyticky kvuli vyssimu PH vzhledove nestezuji.
Nejhorsi ale je ta vune kdyz otevru box a jdu zalevat. Ocekaval jsem jsem silnou skunkovou vuni ale tohle jsem teda necekal.
Musi byt citit na kilometry daleko.