Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nedavno jsme se jeste s par lidickama koukali na Nezvratny osud 2
je to hodne hustey filmecek [mellian na to nevydzela koukat] :c]
jinak Ring 0, Ring 1 i Ring 2 jsou hodne v pohode...
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Původní příspěvek od Soundsystem hYp3r > Ty japonsky verze jsou lepsi ?
nedokazu rict jestli jsou lepsi a nebo horsi nez americkej remake, protoze jsem poamerictenou verzi kruhu videl jenom do pulky...pak uz me prestala bavit :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
jeste sem tu nezasleh nic vo blow taky pohoda filmecek z johnny deppem akorat spatnej konec.
jinak zdarec kuci muj prvni prispevek jak se sem dava smejl se tu potloukam uz dyl. Da se tu najit sem tam dobrej odkazek pro smich, ale az to stim dc++ me dostalo ze sem se registl.
to hYp3r:
skousel sem tam nalezt ale psalo mi to, co tady uz pssala hugila. Tak nevim pak s te odpovedi nejak seslo. tak nevim. Ten jak se temu rika thred z navodem tu nahodou nekde nebeha
Já vždycky když se dívám zpukanej na nějakej film, tak mám desně silnej a nepřemožitelnej pocit, že ten, co ten film dělal musel býs straaašně zkouřenej...
Když má problém řešení, není třeba si dělat starosti.
Když řešení nemá, starosti ti nepomohou.
tibetské přísloví
Inak nedavno som videl na CT: Pernikova vez,Leaving Las vegas a musim povedat, ze na mna ani jeden film neurobil nejaky extra dojem, to len ako btw k tym co sa nad nimi tak rozplivaju, tym im neberem nazor na ten film len uvadzam svoj
JJ, kubrik je ruler jak prase, po mechanicjkym pomeranci sem zacal zboznovat beethowena , je to naprosto vybornej film, davam ho mozna mezi top 5 (moje)... ale to nejni vsechno, za shlidnuti stoji urcite vesmirna oddysea 2001 taktez kubrik a pevnej podklad od ac clarka, dobrej filmek povedena hudba, trochu prestreleny, knizka podstatne lepsi a logictejsi, ale stejne to stoji za to nebo dobrej kubrik je jeste Full Metal Jacket, Olovena vesta tusim je cekej preklad, celkem uplne jinej pohled na Vietnam nez sem kdy videl...
JJ jak tu nekdo psal tarantino je je taky vybornej Od soumraku do ussvitu, ale hlavne Pulp Fiction to je nadupanej filmek... Jinac Kill BIll je dost zvlastni pocin, nehce se mi rozepisovat o tom vsem co jsem uz o filmu rozebiral, protoze to by dalo na plnej thread, ale urcite si na tozajdete, je nutny tohle videt, protoze nevim jak vic se da Becko dotahnout do dokonalsti, cista Forma, ale brilantne natocena s hromadou hlasek, parodickych situaci a hlavne obrovska davka satiry, zasvecenec vi na co Tarantino narazi...
jinac dobrej filmu je hrooomada, ted uz jen jmenovite me oblibene
Amadeus(forman), Schindlers list, Little big man, Lotri12(3), Tenkrat na zapade, Usual suspects, Big Lebowsky(tohle je uplne neco jinyho nez si kdo dovede predstavit, nekdy trochu klise az Konzumni, ale prostetotalne originalni ), Trainspoting, star wars 4,5,6 , Smrt ma jmeno Englchen, Pelisky(nevim proc, ale ja jemam hodne rad), Ostre sled. vlaky, Hori ma panenko a dalsi cesky klasiky........jetoho totalne moc dobryho
A neviděli ste někdo teďka v neděli ten Brazil? To byl kurefsky divnej film - až se mi to nakonec líbilo. A ten závěr - naprosto skvělej. Čet sem že se ten režiser dokonce s Universem soudil o to aby ten film takle dopad. GOOOD
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Největši masakry co sem viděl byly od Davida Lynche-Mazací hlava ,Mechanicky pomeranč atd. jinak klasika Pulp Fiction a mnoho dalších ale na tu mazaci hlavu se koukněte-nepochopite.
fak.gesho: tak hádej co mi tu teď hraje skvělá deváta ludwiga vana... an die freude! clockwork orange ostatní kubrikovský filmy jsou kurevsky dobry, full metal jacket, shining, i dr. strangelove...
taker: mám to nahraný a někdy v klidu si to dám... Gilliam byl taky krutor. to bych od pajtna necekal, delal dobry veci pozdeji... kral rybar a tak...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Nevím, kterej filmeček bych teď zrovna vypíchnul, ale pravda je, že když se dívám sám a zkouřenej, což se mi moc často nestává, začínám na volume kolem dvacítky (mám DVD a ozvučený přes věž s pěti repro), a často dojdu k volume=3, protože takový leky, to se nedá..., však si to zkuste
doporučuju letošní "projekt 100" jsou to vesměs starší filmy, ale hódně moc dobrý, třeba Casablanca (tu žeru) a nebo jeden z nejlepších Woodyho filmů Annie Hallová (hulí tam Woody i Mia). No a samozřejmě Sloní muž od Lynche, ale toho jsem neviděl, takže se na něj dos těšim.
Brazil byl pekelně divnej