Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Cau hulici, preju pohodovej rok a dobrou urodicku Jinak my letos zvolili misto pripitku novorocni prihulek a byla to docela sranda. 2004 speku se sice ubalit nestihlo, ale ctyri to vynahradily vic nez dostatecne A predsevzeti jsem si dala ze budu vic hulit, vic pit a vic luxovat lednicku a tim padem budu vzdycky spokojena, bud ze se mi dari predsevzeti KONECNE dodrzet, nebo naopak ze pro sebe konecne neco delam Hezkej den.
Zdarte lidičky,přeji vám ALL (sic trochu opožděně....:-)) pěkný a prohulený Silvestr!!!!,já osobně nejsem moc velký hulič,mám asi 5 dávku,ale asi 2 hodiny jsem nevděl co se mnou je...Tak se mějte moooooc hezky:--)))