Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
timto vam preji krasnej (primo nadherne smotlej) silvest
STASTNY A VESELI NOVY ROK vsem GROWERUM co jsou tu, vsem adminum,moderatorum.. serveru GROWER.CZ
A dejme si dneska poradne do TELA
lucky
DOUFAM ZE SEM NAPISE KAZDY SPRAVNY CHLAP (i slecny)
no jasne! a pamatujte ze jak na novej rok tak po celej rok, takze at se vykroci dobre!
tenhle rok zas tak spatnej nebyl, tak at ten pristi je jenom lepsi!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
...thakže se takhý phřiphojujhu ke fšhem přháním tadhy.
ŠŤASTNEJ A VESELEJ NOVEJ (G)ROG!!!!!
Ale hlafně negrgejte tu pasovů zrgůů jako já (ani nic jinýho) nebo skončíte na záchytce a bude!
Ne, ale fakticky se mějte přesně tak jak chcete! a já odcházim dopařit to co sem začál
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
ja by som poprial vsetko dobre hlavne GROWERU, lebo ten tu bude vzdy a mi dufam umrieme skor ako grower, tiez prajem groweru tolko penazi nech sa v nich utopi a nech ma server 99% neviuziteho hardware, ale to sa asi nestane a tiez do tretice prajem all growers, aby zrusili policajtov, ale to asi tiez nebude
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
mno, sice jdu s krizkem po funuse, ale lepsi pozde nez nikdy.
takze vazeni grouweri a grouwerky,
vsem vam preju co mozna nejlepsi rok 2004,
hodne stesticka , zdarvicka , slunicka , lasky , radosti a pratel .... no a taky samozrejme spousty dalsich skvelych vypestku....
zdar..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
jeee, ja zrovna ted citim vuni tycinek... Kdyz zvednu salek, tak vuni Zeleneho cajicku a kdyz zavzpominam, tak vuni konopi :-) Pohoduuuuu fsem dobrey clovickum a clovecicim i žvížatům a žvížaticím na tom širym svjetě :-) Milujte se a vůbec se mějte rádi :-)
###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###