Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
inu cely den sem nehulil. no mozna jednou. Ale ted vecer se jdeme strasne znicit na kopec a uzivat si vanocni pohodu
AT ZIJI VANOCE=====> Aspon budou penize na prislusenstvy lampy ne?
jasne ze jsem si bafnul. satan spi a ja se divam na tv a popijim kozlika a sem tam si bafnu. ctu si starsi veci na growu a pred chvili mi sepnulspinac a reaktor se odmlcel.odpocet do sklizne je 59....
V jedenáct sem protřel woko a řikám " to už sou zase vánoce? <&@&(#*@^> " A dal si buřta. Teď po večeři jsme dali jedno s roštěnou a napohodu. pohodový svátky všem přeje MatezOne
já dostala včera vodárničku, samozřejmě že jsem ji museli hnedka i odskoušet, takže pohodička - s rodičema u televize, koukající se na pohádku a kouřit
jen bych tady chtěla trochu rejpnout, protože Vánoce v dnešní podobě nemaj nic společnýho s křesťanstvím ... vzniklo to z "něj", ale stromeček, dárky, kapr je všechno pohanskej zvyk ... Jediná půlnoční "zůstala" ...
jo, dal jsem si šlukničku, na vesnici u krbu - babička, dědeček se mnou poslouchali takowej jemnouckej franc. breakbeatek - sem jim to líbilo celkově pohoda
Vzdycky poveceri se sejde nase komunita a podniká se cesta na půlnoční, bohuzel tento rok ve Slanym nebyla tak jsem zustal u nas na vesnici ze pujdem sem a vono hovno. Nechapu proc se ty pulnocni rusej protoze kdyz se zrusim tak neznam lepsi ftip nez chlapa v sukni a CDckem na hlave.
Ja teda abstak nemam, ackoliv preji take vsem pohodove svatky
Ale pujdu ted vecer s prateli vychutnat stedrovecerni atmosferu a to si zaslouzi nejakou premiovou palicku, kterozu bracha nachystal
přes den sem si dolaďoval náladu hašišem, co sem si přivez jako suvenýr z mé výpravy do amstru... ale to bylo naposled před asi čtyřma hodinama, takže teď mohu v klidu rozjímat se svými nejbližšími