Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak po nejake dobe jsem tu zas..Vsechno jede..noo neni to uplne podle mejch predstav ale furt se ucim..Ted asi na 3 kytkach problem s listy ale nic hroznyho..cca 8listu..jinak teplota cca 23-25 den,noc 18-20.zalivka kazdej den 5 minut 500ml ph 5.8 ec.1.9
priste jich dam 9,nebo tech 12 driv prepnout..je toho plno..
Uz se to pomalu blizi do finale
Mel jsem problem se zavlahouvsimnul jsem si toho pozde a odsrala to jedna kytka dostavala cca pul deci na den po dobu nevim..do skrine jsem nechodil..takze byla zubozena a oproti ostatnim je o dost chudsi a hlavne se jedina tvari ze je zrala asi z toho nedostatku vody..
Od vcera jim davam jen vodu Ec 0.1 ph 5.8..
Dik za info..
Uz se to blizi zatim to vypada dobre,jen mi moc nejde do makovice proc nektere jsou zelene a nektere zloutnou..no ten tejden uz to vydrzej...
Tak dnes jsem privezl dalsi varku..Tak za cca tyden bude dojeta velka skrin,uz aby to bylo strasnej smrad jedu bez pachace jen si to poustim na pudua pak je tam rovnou soupnu pod 4ku..Dik Guirella..
Zdarec dnes posledni den pak je sejmu..Na zitrek uz mam pripravene nuzky tady 2 posledni fotky pred smrti..jsem zvedavej kolik tam toho bude..mala varka se pres noc pekne zotavila a hned zitra pudou pod 250mh na to cfl nebo clf nevim..takova ta velka zarivka to je 200w na ni seru dam jim par dni 250 a hned je soupnu pod 400 at valej..
Je teda divne ze jsou v 50 dni a jsou docela rezave pestiky,tak nevim s tou kosou..Vsude pisou cca 60 dni..lupu nemam tak nevim no..nerad bych je prezral,nebo sejmul brzo..
Pestíky jsou dost orientační a některé odrůdy jsou hnědší + se doba zrání může zkracovat/prodlužovat na základě konkrétních podmínek (i když ne nějak markantně). Jediná spolehlivá metoda je zvětšením, alespoň 30x, ideálně 50-60x
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
On myslel okem z te lupy. Odhadovat to ciste okem je dle me tezka frajerina! Jinak lepsi mas ten mikroskop to mas jistotu ze to tam uvidis. Jestli mas penize a chces si hrat si kup ten s propojenim na pc a muzes i lidem ukazovat
hehe... setrim kazdou kacku na poradnou zvlhcovacku a lepsi odtah. tyhle picovinky pockaj. Za x let outdooru sem vzdycky odhadoval od oka a ted mi asi taky nezbyde nic jinyho...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik