Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » PEROXID VODÍKU H2O2 - využití
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7
Autor
Téma 
zivator
Nový Člen

Karma uživatele zivator - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

peroxid je nej je levnej a ucinej. Pouzivam ho se zakladnima hnojivama A+B od Bi cuzz a mam lepsi vysledky nez s tema predrazenejma sracickam jako boostery enzimy atd. Vrele doporucuji.

Old Post 23-11-2010 v 18:25 PM
zivator je offline   Profil uživatele zivator   Find more posts by zivator   Foto galerie člena zivator   Click here to Send zivator a Private Message   Add zivator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baracuda1976
Nový Člen

Karma uživatele baracuda1976 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

jj peroxid je skvelej vcera jsem zakoupil v OBI a nemuzu to stale pochopit kytky do 2 hodin lehly a koreny totalne zhnedly ec letelo z 0,9 na 2,6 a ph padlo na 3,2 davkovani bylo 20 ml na 50l noveho roztoku tak to budu moct po mesici vyhodit ja se snad poseru kua jinak je to cerna lahev firma tusim KM plus tak opatrne

Old Post 06-04-2013 v 01:54 AM
baracuda1976 je offline   Profil uživatele baracuda1976   Find more posts by baracuda1976   Foto galerie člena baracuda1976   Click here to Send baracuda1976 a Private Message   Add baracuda1976 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smoke85
CandyCrystalMaker

Karma uživatele smoke85 - 82% PěstitelskáKarma uživatele smoke85 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

citace:
Původní příspěvek od baracuda1976
jj peroxid je skvelej vcera jsem zakoupil v OBI a nemuzu to stale pochopit kytky do 2 hodin lehly a koreny totalne zhnedly ec letelo z 0,9 na 2,6 a ph padlo na 3,2 davkovani bylo 20 ml na 50l noveho roztoku tak to budu moct po mesici vyhodit ja se snad poseru kua jinak je to cerna lahev firma tusim KM plus tak opatrne

Jsi to zalil tím H2O2? Hydro? Dle barvy kořenů dostaly pěkný záhul. Dodržel jsi dávkování?
H2O2 je silný oxidant, takže to mohlo s něčím regovat (kov např.) a nebo jenom šok. Ale dle EC bych řekl, že problém bude tam. Jestli to ještě žije, proplach a uvidíš

Info všem:
!!!VŠE CO OBSAHUJE ORGANICKÉ SLOUČENINY NAPŘ. BÍLKOVINY TZN.
BIOHNOJIVA (BioSevia od GHE, BioBizz atd.),
ENZYMY, KOŘEŇÁKY A KVĚT. STIMULÁTORY OBSAHUJÍJÍ HORMONY (ne PéKáčko),
PROSPĚŠNÉ HOUBY - POLYVERSUM, BIOMAGIX, SUBCULTURE, PIRANHA ATD., PROSPĚŠNÉ BAKTERIE - TARANTULA ATD.
NEPOUŽÍVAT S PEROXIDEM VODÍKU - H2O2 !!! (JE TO KONTRAPRODUKTIVNÍ A ZBYTEČNÉ)

edit: Něco o OXIDAČNÍM STRESU http://cs.wikipedia.org/wiki/Oxida%C4%8Dn%C3%AD_stres

Mír a čaj

FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.

CANNA – Soubor přednášek, s velkým poděkováním panu Klaassenovi
Sol lucet omnibus. Carpe diem.
Soukromí je Vaše právo. Klikněte zde k přechodu na SSL šifrování
Pat: "Domluvíme se jak dál s hulením a pěstem."
Mat: ???
Pat: "Nepřestanem!"

Zechcané polytriky, aby jebala mrdká... STOP POLYTRICKS BITCHES

Naposledy upravil smoke85 14-04-2013 v 08:38 AM

Old Post 14-04-2013 v 08:16 AM
smoke85 je offline   Profil uživatele smoke85   Find more posts by smoke85   Foto galerie člena smoke85   Click here to Send smoke85 a Private Message   Add smoke85 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele smoke85! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baracuda1976
Nový Člen

Karma uživatele baracuda1976 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

cau hnojiva AH v bublaku zadnej korenac enzim ani nic jinyho pouzival jsem ho uy predtim jenze dosel a jediny peroxid co jsem sehnal byl tento a zadnej peroxid mi nikdy tohle neudelal .nic kovovyho v nadrzi nemam vodu pouzivam destilovanou a pri smichani litru destilovane vody s timto peroxidem mi to udelalo to co v nadrzi na vicku lahve je oznaceni 11/2012 mozna neco spatne ve vyrobe pridane latky nebo je to silnejsi nez 30% koreny jsou hnede az ke kostkam uz vic jak tyden stoji asi zhasnu jestli se to do patku nespravi chtel jsem jen na toto upozornit snad to nekomu pomuze cuz

Old Post 14-04-2013 v 09:01 AM
baracuda1976 je offline   Profil uživatele baracuda1976   Find more posts by baracuda1976   Foto galerie člena baracuda1976   Click here to Send baracuda1976 a Private Message   Add baracuda1976 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

jj peroxid furt n ěkam cpát ppičo jak říkal stoned rider včera mám pocit že furt growíme v roce 1996 . . .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 14-04-2013 v 11:55 AM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

Tak tak, souhlas

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Naposledy upravil Hopík44 14-04-2013 v 13:37 PM

Old Post 14-04-2013 v 13:15 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connoisseur
Stálý Člen

Karma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

citace:
Původní příspěvek od Hopík44
Tak tak, souhlas

s čím?

Old Post 15-04-2013 v 11:50 AM
Connoisseur je offline   Profil uživatele Connoisseur   Find more posts by Connoisseur   Foto galerie člena Connoisseur   Click here to Send Connoisseur a Private Message   Add Connoisseur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

citace:
Původní příspěvek od WAMParjan
jj peroxid furt n ěkam cpát ppičo

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 15-04-2013 v 20:58 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 105

citace:
Původní příspěvek od WAMParjan
jj peroxid furt n ěkam cpát ppičo jak říkal stoned rider včera mám pocit že furt growíme v roce 1996 . . .

A co používá grower současnosti? Nějaký 10x dražší produkt v barevné lahvi s etiketou plnou slibů o nánosu pryskyřice a slaďoučké chuti?

Já třeba nepěstuju ani jako v roce 1996 ale jako za Marie Terezie a jsem na to hrdý: hnůj, kompost, vermikompost, guano a šmitec.

Old Post 11-06-2013 v 08:39 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 106

Nedávno sem byl v drogerii koupit třicítku peroxid a zaskočilo mě co po mě všechno chtěli. Musel sem vyplnit speciální formůlář ve kterém jsou uvedeny soukromé údaje (jméno, příjmení, adresa ...). Jedná se o nový zákon který registruje všechny kupující prekurzorů výbušnin. Tak pozor na to.

citace:

Vážení zákazníci ,
v souvislosti s chystanou změny legislativy platnou od 1.9.2014, kdy vstoupilo v platnost Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 98/2013 o uvádění prekurzorů výbušnin na trh a o jejich používání.
Toto Nařízení se dotýká regulace prodeje prekurzorů výbušnin široké veřejnosti, z nichž vám dodáváme peroxid vodíku 30 % obsažený v přípravcích Peroxid vodíku technický 30 % .
Dne 19.11.2014 vyšel ve Sbírce zákonů český zákon č. 259/2014 o prekurzorech výbušnin a o změně zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů (zákon o prekurzorech výbušnin), který nabývá účinnosti dne 5.12.2014. Z něj mimo jiné vyplývá, že hospodářský subjekt (drogerie, market), který zpřístupňuje osobám z řad široké veřejnosti prekurzory výbušnin podléhající omezení, bude mj. povinen registrovat všechny transakce, tedy prodeje peroxidu vodíku 30 %.
Registrace (podle zákona) musí zahrnovat nejméně tyto údaje:
a) jméno, adresu a případně osobní číslo prokazující totožnost osoby z řad široké veřejnosti nebo druh a číslo úředního průkazu totožnosti;
b) název látky nebo směsi, včetně její koncentrace;
c) množství látky nebo směsi;
d) zamýšlené použití látky nebo směsi podle prohlášení osoby z řad široké veřejnosti;
e) datum a místo transakce;
f) podpis osoby z řad široké veřejnosti.

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 04-11-2015 v 18:15 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sailinder
Stálý Člen

Karma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% PěstitelskáKarma uživatele sailinder - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

citace:
Původní příspěvek od Seky
Nedávno sem byl v drogerii koupit třicítku peroxid a zaskočilo mě co po mě všechno chtěli. Musel sem vyplnit speciální formůlář ve kterém jsou uvedeny soukromé údaje (jméno, příjmení, adresa ...). Jedná se o nový zákon který registruje všechny kupující prekurzorů výbušnin. Tak pozor na to.

zdarec,to je furt super,na sk sem kupoval peroxid uz pred pul rokem na obcanku,a teraz ho nie je mozne zohnat vobec...

Old Post 05-11-2015 v 05:30 AM
sailinder je offline   Profil uživatele sailinder   Find more posts by sailinder   Foto galerie člena sailinder   Click here to Send sailinder a Private Message   Add sailinder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smoke85
CandyCrystalMaker

Karma uživatele smoke85 - 82% PěstitelskáKarma uživatele smoke85 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

V ČR v mega řetězcích typu Hornbach, či OBI se, právě kvůli výše zmíněné změně legislativy, s tím nechtějí yebat, netvoří to hlavní proud obratu a proto vyrušili z prodeje tyto položky úplně. V menších drogeriích je k dostání stále, měli sice jen 2 lahvičky 30% po 0,4l, ale dokonce po mě nechtěli nic vyplňovat.

FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.

CANNA – Soubor přednášek, s velkým poděkováním panu Klaassenovi
Sol lucet omnibus. Carpe diem.
Soukromí je Vaše právo. Klikněte zde k přechodu na SSL šifrování
Pat: "Domluvíme se jak dál s hulením a pěstem."
Mat: ???
Pat: "Nepřestanem!"

Zechcané polytriky, aby jebala mrdká... STOP POLYTRICKS BITCHES

Old Post 10-11-2015 v 13:09 PM
smoke85 je offline   Profil uživatele smoke85   Find more posts by smoke85   Foto galerie člena smoke85   Click here to Send smoke85 a Private Message   Add smoke85 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele smoke85! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rookie
Stálý Člen

Karma uživatele Rookie - 81% PěstitelskáKarma uživatele Rookie - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

Ahoj mam nejaky hnedy sajrajt na korenech a co jsem si vycetl tak je to na peroxid. Pouzivam hnojky AH. Kdyz budu chtit nasadit peroxid pochopil jsem spravne ze musim vysadit root stimulator a enzymy? Kolika % peroxid mam koupit, kde a kolik ho nalit treba na 10l roztoku. Mam pseudo-aero Amazon 116. Kdyz budou koreny vypadat dobre muzu vymenit roztok za normalni s enzymy a root stimulem nebo to mam nechat v roztoku s peroxidem?
Sory za stupidni otazky ale jsem novacek a potrebuju to vysvetlit jednoduse pro idioty
Diky

We Are gods,
and the world is our concept. SO MAKE IT GREEN!!!
DWC Hydroponics Super Silver Haze - Grow #1
Aeroponics - Girl Scout Cookies - Grow #2

Old Post 01-12-2015 v 15:18 PM
Rookie je offline   Profil uživatele Rookie   Find more posts by Rookie   Foto galerie člena Rookie   Click here to Send Rookie a Private Message   Add Rookie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

citace:
Původní příspěvek od Rookie
Ahoj mam nejaky hnedy sajrajt na korenech a co jsem si vycetl tak je to na peroxid. Pouzivam hnojky AH. Kdyz budu chtit nasadit peroxid pochopil jsem spravne ze musim vysadit root stimulator a enzymy? Kolika % peroxid mam koupit, kde a kolik ho nalit treba na 10l roztoku. Mam pseudo-aero Amazon 116. Kdyz budou koreny vypadat dobre muzu vymenit roztok za normalni s enzymy a root stimulem nebo to mam nechat v roztoku s peroxidem?
Sory za stupidni otazky ale jsem novacek a potrebuju to vysvetlit jednoduse pro idioty
Diky

No pro pěstitele jako jsi ty je nejlepší si nejdříve přečíst FAQ!
https://grower.cz/pestovani/navody/z...-hnojeni/7.html
Kdyby se každýmu mělo vysvětlovat všechno znova, tak bychom se nikam dál nedostali a jen by se neustále omývaly základy. Doufám že to chápeš.

Old Post 01-12-2015 v 16:38 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rookie
Stálý Člen

Karma uživatele Rookie - 81% PěstitelskáKarma uživatele Rookie - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Mard jasny to je presne to co jsem potreboval uz jsem zapomnel ze to je ve faq. Ted uz jen sehnat 35% peroxid

We Are gods,
and the world is our concept. SO MAKE IT GREEN!!!
DWC Hydroponics Super Silver Haze - Grow #1
Aeroponics - Girl Scout Cookies - Grow #2

Old Post 02-12-2015 v 01:11 AM
Rookie je offline   Profil uživatele Rookie   Find more posts by Rookie   Foto galerie člena Rookie   Click here to Send Rookie a Private Message   Add Rookie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás