Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mel jsem problem s nedohnojenim..daval jsem jim 1,2..a to bylo proste malo..rust pomalej a svetle listy.tak jsem jim narval ec 2,0 jednu zalivku...a uvidim co to s nima udela..zatim vypadaj dobre..
zitra je asi prepnu pac ta 4 by to stejne neprosvitila..no uvidim..
Chci se zeptat?kolik vyleti SSH po prepnuti v coco ?mam 6 edu 6 ssh tak me zajima o kolik to cca vyleti..
Nevim kdy prepnout..ted maj 40-50..asi uz je na case nee?dekuni za odpo..ahlavne mi nepiste ze budou mit metr...:-(
Chci se zeptat,ma cenu ostrihat spodni vetvicky na ktere jde malo svetla..nebo je tam nechat..
Ja osobne si myslim ze to jak se rika ze kdyz se ostrihaj tak potom budou vetsi nahore.ze to je blbost..a proto se ptam jestli to ma cenu..pac je lepsi mit treba s tech spodku nevim placnu cca 20gramu nez je nemit..dik za odpo..
Jasne. Spodni vetve otrhej. Co nejde pak do spodku jde do ostatnich palic tzn topu ktere si nechas. A co se tyka kvality a sily jsou ty topy nejlepsi az nekdy rvou plice .
Jdou ale tam je problem ze ty fotky maji veklou velikost musel sem tam misto klasicky komprese 70 davat snad 50 a jeste to zmensit na tusim 600x400 . Nevim proc pouzivaj tak hloupe ten jpg ze ma tolik (mysleno android)
Mno ja takhle musim pravidelne upravovat fotky ze samsungu galaxy S2 pokazde kdyz s nim vyfotim tudiz si prosim nech blbost od cesty. Kdyz to vyfotim canonem malym fotakem staci zmensit na 800x600 a nic vice nemusim delat. Kazdopadne si samozrejme ver cemu cchces nastinil sem to jako moznost ne ze to tak je. Priste sve nastineni si necham pro sebe.
Původní příspěvek od oak Chci se zeptat?kolik vyleti SSH po prepnuti v coco ?mam 6 edu 6 ssh tak me zajima o kolik to cca vyleti..
Nevim kdy prepnout..ted maj 40-50..asi uz je na case nee?dekuni za odpo..ahlavne mi nepiste ze budou mit metr...:-(
Toto SSH se vytáhne tak o 10-20% více , alespoň by mělo podle odhadu, spolu zatím nikdy nebyly. Vyšší SSH klidně ohýbej a lámej, at mají podobné výšky.
Diky barte..co bude kvest dyl ssh bo ednik?Ja si myslim ze to bude fajne vejska dobra..
To ssh je hrozne peknej stromecek oproti edovi..
Az se dostanu ke kompovi nahodim foto..
Vubec to neprerostlo vse v poho.
Barva krasne zelenauz koukam na prvni palicky uz aby to bylo treba cca v 50 dni,zatim neni na co koukat..teplota pri sviceni je 26 pac v noci je docela teplo.Hnojky Biobiz Ec 1.6 Ph 6.
Plocha je zaplnena cela 138*138 takze ty na bokach budou asi chabsi ale to je me jedno..
Původní příspěvek od oak Diky barte..co bude kvest dyl ssh bo ednik?Ja si myslim ze to bude fajne vejska dobra..
To ssh je hrozne peknej stromecek oproti edovi..
Az se dostanu ke kompovi nahodim foto..
Dojedou stejně +- toto SSH má 65 dní a Ednik 63 , spíše rozhodnou podmínky