Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co si přidáváte do špeků kromě tabáku?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

je to tak 3 roky spatky jsem si kupil 2. baliček eukaliptu a tak po desatem eukaliptku jsem se nehorazně zablul a to jsem eště moc nehulil ani nechlastal a byl jsem střízlivý. tolik moje zkušenosti s tímto.

Old Post 17-12-2003 v 20:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Pohodička Kdo tu nadával na durman? Příspěvek č. 66

Durman je super vecicka, nebezpecna, ale super, rozhodne bych to zkusila.durman sem teda zrala jen tak, ale pridat si ho do speka, to by mohl bejt docela dobrej masakr..

Old Post 18-12-2003 v 07:16 AM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

Hexamin: ty ses zacatecnik nebo te jen zajima vsechno okolo huleni, protoze kamosi, atd..a ty sam bys to chtel zkusit?Prijde mi to tak z tvych prispevku..tvoji otazku s hulenim jsem tak trochu nepochopila, nebo asi jinak..je to tak, ze se ptas jestli stejnej model te zhuli na poprve dost a pak kdyz si na nej zvykas nebo ho hulis vickrat za den tak te zhuli min?Toho jsem si nevsimla, ale ty prvni velky tahy do sebe to je nahul a pak uz se o nezda..asi to zalezi jak na kom, kazdej jsme jinej ne?To musis zkusit..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 18-12-2003 v 07:20 AM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

hi
ako si citam ludia tam pchaju vselico nieje tu niekto co sa vyzna ako to funguje nechcel by som otrcit kopyta hehe aj ked taky durman juj
no a pri potulkach leso som nasiel kyjanicku purpurovu:-)))) sak poznate da sa to kombinovat ma niekto skusenosti? pls pochvalte sa

Old Post 18-12-2003 v 14:31 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 69

durman je sračka nejvetší.stačí aby ste si dali na spod filmovky 2 listy a na to huleni a nechate to tak 3 dny.to jsou věci potom

Old Post 18-12-2003 v 21:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Airwalker
Nový Člen

Karma uživatele Airwalker - 0% Pěstitelská

co pridavat do speka Příspěvek č. 70

c

Old Post 19-12-2003 v 06:43 AM
Airwalker je offline   Profil uživatele Airwalker   Find more posts by Airwalker   Foto galerie člena Airwalker   Click here to Send Airwalker a Private Message   Add Airwalker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Airwalker
Nový Člen

Karma uživatele Airwalker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

hele ja osobne jsem zatim hulil speka vzdy jen s tabakem nikdy jsem nic jineho nezkousel a mam spoustu kamosu kteri normalne redka nekourej ale speka bez tabaku jsem u nich jeste nevidel

Old Post 19-12-2003 v 06:46 AM
Airwalker je offline   Profil uživatele Airwalker   Find more posts by Airwalker   Foto galerie člena Airwalker   Click here to Send Airwalker a Private Message   Add Airwalker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
intruder.stk
Stálý Člen

Karma uživatele intruder.stk - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Tabak nikdy -když už tak skunka říznu nějakou obyč.ganjou -tabak jenom kazí tu nadhernou chut.Zrovna včera jsme ubalili špeka s 1 g skunku a do toho nudličku plastiku a bez tabaku (chutovka ve 3) Treba nechapu některe pražaky na jednu malou paličku tunu tabaku to už se nedalo ani hulit tak jsem si ubalil svoje a to trochu nepochopili

Old Post 19-12-2003 v 11:23 AM
intruder.stk je offline   Profil uživatele intruder.stk   Find more posts by intruder.stk   Foto galerie člena intruder.stk   Click here to Send intruder.stk a Private Message   Add intruder.stk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
intruder.stk
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

Asi jo no ale džavanu tu si radši zakouřim samotnou -100 lidi 100 chuti mě prostě kombinace tabak zelí nejede

Old Post 19-12-2003 v 12:21 PM
intruder.stk je offline   Profil uživatele intruder.stk   Find more posts by intruder.stk   Foto galerie člena intruder.stk   Click here to Send intruder.stk a Private Message   Add intruder.stk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
intruder.stk
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

tak to se ještě jde a brko zhulit sam to jsem jednou zkoušel a nešlo to po pulce se mi do řepy navalil taky mazec že jsem to malem nerozchodil

Old Post 19-12-2003 v 12:30 PM
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

zkouseli jste nekdy kourit brcko s kokosem. Velice doporucuji pokud se nekomu nechce druhy den do skoly ci do prace. SRACKA JAKO PRACKA

Old Post 29-12-2003 v 11:13 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

Jo já přidávám jen tabak, to zu sjem asi psala, ne?Ale..Nikdy ne Stařenu, je strašně moc suchá..ale zase, kdyz nic jinyho neni, leda stebla travy a hlina co rostou kousek za placem kde balíme..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 29-12-2003 v 20:18 PM
GREEEN
Stálý Člen

Karma uživatele GREEEN - 65% PěstitelskáKarma uživatele GREEEN - 65% Pěstitelská

. Příspěvek č. 77

jdu vyzkouset jahodovej caj se skorici (tak se jmenuje) nic jinyho sem nenasel a tabak taky nemam

Old Post 17-05-2004 v 12:35 PM
GREEEN je offline   Profil uživatele GREEEN   Find more posts by GREEEN   Foto galerie člena GREEEN   Click here to Send GREEEN a Private Message   Add GREEEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Karma uživatele bounty_killer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Já dávám beedie náplň, pak lístky eukalyptu a když mám šťastnej den, tak mařku naředíme skérem

Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong

Old Post 17-05-2004 v 16:18 PM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Občaj do fajfky přidám trochu šalvěje, no a letos začínám experimentova s petuniema (jdou kouřit i samotný) skořicej, medunkou, možná trochu durmanu a vlčího bobu.

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 17-05-2004 v 19:00 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Karma uživatele bounty_killer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

A maj ty petunie nějaký účinek???

Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong

Old Post 17-05-2004 v 19:49 PM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás