Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to tak 3 roky spatky jsem si kupil 2. baliček eukaliptu a tak po desatem eukaliptku jsem se nehorazně zablul a to jsem eště moc nehulil ani nechlastal a byl jsem střízlivý. tolik moje zkušenosti s tímto.
Durman je super vecicka, nebezpecna, ale super, rozhodne bych to zkusila.durman sem teda zrala jen tak, ale pridat si ho do speka, to by mohl bejt docela dobrej masakr..
Hexamin: ty ses zacatecnik nebo te jen zajima vsechno okolo huleni, protoze kamosi, atd..a ty sam bys to chtel zkusit?Prijde mi to tak z tvych prispevku..tvoji otazku s hulenim jsem tak trochu nepochopila, nebo asi jinak..je to tak, ze se ptas jestli stejnej model te zhuli na poprve dost a pak kdyz si na nej zvykas nebo ho hulis vickrat za den tak te zhuli min?Toho jsem si nevsimla, ale ty prvni velky tahy do sebe to je nahul a pak uz se o nezda..asi to zalezi jak na kom, kazdej jsme jinej ne?To musis zkusit..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
hi
ako si citam ludia tam pchaju vselico nieje tu niekto co sa vyzna ako to funguje nechcel by som otrcit kopyta hehe aj ked taky durman juj
no a pri potulkach leso som nasiel kyjanicku purpurovu:-)))) sak poznate da sa to kombinovat ma niekto skusenosti? pls pochvalte sa
hele ja osobne jsem zatim hulil speka vzdy jen s tabakem nikdy jsem nic jineho nezkousel a mam spoustu kamosu kteri normalne redka nekourej ale speka bez tabaku jsem u nich jeste nevidel
Tabak nikdy -když už tak skunka říznu nějakou obyč.ganjou -tabak jenom kazí tu nadhernou chut.Zrovna včera jsme ubalili špeka s 1 g skunku a do toho nudličku plastiku a bez tabaku (chutovka ve 3) Treba nechapu některe pražaky na jednu malou paličku tunu tabaku to už se nedalo ani hulit tak jsem si ubalil svoje a to trochu nepochopili
Jo já přidávám jen tabak, to zu sjem asi psala, ne?Ale..Nikdy ne Stařenu, je strašně moc suchá..ale zase, kdyz nic jinyho neni, leda stebla travy a hlina co rostou kousek za placem kde balíme..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
Občaj do fajfky přidám trochu šalvěje, no a letos začínám experimentova s petuniema (jdou kouřit i samotný) skořicej, medunkou, možná trochu durmanu a vlčího bobu.