Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po pár týdnech zde mám zase nějaké info o kytkách. Od minulého týdne probíhá flushing, kytkám začaly žloutnout listy a vypadá to, že příští týden by mohla proběhnout sklizeň. Příjde mi, že kytky nemají zrovna moc velké palice, ale za to celkem tvrdé a trošku mě štve, že ani jedna kytka není purple pheno. Jinak ani na jedné kytce jsem zatím neobjevil plíseň.
foto č. 1 - passion
foto č. 2 - passion
foto č. 3 - passion
foto č. 4 - shaman
foto č. 5 - shaman
tak nakonec jsem se rozhodl, že kytky nechám ještě týden dozrát. Podle trichomů ještě nejsou dost zralé. Alespoň budou mít 20 dnů flushingu. Frisian začal vlivem nízkých teplot fialovět.
foto č. 1 - passion
foto č. 2 - passion
foto č. 3 - shaman
foto č. 4 - shaman
No zkusil jsem to s Nikonem D3100, vyndal jsem objektiv z bajonetu, obracene mi tam nesel a normalne uz vlastne taky ne:-))))
Kutil Tim, radši to budu pozorovat přes mikroskop)))
jinak pěst máš fakt pěnej, ale koukám, že se ti do toho taky pouštěj housenky?
Jo na ten objektiv je lepší mít nástavec který ti umožní upevnit objektiv do foťáku naopak, ale i tak je s tím celkem práce než to pořádně zaostřím. Mikroskop je podle mě lepší jenže ten nemám. Jinak housenky se mi pustili jen do chocolope jelikož se tam mají kde schovat. Na ostatních 3 kytkách najdu housenku jen zřídka a ani listy na nich nejsou nějak ožrané.
Původní příspěvek od Villain Jinak housenky se mi pustili jen do chocolope jelikož se tam mají kde schovat. Na ostatních 3 kytkách najdu housenku jen zřídka a ani listy na nich nejsou nějak ožrané.
No vožraný je to pěkně, ale vypadá to že jedí jen listy bez trichomů, takže to už tak velký problém není :-) Podporuj motýly!
Já motýly teda podporovat určitě nebudu, vždycky mam nervy, jak tam nějakou housenku vidim, pač jsou od nich akorát posraný listy..doslova
Ten nástavec stojí co, nevíš?
Původní příspěvek od Severus Já motýly teda podporovat určitě nebudu, vždycky mam nervy, jak tam nějakou housenku vidim, pač jsou od nich akorát posraný listy..doslova
Ten nástavec stojí co, nevíš?