Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
jako kdyz sviti svetlo (lampa??) to se mi zda naprd, kdyz pri svetle se dela CBD a za tmy THC.. minulé kolo jsem nechal tmu cca 4-5 dní a voněly krásně. Dočetl jsem se, že když se to necha ve tmě tak to ,,zcukrovatí,,
s tou tmou je to nejvetsi fama snad kterou znam... ty kytky naopak vypusti vic pryskyrice na svetle, jako obranu proti slunicku a horku... zkousel jsem oba dva zpusoby a rekl bych ze tma je spis kontraproduktivni, ja kosim vzdy zasadne za svetla a takovy brutalni smrady co jsem sklizel bys nepochopil a naopak kdyz jsem jednu kytku dal bokem do tmy a sklidil ji po dvou dnech tmy tak byla takova ze ani tolik nevonela, nebyla tolik osypana a celkove byla horsi se mi zdalo.... hele zkus to a uvidis sam, vzdycky muzes dat pulku do tmy a na pulku jeste svitit a rozdil uvidis sam.... a za tmy se rozhodne netvori thc a naopak, thc je vzdycky v te pryskyrici ktera vyleze na svetle
minule kolo to taky smrdelo jak svine a měl jsem to ve tme nekolik dni...
nic mene, kdyz svitim od pul 7 do pul 7 (pres noc), kdy bych to mel sklidit hned rano? (az po cyklu sviceni)?
jj ale klidne si to ten posledni den natahni at nemusis vstavat brzo rano a nech je na svetle klidne 16 hodin nez je seknes... takhle to aspon delam ja a jsem vzdy spokojeny, tak uvidis sam, muzes to zkusit pulku do tmy a pulku na svetlo jak uz jsem psal
normalne v kvetinaci myslis jak... i s hlinou? To bude ta kytka furt ziva prece... nebo si asi nejak nedovedu predstavit jak to myslis.
Nejlepe kdyz ji nechas i koreny, takze nic "kosit" nemusis jen je zbavis hliny a povesis vzhuru korenama (zjednodusene proto aby se vsechny ty latky kvuli kterejm to pestujem dostali snaz do palic)... je to jeden z nejlepsich a zaroven nejjednodusich zpusobu. Listy před tim ostříhat jinak to bude schnout minimálně měsíc.
Jo a ty plesnivý dej sušit zvlášť (minimálně do jinýho pokoje) jinak se to rozleze všude a ikdyž to nebude vidět... na chuti to poznáš.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
No rozhodně by ti to schlo o hodně dýl. Když to sekneš na větve, budeš sušit čtrnáct dní. Celou kytku tři neděle až měsíc... vsadim se že podle toho cos vymyslel bys sušil měsíce dva a navíc bys to celý zkurvil. Pořád si nedovedu představit ten proces... bys na to svítil, nebo strčil do tmy? (živá kytka ve tmě akorát zplesnivý a svítit na to při sušení taky neni ideal kromě zbytečný elektriky navíc) Než to pořádně vyschne (týden až dva) tak se bude snažit dozrávat, takže bys to dal sušit dřív, pak by ses připravil o hmotu... nebo včas, ale než to vyschne tak by ti to zas přezrálo...
To že se zbavuje hlíny nebo celejch kořenů a věší vzhůru nohama má svuj dobrej důvod, ale nic ti nebrání to zkusit aspoň s jednou kytkou.
Ve tmě několik dní před sklizní rozhodně nenechávej... lepší to nebude a akorát to může chytit plíseň, naopak se dělá že se třeba rozsvítí třeba na 24h těsně než se sklidí.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik