Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400W MH / 600W HPS Atami Wilma 16
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Witch Doctor:
Zdar, příště bych přidal na zálivce. Zdá se mi, že si je ze začátky šidil.. Já vždy když dám řízky do finálního květináče tak ho proleju ručně aby mi něco proteklo skrz a pak už jenom drip.. Ať se daří budu sledovat..

Old Post 05-07-2015 v 15:18 PM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Witch Doctor
Nový Člen

Karma uživatele Witch Doctor - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

7. den květ

PH 6.1 EC 1.4

Dnes, týden po přepnutí jsem kompletně vyměnil roztok ve wilmě a vyčistil jak ji tak preventivně i kapiláry. Roztok smrděl jako by se v něm třeli kapři Ke konci na růstu jsem měl EC 1.5-1.6 a mazaři se celkem slušně požahali tak jsem dal teď o trochu míň. Momentálně papají Coco Nutrition A+B 2,5 ml/l a Coco Booster 0.2 a příští týden se přidá Coco Bloom stimulátor. Dokoupil jsem lepší ofukáč, ten jde přes mrtvoly. Možná, že ho koupim i místo toho klipsňáku na druhé straně. Jinak krásně už to nakvítá a měl bych teda jednu otázku a to - Mám ještě v rychlosti dokoupit takovou tu sít co prodávají v gshopech jakoby na SCROG nebo už to v téhle fázi nemá cenu? Kolínka už na to nestačej, už to prostě nedokážu ohnout, dvě větve už jsem tak omylem zlomil Předem děkuji za odpověď.

Old Post 12-07-2015 v 17:01 PM
Witch Doctor je offline   Profil uživatele Witch Doctor   Find more posts by Witch Doctor   Foto galerie člena Witch Doctor   Click here to Send Witch Doctor a Private Message   Add Witch Doctor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Witch Doctor
Nový Člen

Příspěvek č. 19

TommyGun:
No neměl jsem to ještě vůbec vychytaný, možná, že ani teď to ještě není optimální, ale rozhodně je to lepší .

Old Post 12-07-2015 v 17:08 PM
Witch Doctor je offline   Profil uživatele Witch Doctor   Find more posts by Witch Doctor   Foto galerie člena Witch Doctor   Click here to Send Witch Doctor a Private Message   Add Witch Doctor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Witch Doctor
Nový Člen

Příspěvek č. 20

21. den květ

PH 6.1 EC 1.7

Old Post 26-07-2015 v 17:50 PM
AkatronChronic
Stálý Člen

Karma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 21

Posilam K+ za osazenstvo Kali dog ,nebula , mazar moji oblíbenci zatím krasnej pěst
ať se daří

👌⚕️Byla to láska na prvního práska ⚕️👌

2×125CFLBlue a Květ 250watt HPS-CO2 (pokus) 227g
250w - plus upgrade na 600w 120×120×200 (351g)
Big Bud balkón by Akatronic

Old Post 26-07-2015 v 19:33 PM
AkatronChronic je offline   Profil uživatele AkatronChronic   Find more posts by AkatronChronic   Foto galerie člena AkatronChronic   Click here to Send AkatronChronic a Private Message   Add AkatronChronic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Witch Doctor
Nový Člen

Příspěvek č. 22

AkatronChronic: Mockrát děkuji :-)

Omlouvám se za kvalitu fotek, fotím telefonem htc desire 510 bez blesku a fotí docela mizerně a nebo jsem já mizernej fotograf!

Old Post 27-07-2015 v 16:56 PM
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Zdar, vypadá to výborně a myslím si, že budu i velká sklizeň pač màš luxusně zaplněný prostor.. v jakých intervalech jedeš závlahu a jak màš +- vysoké kytky?

Old Post 28-07-2015 v 12:52 PM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Witch Doctor
Nový Člen

Příspěvek č. 24

TommyGun: Ahoj Tommy, děkuji za ohlas, závlahu mám 6x denně 15 minut, ještě pár dní zpátky jsem to měl 6x denně 10 minut ale zdálo se mi že je to málo tak jsem ještě trošku přidal. Kytky jsem přepnul na cca. 35-40 cm a teď mají Mazaři 60 cm a Nebulové s Kali Dogy kolem 65-70 cm a myslím si že růst do výšky už se snad zastavil

Old Post 28-07-2015 v 16:25 PM
AkatronChronic
Stálý Člen

Karma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% PěstitelskáKarma uživatele AkatronChronic - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Daj nám nějakém další uppík ať mám co obdivovat ))))))

Old Post 06-08-2015 v 15:19 PM
AkatronChronic je offline   Profil uživatele AkatronChronic   Find more posts by AkatronChronic   Foto galerie člena AkatronChronic   Click here to Send AkatronChronic a Private Message   Add AkatronChronic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Witch Doctor
Nový Člen

Příspěvek č. 26

35. den květ

PH 6.1 EC 1.4

Povedlo se mi to docela dost popálit jak je vidět na posledních fotkách tak jsem snížil ec a už je to snad dobrý. Docela pěkně se to šišatí. Tak snad to dotáhnu do zdárnýho konce!

Old Post 09-08-2015 v 15:42 PM
AkatronChronic
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Tešim se tvůj up tak sem sním )))) ✌👍✌👣

Old Post 16-08-2015 v 11:21 AM
Witch Doctor
Nový Člen

Příspěvek č. 28

No tak jsem tu po dlouhé době a se špatnou zprávou. Nebulové mi začali hermatět a už asi pátý den prohlížím každou palici a odtrhávám samčí kvítky. Nevím co jsem jim provedl ale zkazil jsem si tím celý grow. Před průplachem jsem měl ec 1.5 a pak hned 0.0 tak si myslím že jsem jim způsobil šok. No chybami se člověk učí. Jinak dnes je to 59. den květu a foto je zhruba ze 45. dne květu. Rozbil se mi telefon se kterým jsem fotil a nemám teď možnost focení.

Old Post 02-09-2015 v 18:25 PM
TommyGun
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Zdar, nemyslím si, že jsi to zkazil tím proliti ec 0,0. To mi přijde hodně divný... matkář za klony ručí?

Naposledy upravil TommyGun 02-09-2015 v 21:24 PM

Old Post 02-09-2015 v 18:51 PM
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Hele to neni urcite tim. Tim ze proplachnes cistou vodou nic spatneho neudelas. Spise si myslim ze neco v podminkach. Moc teplo treba i vlkhko. Koneckoncu ja jel v tech parnech i pres noc parkrat jen 250w... Kytka by nemela dostat sok z cisty vody. Neni to stredoveky mnich!

Kvalita predevsim!

Old Post 03-09-2015 v 08:14 AM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KALAJDY
Stálý Člen

Karma uživatele KALAJDY - 100% PěstitelskáKarma uživatele KALAJDY - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Ahoj mužeš se rozepsat ohledně zalévání ? nebo spíš tedy množství vody kterým kokos zaléváš ? chci pořídit taky wilmu a celkem přemýšlím nad četnostma zálivky u kokosu. Jak máš nastavený časovač ? Jinak moc hezké.

Outdoor vol.2 2015
První grow 2014

Old Post 02-10-2015 v 12:35 PM
KALAJDY je offline   Profil uživatele KALAJDY   Find more posts by KALAJDY   Foto galerie člena KALAJDY   Click here to Send KALAJDY a Private Message   Add KALAJDY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás