Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele tohle se tady uz parkrat resilo hledej
Jinak myslim ze na to sou naky caje .....
nejlip udelas kdyz to reknes na rovinu pak to nemusis resit vubec
jo, to si myslí asi dobře, co? Něco existuje, zkus všechny profláklý adresy dodavatelů seeds a vecí pro growing, někde jsem tak zahlídl právě nějaký byliny nebo tablety na wočistu
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
hehe, tenhle problém se tu objevuje každý dva měsíce... možná by stálo za to udělat na to FAQ
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
No, nezávidim Ti to, ale..
Sou lidi, kerejm nic nevysvětlíš, protože prostě nechtěj. Maj to dlouhý leta pěkně a jednoduše srovnaný a najednou příde potomek kerýho nedávno učili chodit a chce jim vtom delat bordel...:-)). Je Ti 19, seš už rok dospělej ! kdo by Tě asi mohl nutit jít na testy proti Tvý vůli ? ( sory maminko, když se ti to tak líbí, čurej si nato sama) a vyhodit někoho z trvalýho bydliště taky není tak jednoduchý, pokud se nenecháš. Máš tam sákra trvalý pobyt a užívací právo Ti může sebrat jenom soud. a bránit nekomu v přístupu do trv. bydl. je na trestní oznámení, tak se neplaš. nemusíš to hnát na ostří nože, ale nenech se sebou zametat chlape Hodně stěstí.....