Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » » Prvni grow - Outdoor + foliovnik - seveRUS 2k15
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
Soma
Stálý Člen

Karma uživatele Soma - 87% PěstitelskáKarma uživatele Soma - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Hoi, ten mighty neem zničí rozmnožovací ústrojí prakticky každé havěti. Takže bez rozmnožování už žádné vajíčka, larvy a podobné svinstva Používám i biool, ale s tím se musí opatrně. Vždycky preventivně stříkám celou "zahradu" včetně okolního porostu a mám boží klid. Tě pic

As I watch the dirty politicians rant
I cultivate my clean Green plant
While they push weapons of mass destruction
I grow these plants and give instructions
On how to do it and keep it green
All the oil guys do is keep it mean
I fight these forces with seeds and leaves
I don't believe in rolling up sleeves
It's the future I work for planting these seeds
Green is something this planet sure needs
And the children, the babies, the little green shoots
They need a safe Planet as well as warm boots
I work for them, those who come after me,
so get your hands off of those buttons, you crooks
Get back to the Earth and see how she looks
All of the places that could do with some healing
I only want to manifest vibes with that feeling
As a gardener, herbalist, genetic engineer of a farm
I would Love to protect this ball of mud from harm

Keep it GREEN in Love and Light
Peace Soma

Old Post 20-06-2015 v 17:11 PM
Soma je offline   Profil uživatele Soma   Find more posts by Soma   Foto galerie člena Soma   Click here to Send Soma a Private Message   Add Soma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nice bloom
Stálý Člen

Karma uživatele nice bloom - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

citace:
Původní příspěvek od Soma
Hoi, ten mighty neem zničí rozmnožovací ústrojí prakticky každé havěti. Takže bez rozmnožování už žádné vajíčka, larvy a podobné svinstva Používám i biool, ale s tím se musí opatrně. Vždycky preventivně stříkám celou "zahradu" včetně okolního porostu a mám boží klid. Tě pic

Nemam zkušenost hold budu se muset nechat poučit a někdy vyzkoušet no doufám ze budu mít už klid s touhle havětí. Tak snad nám sem Severus postne jak to půjde.

To Severus: Jinak fandím a sleduju, nechci být skeptický ani negativní ale už nakladeny vajíčka a larvy v půdě nezlikvidujes postřikem. To budou nejspíš fakta. Ale budeš vidět jak to dopadne každopádně přeju ať co nejlíp. Peace.

ab imo pectore

Old Post 20-06-2015 v 19:29 PM
nice bloom je offline   Profil uživatele nice bloom   Find more posts by nice bloom   Foto galerie člena nice bloom   Click here to Send nice bloom a Private Message   Add nice bloom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Severus
Stálý Člen

Karma uživatele Severus - 94% PěstitelskáKarma uživatele Severus - 94% PěstitelskáKarma uživatele Severus - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Cus,
dik za reakce,
urcite se mi to bude hodit i do budoucna, hlavne kamos to ma celkem napadeny, tak pomuzu minimalne jemu a sobe treba taky pozdejs..
Mam horsi obavy, kolem nas je zaseto spousta technickyho konopi(samozrejme jen samci) a bojim se, aby mi to nenaprcalo kytky.. je to cca 1 km od mojich kytek, ktery jsou ve foliaku, tak me napadlo, ze by to zas nemuselo naprcat, prece jenom v tom foliaku je jedinej otvor, kterej je uplne jinym smerem nez to technicky, takze by teoreticky to nemuselo naprcat ale bojim se toho stejne no

Old Post 20-06-2015 v 19:41 PM
Severus je offline   Profil uživatele Severus   Find more posts by Severus   Foto galerie člena Severus   Click here to Send Severus a Private Message   Add Severus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Severus
Stálý Člen

Karma uživatele Severus - 94% PěstitelskáKarma uživatele Severus - 94% PěstitelskáKarma uživatele Severus - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

cau, dneska jsem zacal zatmivat 3x OG KUSH + 1x noname od kamose, tak uvidime, co to udela, nahodim fotky brzo, nemam tu ted dostupnej fotak ..

Old Post 01-07-2015 v 16:46 PM
Severus je offline   Profil uživatele Severus   Find more posts by Severus   Foto galerie člena Severus   Click here to Send Severus a Private Message   Add Severus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Severus
Stálý Člen

Příspěvek č. 85

čau, včera tu byl kamoš, tak jsem něco fotnul jen u něj na mobilu, kvalita mluví sama za vše :-(

1- automat - royal cheese auto vrcholovka
2-shora
3-zepredu
4-zbytek toho, co mám ve foliovniku,prenasel jsem to ven, protoze jsem musel provest postrik
jinak jsem je puvodne uz 4 dny zatmival, jenze technicke konopi vsude v okoli mi trochu prclo ten automat, tak počkám s tím kvetením ještě nějakou dobu, nechci prostrat celou sklizeň ..
btw .. během pár dnů ještě vyfotim dalších pár fotek, mám ještě 2 spoty asi s 15 kytičkama

btw .. zluta barva listu je podle me kvuli tomu, ze kdyz jsem to zacal zatmivat, tak jsem uz hnojil na kvet, kde je nizsi obsah dusiku, takze to zapricinuji tomu
tohle je foceno vcera, zkusim asap sehnat poradnej fotak a vyfotit to dnes, jeste jsem 2 presazoval do vetsich

Old Post 12-07-2015 v 11:39 AM
Sir_Major
Stálý Člen

Karma uživatele Sir_Major - 88% PěstitelskáKarma uživatele Sir_Major - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Ahoj. Taky pěstuju ve skleníku. S tím technickým konopím budeš mít docela problém. Až se ti to rozkvete tak budeš muset hodně větrat aby ti neplesnivěly palice. Já to mám v květu otevřené pořád a z obou stran aby tam byl průvan jinak je plíseň jistá. Jinak to máš pěkné. Posílám k+ a budu sledovat.

Old Post 13-07-2015 v 08:29 AM
Sir_Major je offline   Profil uživatele Sir_Major   Find more posts by Sir_Major   Foto galerie člena Sir_Major   Click here to Send Sir_Major a Private Message   Add Sir_Major to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Severus
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

Ahoj, o plísni vím, všechno teď pojede chvilku venku, zbavuju se škůdců, tak to nechci tahat do foliovníku, akorát automat je uvnitř. Ještě tam pak půjde 2x OG kush + 1x top tao+1x nn - zbytek nechám venku ve větších kýblích ukázat svůj potenciál( kvůli nízkému foliovniku - 175 cm cca).. Každopádně ta technika bude horší no ..
Jinak díky, potěší to.

Old Post 13-07-2015 v 09:03 AM
Severus
Stálý Člen

Příspěvek č. 88

Jinak je tu někdo, kdo by byl ochotný mi pomoct s návrhem stavby indooru? jednalo by se o hydro, wilma probably
nějaký rozhled samozřejmě mám, jen bych chtěl radu někoho, kdo s tím už zkušenost má

Old Post 14-07-2015 v 11:10 AM
Severus
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

1-2 OG KUSH, už se to hezky větví 8-)
3 royal cheese od RQS - sice takovej chcípák, ale co už odhaduju cca týden a půjde pod kosu, nějaká doporučení?

Old Post 26-07-2015 v 18:52 PM
Severus
Stálý Člen

Příspěvek č. 90

Automat dneska sklizenej, rozstříhal jsem větve, ostříhal listy a dal sušit, pak upnu foto.

Old Post 28-07-2015 v 14:07 PM
Severus
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

Na ten automat jsem nejak zapomnel, sorry:-D
Jinak bylo na tom asi 15 g dohromady.. chutove to nebylo spatny a ucinek taky dobrej, v bongu to slapalo hodne:-) takze s prvni kytkou jsem spokojen, upnu ted nejaky fotky, ale jsou ve spatne kvalite, priste vyfotim v noci..

1. asi moje nejhezci kyticka .. OG kush, opet zlamany, aby se vesel do foliaku
2. OG kush cislo 2 - moc pekna kytka, jak je to v zemi ted, tak se to hezky rozjelo a jsou i listy moc pekny, fakt krasa..
3. OG kush cislo 3 - ten jsem zase trochu zlamal, experimentuju na kazdy kytce..
4. Noname od kamose - ten se uz pred nejakou dobou rozkvetl, musel jsem ho uvazat k tyckam, protoze se uz zacal dotykat folie .. jinak je zakopanej s 20 l kyblem v zemi, aby neproschnul tak rychle substrat a abych usetril jeste misto, fakt to leti hodne nahoru
5. nejaky |TOP tao automat - kdyz se podivate na prispevek 85, tak je to ten zeleny kybl na posledni fotce ... netusil jsem, ze to je automat, jak jsem to presadil, tak se to strasne rozjelo a ma to ted tak 150 cm minimalne, rozkvetl se pred 3 dny..

Old Post 08-08-2015 v 11:59 AM
Severus
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

3x no name ..
dejte si to do plny velikosti a nebo mrknete z miniatury, ale nerozklikavejte fotky, at se vam to nerozmaze ..
1. 130 cm cca
2.140 cm cca
3. 70 cm cca

Old Post 08-08-2015 v 12:05 PM
Severus
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

Menší náhled.. 3x OG Kush
první známky pestíků - ten prostřední je rozjetej nejvíc a má fakt hafo vrcholků, asi moje nejlepší kytka

Old Post 24-08-2015 v 10:10 AM
Severus
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

4x no name - první už kvete tak měsíc určitě
Ostatním vylejzaj první pestíky - geneticky vypadaj celkem pěkně

Old Post 24-08-2015 v 10:14 AM
Severus
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

A poslední --- automat - viz příspěvek č. 91, respektive č.85
tady jsem se snažil fakt něco udělat s tou výškou, už tak před týdnem se špička dotýkala folie, což je tak 180 cm vysoko, 2x jsem ji zlomil, jenže už bylo pozdě na to druhé zlomení (byl tam čas nějaký mezi tím lámáním, tak 4 dny určitě)
větvička dlouhá tak 20 cm přišla o život, ale nevadí, hned je tam nových vrcholků několik, ta kytka mi fakt dává zabrat ..

Old Post 24-08-2015 v 10:17 AM
Severus
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

Cau, sledujete to tu vubec nekdo?

1-- noname
2-- špagáty kořeny OG Kush
3-- auto(nevim genetiku)
4-- OG Kush zluty kybl
5-- rozkvetly noname z prispevku 94. foto č. 1

Old Post 01-09-2015 v 00:28 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás