Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pestovat v hydru dva rozdilne modely je cesta do pekel, nejenom proto ze kazdy ma jine naroky na EC i PH, proto ti to furt skace nahoru i dolu. ) A prepinat na kvet si mel po tydnu, nejedes hlinu, v hydru to kyti vzdy dozenou . Za me asi tak )
No dobre ale tyhle dobre mireny rady mi uz ale dosly z toho jak se to chova. Ja potrebuju nejaky slusny reseni na vzniknlou situaci. Pokud zadny rozumny neni holt sahnu k totalnimu HC a proste v yjebu secky edy do smeti a dojedu sourdiesely. A ediky si struhnu dalsi rundu znova.. Akorat me sere ze budu svitit pak na pul skrine ale lepsi nez nemit nic.
rozhodne nic nevyhazuj, neni to zadnej extrem, dojel bych to jak to mas....holt ty prckove budu mit mensi vynos, ale lepsi nez zadnej... jeste me napadlo ty mensi kytky podlozit zespoda pokud mas moznost aby byly trosku vyssi a holt ty vyssi ohybat a ohybat jak pise tommy
Asi jsem spatne popsal problem. Ja uz je srovanany mam. Pomohly 6.5Litorve kvetinace. Sem je otocil a akorat pasuji do te wilmy s tim ze voda kape tim kvetinacem takze na ni nejde ani svetlo. Ale problem je v tom ze tedka je EDa asi 15-20cm od awingu a awing je cca20-25cm od stropu. Kvetinac s wilmou zabira 50cm takze ja mam max na lampu a rostlinu 150cm. Zkusim je nalamat ja se toho bal abych jim neublizil. ALe nez je zabit zkusim je jeste teda zlomit. Dik za rady
Takze akce lamani no vedel sem ze to nedopadne nejlepe. Stav je takovy ze u jedne nejhezci je urvany hodne, dal sem na to kolinko snad to te kytce pomuze a neumre to uplne. Druha lupla uz trosku lepe tak snad to vydrzi. Treti a ctrvou sem radsi pouzil kolinko. Problem je ze ty kytky maj uz i na vrskach pomerne tlusty stonky a i to vetsi kolinko co mam misty uz nejde nasadit. No hydro je plne prekvapeni . Kazdopadne kytky vypadaj moc pekne. Udelal sem fotky cely skrine jak to vlastne vypada. Ty prvni dve jsou ty nejhezci a nejrozvetvenejsi. Lampu sem nakonec jeste otocil tak ze lampa sviti jakoby dovnitr stanu a sroubovaci cast je smerem kde se otvira stan.
Stejnou akci jsem pořádal dneska a taky padl vršek u jedné z nejhezčích.
Kolínka jsou idealní, ale chce to trochu přitlačit, pokud jsou už stonky tlusté.
No a jestli ti to pěkně ruplo bez urvání, tak to ta kytka dá
Dobre si to potunil, lámania by som sa nebál. Ja som na začiatku lámal jak lama , u jednej tak, že vrchol držal len na pár milimetroch. Zahojili sa za pár dní a zrasty sú pevnejšie ako stonka bez zlomu. Super cropping je popísaný všade. Krásne vybehli, som zvedavý čo bude ďalej.
Diky za pdfko pekne tipy tam sou. No ta druha lepe zlomena uz neni povadla ale narovnala se v ramci moznosti a vrchol smeruje uz nahoru. Ta prvni zatim vyhpada ze uplne ten vrsek neumrel, pac neni zvadlej tak snad to vydrzi. Jinak to i vypada ze SD se zacina "rozjizdet" a ma trosku navrch nad ED takze o vikendu budu zase stelovat podklad.
Tak dneska rano sem cekoval brutal 114cm Doufam ze uz to konci kdy zje 18 den kvet. Jinak uz se zacinaj formova palicky a konecne prichaiz to krasne obdobi bobtnani.
Vzhledem k horkum sem byl nucen i na noc prepnout na 250w. Teploty byly kolem 33 stupnu to uz me prislo moc. Mam zkusenost ze pri takovych teplotach kytka dela ridky palice a o to nemam zajem. Radsi mensi ale normalni. Doufam ze ty horka polevej rychle jako minule.
Původní příspěvek od MocnyOkurek Vzhledem k horkum sem byl nucen i na noc prepnout na 250w. Teploty byly kolem 33 stupnu to uz me prislo moc. Mam zkusenost ze pri takovych teplotach kytka dela ridky palice a o to nemam zajem. Radsi mensi ale normalni. Doufam ze ty horka polevej rychle jako minule.
holt asi snizit wattaz bude u tebe jedno z mala reseni, jeste bys mohl koupit silnejsi odtah nebo pritah pokud ti to dovolujou finance, ten tvuj torin 280m3/h je imho malo, jelikoz po nasazeni pachace jeste jeho ucinnost klesa o dalsich cca 10%.....s tema palickama pri vyssich teplotach mas pravdu, kdyz je tam moc vedro tak pomalu dozravaji jelikoz to vedro je celkove ranec stresuje a neprijimaji tolik zivin jako normalne... no snad to nejak dojedes, preju at tam aspon neco do papirku bude
No ja mam na chuja byt secko na jedny strane. Kdyz je venku 30 stupnu a podobne teploty je to konec. Proto svitim pres noc. Dokonce mam i hadici ktera vyfukuje sechen vzduch ven a stejne se to neda. Bez te hadice ven z okna si muzes pridat nejaky ten stupen . Ja prave zvazuju prestehovani, nejen teda kvuli pestovani ale proto ze sem clovek ktery se rychle zacne potit a v tom byte je to pro me utrpeni. Nebo pak klima cenove to vyjde na stejno tak to jeste zvazim .
Takze rano sem meril a sem z toho smutny. 134cm i pres polamany vrchy. Cpe se to uz pres stinidlo. Dalsi roste do filtru bych se z toho posral. Musim to trosku preskladat ale i tak nevim jestli tomu pomuzu. Imo sem je mel vyjebat a zacit nove kolo.