Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem to dnes přepnul na 660W (stále růst)
Květiny jsem nezastřihával na radu Drama (snad jsem se nepřipravil o výnos)
Chtěl bych se zeptat.. jak to mám naohýbat.. a jestli už můžu dát pryč zvlhčovačku, protože mně tam zabírá místo pro jeden kvetinac takže je to asymetrické.. a nemůžu to pořádně roztáhnout ty kvetináče, at maji dost mista vedle sebe.. (snad víte co myslím)
Dočetl jsem se, že je na to nejlepší kari síť, protože má 10x10 očka.. tak že bych si koupil 120x120.. nebo je mám přivázat k tyčkám (4) provázkami?
Můžete mi někdo poradit?
Počet kytek 16.
Rekapitulace otázek:
1. Jak vyřešit zvlhčovačku, abych si mohl dat květníky symetricky? (viz. příspěvek nade mnou)
2. Jak to ohýbat? (v životě jsem neohýbal)
3. Jak poznám na spodcích, které větvičky mohu uštípnout? A předpokládám úplně u hlavního stonku ustřihnout..?
Hnojky Terra bloom, atazyme a dnes poprvé jsem k tomu přidal od GH Bio-Bloom.
Chtěl bych se zeptat, zda-li k tomu můžu i přimíchat od hesi PK 13/14, tm píšou že od 4. týdne květu se má přidávat.. a nebo to raději tím nehnojit?
Zdar. Video ti nefunguje.
Prostihej spodky. Ostrihej poškozený listy a zakrslý větve ze kterejch stejně nic nebude. PK bych tam sral až později. Jestli nemáš EC metr tak to nejdřív vyzkoušej na jedny kytce a uvidíš co to udělá. Když to bude ok, tak to tam napal. Ať to roste.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."