Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
,dnes zalivka 6ml/l bloom,algamic 5ml/l top max ,premejslim jestli dalsi zalivku dat jeste naloz ,nebo uz jen voda. jeste cca 12 dni do konce ,coz je cca 4,5 zalivek ,ale co kdybych musel kosit driv treba kvuli plisni?Nemam radsi uz flushovat?? Co myslite?
Původní příspěvek od Fanatik Vysoká vlhkost a plíseň okolo toho je pekelným strašákem Groweru...
Ahoj ako píše Fanatik, plesne by som sa v tvojom prípade nejako špeciálne nebál. Ja mám v noci H:67 cez deň H:45, teploty nemám ani zďaleka také pekné ako ty, deň 32 . Určite ich každý deň sleduješ, náznak plesne by si si včas všimol, podľa mňa ale nehrozí žiadna. Mikroskopom ich pozeráš? Podľa toho sa budem snažiť ja začať flushing. Počet dní beriem tak nejako orientačne. Sledujem a držím palec.
Krobak: Uz se ji moc nebojim ,ale clovek nikdy nevi pridal jsem 2 foto ,vic nedam ,nejak mi blbne dnes net. Mikroskop nemam a lupu nemuzu najit..
Diky a taky sledujem tvuj grow
Tak dnes sem uz zacal proplachovat cistou vodou "pro jistotu" radsi delsi flush nez aby se to nedalo kourit. Jinak cca 10dni do konce , nejake vetvicky uz se tihou kvetu ruzne ohybaji Nejak nafoukle nejsou ale myslim ze to budou pekny sutry Zitra dam zas nejake foto
Tady nejaky foto my jediny zakrsli WW v boxu z 51.dne 12/12 v nedeli ji budu nejspis kosit , uz bude mit cas Jinak proti BBxCM ma pekne nafoukly vrsky Ale jinak na tom bude hovno ,je to takovej nedomrdek ze semene Pred kosou dam poradny foto a urco udelam i smoke report z tyhle holky Vune zemita ,smrdi jako vzdy kdyz sem mel WW v outdooru, spis mi smrdi nez voni Za to BBxCM to je nadhera ,bych stoho udelal damskej parfeem
55.den 12/12 dnes po druhe prolite vodou a jeste cca 8dni do konce. Dalsi kolo planuju pachac ,sem tam to okolo baraku provoniii A nerad bych to pokousel.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Myslite tu WW?? Nebo BBxCM??Me ta BBxCM taky pride jeste dosti ziva. A neva kdyz budu dyl proplachovat nee?Nebo mam dat jeste zalivku hnojek?? Ten konec to bude pro me jeste hruza Mikroskop nemam:/
No tak zas ty mladsi kytky zkurujou tak energicteji ze jo.. Ale pokud chces mit jistotu ze mas krasne zrale palicky poridt si mikroskop. Nestoji to zas tolik penez navic je s tim i tak sradna kdyz se clovak vypali a cumi na nejaky chujoviny
No WW uz zejtra pujde ,stejne na ni bude hovno a uz sem ji osmikal listy, jinak nevim jestli BBxCM mam jeste zitra pohnojit nebo uz to nechat na vode. Co myslite? Nechci to sklidit brzy ,ale ani pozde , zas rad neco delam po jointu Nejsem gaucovy typ
Podle fotek mi BBxCM přijde jako zralejší (minimálně podle pestíků). WW je má bílé a vůbec vypadá, že by ještě týden snesla. Jinak bych už nic nehnojil, nech to dojét..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
podle pestíků se dá odhadnout, zda je kytka zralá, avšak mnoho odrůd může být zralých a pestíky mohou být z většiny světlé a nebo napůl... každopádně si myslím, že dát 300kč za obyčejný mikroskop může každý, páč věc jako poznat, zda je kytka hotová, je hooodně důležitá věc a neměla by být podceňována, jelikož brzká kosa a nebo naopak hodně pozdní, může dost uškodit a několika měsíční práce, piplání a času je z části fuč... saomzřejmě někdo schválně nechává přezrát, aby měl silnější gaučák a nebo sklízí o něco malinko dřív, aby měl větší high, ale kdo z vás je toho příznivcem?!
btw : měl sem tento cros BBxCM, myslím, že i od stejného matkáře a zrovna musím říct, že jednoznačně hnědé pestíky 100% nemá, když je zralá, takže pozor na to...
59.Den 12/12 ,dnes nejspis naposled zalito a v patek kosa ,jelikoz uz by meli bejt rezy na dalsi rundu Jinak jako sem zatim spokojenej na prvy grow ,jen ty palice mi pridou maly proti ty WW co sem mel chudinku jednu jedinou Ale tak uvidime jakej bude vynos a kour Priznam se ze sem dnes kouril zastipky ktery sem delal cca pred tydnem ,zkourilo to pekne ale chut byla samozrejme zatim nic moc
Jo a dotaz ma nejakej smysl ostrihavat pred kosou listi ,nebo se to dela jen proto aby clovek pak mel min prace??