Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4 Huk: Božský Bruce je v poho......nevíc mě asi dostala ta scéna, kde posílá ty strašný skřeky na hlasatele zpráv. A tu Telefonní budku si někdy určitě dej......je to docela psycho.
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras
no ja si rad pozriem hlavne nieco nenarocne bo vtedy absolutne nestiham, niekedy je na mna aj taky dementny bojovy film moooc.
Ale taky Samotari, Paralelni svety, ... to ano to si dam povedat
4Mellian: souhlas jestli jsem se u něčeho lámal smíchy vejpůl, tak právě u týhl scény v newsroomu...
Jináč ještě jsem nezmínil klasiku na který si s partičkou dost často ujedeme a to je Muž z Acapulca...Belmondo je geniální ve všem, ale tohle je od začátku do konce jeho one man show...ta scéna když vyleze z bazénu, vytáhne hřebínek, ulízne to a hodí takovej ten pohodově frajersky vychcanej úsměv mě dostává no a pak samozřejmě vedlejší postavy jako Kerpov nebo Samuel Vitovsky ten co napsal Kultura a její vývoj luxusní film
tů DC++
Kurfa ten nick tam fakt zlobí a to tak že hodně, ještě chvilku mi to bude něco blít vo COUNTRY CODE a prohodim klávesnici monitorem
Fakt dělám fšechno podle předpisů, měnim si nicky jako idiot a nic - nevíte někdo kde je problém? na jiný HUBY mě to normálně pouští
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Á tak díkes hYp3r - už to fachá normálně. Poďte fšicí taky ať je tam toho co nejvíc.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
2 Taker a McBloody >
omlouvam se, chyba nebyla na vasi strane monitoru, ale na moji...
zapnul jsem tam kontrolu nicku a ono to pak vyhazovalo vsechny...
ted uz je to v pohode
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
ali g a jeho in da house bol popici. Doteraz frci u nas "RESPECT"
inak vpohode je aj Training day, Kto huli ten umi, Pernikova veza a teraz 28.12.2003 bude na prime Leaving las vegas. nenechajte si to ujst. Hra v nom Nicolas cage.
Původní příspěvek od Hugila když se chci připojit tak mi to vyblije tohle:
*** Connecting to g-hub.no-ip.com...
*** Connected
<Hub-Security> Tento hub beží na softwaru PtokaX DC Hub 0.3.2.6 TestDrive 4 (UpTime: 12 hours, 41 minutes)
*** Disconnected
Co to má jako znamenat?
to je vsechno co ti to napise? neni tam jeste neco?
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Phone Booth zuleZ !!!
nechapu jak to vubec muze negdo srovnavat s tim filmacem co se tam naka distributorka zbrani musi privazat k hotdog voziku (kua moc hulim uz nevim jaxe to menovalo :O(
Naprosto největší záseky mám na pořadech divadla Sklep, to je mazec. Jinak taky Ženatý se závazky, Futurama, Simpsonovi. A mimochodem Ještěrkář Klaus vede...