Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak rychle rychle pánové, už se těšim na ten: Grower Cinema hub
(A taky na to jak nás pak fšechny pozavíraj )
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
ted jsem byla v kine na Božský bruce a musim to pochvalit, sice Jim carey je porad stejne, stejny ksichty, pohyby, ale po dobrym modýlku se mit o fakt libilo..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
jo 51 state to byl hodne zajimavej film. me se taky libila jak jim tam Sam hodil ten hajzlpapir. Vostrý byly taky ty záběry ze stadionu Liverpoolu. Tak takovydle filmy mam rad, anebo How high. ale v posledni dobe me nejvic rozsekal diskuzní pořad Síto, kterej dávaly minulou sobotu na Čt2.
Kdyz je clovek vypalenej,taq doporucuju neco ve stylu clockworks orange (mechanický pomeranč), nebo cokoliv o drogách,v tom se vzdycky nejvice stratim.......nebo potom kreslene pohadky vseho druhu...
Jsem nedavno videl trailer nebo jaxe se to pise nevim na Bob Marley: Legends a film bude o kvantech huleni. Je tam tolik huleni za by jsmem tim mohli zasobit cely grower..... treba se na to cucnout
ja stejne myslim, ze cokoliv zapnes, zacne te nejak zajimat..treba my s kamosema jsme jednou sledovali kulecnik, silene nudna zelazitos, ale nas to zajimalo..soustredli jsme se na to..po pul hodiny tich a alsedovani kulecniku, jsem vzala ovladac a prepla to na nejakou hlucnou komedii, to bylo rpobuzeni, najednou kazdej vstal..ten se sel vychcat, ten propiti, ten najist..Nene, miluju svet..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
2PiosOne: tak jsem to nasesl je to ftp.upce.cz , melo by to fungovat, ale jak tak koukam, tak ty shitaci zrusily upload, takze to je na picu....skoda tak zbyva to DC++....
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
no tak jsme se nakonec místo na Telefoní budku koukali na Božskýho Bruce a solidně jsem se u toho pobavil...nic nezapomenutelnýho, ale jako vysmátá prčóska v sobotu odpoledne dobrý
Jo a Síto na Čt2 bylo mocný...to byl fakt mazec, speciál o Teletubies...hukot