Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já neaspiruji na nějakého znalce, ale na té spodní fotce ty kytky vypadají že nepřijímají dost živin. A to nejčastěji bývá ze dvou důvodů - opakovaným přelitím začaly uhnívat kořeny z nedostatku vzduchu, nebo silným hnojením došlo k zasolení substrátu a nyní vysoká hladina solí brání přijmu živin. Držet se zdejších FAQ - substrát nemá být trvale vlhký, ale zalévat až když je suchý. Tedy opakovat cykly Mokro -> Vlhko -> Sucho -> Mokro. Pokud se přehnalo hnojení a půda je zasolená, tak zkusit propláchnout substrát minimálně 4 násobkem objemu odstátou vodou.
Jasně, neboj to vím.. já jen nevěděl, že na 11l květináče nebude stačit 5l vody..
Jinak měřil jsem s tím EC metrem, zkalibroval jsem to s CF calibration fluid které má PPM 1820, tak jsem to dal na 18 (děleno 100 - mám CD 611 typ) a dal tam vodu, jak jsem psal výše z květníků (kde jsem dál na 10l 50ml plagronu terra grow a 50ml korenacu) a ukázalo mi to 15 na EC metru. Kytky mám 8 dní v boxu a od matkáře to jde 2-3 týdny.
Zdravím, dnes je to 16. den pod růstem, 600W a chtěl bych se zeptat, zda-li se vyplatí svítit na rust 660W.. a jestli už bych je měl zastřihnout na FIM nebo už je pozdě?? díky
660w až květ, teď zbytečné, ale jak chceš, ty to platíš)
Na FiM je dle mého pozdě, spíše všem naohýbej hlavní terminál tak, aby jsi zaplnil celý prostor.