Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2. kolo pod 400W(nebo 600W?), 16(nebo 20) rostlin - a uvítám znovu každou radu :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
:Dr@m:
Stálý Člen

Karma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Prvně namíchej hnojky a pak upravuj pH. Tvé slečny trpí nedostatkem dusíku(N), takže další zálivku přidej dvojnásobnou dávku složky která obsahuje nejvíce N a budeš mít za pár dní po problému. Na vině bude i nestabilní pH, jedeš koko či zeminu?

.:AeroCHronic25o/4oow:::HydroDD&N4oow:::MangoOut2o11:::PlastikHash:::
2x4oowDDtest:::DutchDragon+Nebula:::BeyondTheBrain:.

"moudrost je dcerou zkušeností,, Leonardo da Vinci

Old Post 18-06-2015 v 15:16 PM
:Dr@m: je offline   Profil uživatele :Dr@m:   Find more posts by :Dr@m:   Foto galerie člena :Dr@m:   Click here to Send :Dr@m: a Private Message   Add :Dr@m: to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Karma uživatele krobak - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

citace:
Původní příspěvek od Kmotr007
Ještě jedna věc.. měl bych PH upravit až když se dá do vody hnojka a nebo ješte pred hnojkami mam upravit PH?? díky

Nič v zlom, začínam mať pocit, že ten tvoj prvý pest nebol tak celkom iba tvoj. Pýtaš sa niekedy na veci, ktoré by som predpokladal, že máš v merku. Podľa výsledku prvého kola. Nechcem odkazovať na FAQ, ale odpoveď nájdeš tam. Zrovna v tom odkaze, ktorý som postol naposledy. Nech sa darí.

Old Post 18-06-2015 v 15:21 PM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmotr007
Stálý Člen

Karma uživatele Kmotr007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kmotr007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Ale byl, jenže jsem měl rok pauzu a všechny informace se ti z hlavy vykouří (PH a EC metry jsem já nenastavoval, ale kamarád - proto potřebuji radu..)

Drame:

Puda: zahradnický substrát s aktivnim humusem 6 týdnů kristalon + pelargonie a balkonove kvetiny, agroperlit a dole v kvetinaci keramzit.

Před 3 dny jsem to zalil terra grow 8-9 ml na 2,5l (má se dávat 5ml/l)

Mám to znovu zalít hnojivem na růst a dát větší dávku?

Jinak Ph metr jsem zkalibroval na 7.00 ale porad nevím k cemu slouzi ten CF Calibration Fluid ..

Jinak můžu s CF Calibration Fluid zkalibrovat Ec metr milwaukee cd611,i když nemám kalibrační roztok M10031 (1413μS/cm) ?

Old Post 18-06-2015 v 16:00 PM
Kmotr007 je offline   Profil uživatele Kmotr007   Find more posts by Kmotr007   Foto galerie člena Kmotr007   Click here to Send Kmotr007 a Private Message   Add Kmotr007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shefin
Stálý Člen

Karma uživatele shefin - 96% PěstitelskáKarma uživatele shefin - 96% PěstitelskáKarma uživatele shefin - 96% PěstitelskáKarma uživatele shefin - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

spatne ph , bych se vsadil .....

Old Post 18-06-2015 v 20:15 PM
shefin je offline   Profil uživatele shefin   Find more posts by shefin   Foto galerie člena shefin   Click here to Send shefin a Private Message   Add shefin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

boha hlavně to zalij však od pohledu je to vyschlé jak staré kule .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 18-06-2015 v 20:29 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmotr007
Stálý Člen

Karma uživatele Kmotr007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kmotr007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Ahoj, tak jsem to dnes prolil vodou s PH 6,5 cca

Ph metr jsem nastavil tak, ze jsem vzal pytlík s roztokem 7.00 a do toho jsem ponoril ph metr, udelal jsem to dobre? k cemu je tato lahvicka? http://www.onestopgrowshop.co.uk/nu...cf28-250ml.html (pouizval ji ve videu viz. prispevek vys)

Díky..

Old Post 18-06-2015 v 21:39 PM
Kmotr007 je offline   Profil uživatele Kmotr007   Find more posts by Kmotr007   Foto galerie člena Kmotr007   Click here to Send Kmotr007 a Private Message   Add Kmotr007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Příspěvek č. 71

ty už to nehul sám si tu postuješ odpovědi . .

Always shake the bottle well before use. Pour a little CF Calibration Fluid into a small container and follow the calibration procedure outlined in the manual for your meter. When measured with your meter, the calibration fluid should indicate a CF = 28 (E.C. = 2.8). This is equivalent to 1400ppm on the 0.5 scale or 1960ppm on the 0.7 scale. After calibration, rinse the probe with clean water and shake off excess water before use or storage. Discard the solution after calibration and do not pour it back into to the bottle after the use.

UFC 158

WAMParjanův CLONE ROOM

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 18-06-2015 v 22:39 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmotr007
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

Právě kdybych věděl co tam anglicky píší tak bych se tady neptal.. já to spíš pochopím od někoho, než takhle..

tak ještě jednou.. MŮŽE mně tady někdo říct, jak se to používá??

DĚKUJI MNOHO

Old Post 19-06-2015 v 04:59 AM
Kmotr007
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

Ostřejší fotky..

Old Post 19-06-2015 v 05:35 AM
Kmotr007
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

Groweři .. potřeboval bych rady (ne z FAQu) ale od vás, pokud jste měli problémy jako já a jak jste to vy vyřešili..

Problémy:
1. Mála vlhkost. Kybl s vodou a s vlhčovačkou mám v rohu a byl zároveň jak květináče, včera jsem dal pod kybl jeste jeden kybl (aby kybl s vlhčovačkou byl výš než květináče.. moc to nepomohlo .. možná to je tím, že nad kyblem je cooltube (pres který mám odtah z boxu) ze tu páru saje ven z boxu.. na odtahu mam regulátor rychlosti, i když jsem to dal na minimum (asi jsem posunul o cca 2 milimetry) tak porad mám kolem 60%

2. Potřeboval bych návod jak nastavit PH metr a EC metr (lajcky)
První co jsem udelal, tak zkalibroval PH metr s roztokem 7.00 a nyni napustim vodu a zapnu PH metr zmerim PH, upravím a vyleju.. je to vsechno?? k čemu je tohle: http://www.onestopgrowshop.co.uk/nu...cf28-250ml.html .. v tom mam vypláchnout elektrodu na PH metru před měřením??

3. Jak nastavit tenhle EC metr.. k dispozici mám Milwaukee pH 4.01 buffer solution M 10004 nebo CF Calibration Fluid ..

Díky

Old Post 19-06-2015 v 09:46 AM
ten_hodnej
Stálý Člen

Karma uživatele ten_hodnej - 80% PěstitelskáKarma uživatele ten_hodnej - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Ke kazdemu metru je navod jak pro debila. Kdyztak musi bejt nekde na netu. Necekej ze ti tady pres forum nekdo bude kalibrovat metry, dyt je to easy nevim co na tom nechapes

Old Post 19-06-2015 v 10:41 AM
ten_hodnej je offline   Profil uživatele ten_hodnej   Find more posts by ten_hodnej   Foto galerie člena ten_hodnej   Click here to Send ten_hodnej a Private Message   Add ten_hodnej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmotr007
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

na kolik mám dát EC metr .. když mám CF28 EC2.80 - PPM1820
Dal jsem to na 28. Je to správně? Ted vodu z podtacku vylet do misky a jen prilozit EC metr?? rikam to spravne?

Jsem asi debil, kdyz to nechapu... navody na netu vím ze jsou, ale já je nechapu omg.. tak me porad nenavadejte na internet......

Old Post 19-06-2015 v 11:06 AM
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

No z tou vlhkosti je to takto normalne. Pokud mas dobrej odtah tak jeden miebler ti to urcite nezavhlci. Ten trojtej uz je neco jineho. Jeste zkus ofuk primo natocit do toho kyblu aby porad to vlkho vyhazoval ven melo by to trosku pridat, ale stejne se asi bez pridani dalsiho miebleru neobejdes. Ja pouzival ve svem 24litrovem boxu 2 a pak to dalo 90cm stan na 80-85% vlhkosti.

Kvalita predevsim!

Old Post 19-06-2015 v 11:47 AM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Příspěvek č. 78

nové fotky a furt je to suché jak psi kule bože zalij to !! a že existují překladače na netu si nezistil ?

UFC 158

WAMParjanův CLONE ROOM

Old Post 19-06-2015 v 13:04 PM
:Dr@m:
Stálý Člen

Karma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% PěstitelskáKarma uživatele :Dr@m: - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Souhlas s WAMPEM, stále sucho a sucho, zalij to více a přidej jim dusík chuděrám!

.:AeroCHronic25o/4oow:::HydroDD&N4oow:::MangoOut2o11:::PlastikHash:::
2x4oowDDtest:::DutchDragon+Nebula:::BeyondTheBrain:.

"moudrost je dcerou zkušeností,, Leonardo da Vinci

Old Post 19-06-2015 v 15:17 PM
:Dr@m: je offline   Profil uživatele :Dr@m:   Find more posts by :Dr@m:   Foto galerie člena :Dr@m:   Click here to Send :Dr@m: a Private Message   Add :Dr@m: to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmotr007
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

tak jsem se nasral pánové.. zalil jsem 16 kytek 20l (10l 8 kytek)
Voda byla v pod táccích (ale to nevadí, alespon se zvýsí vlhkost) příště ale vím, že 10 L bude stačit.

Přídal jsem do 10L/50ml plagron terra grow a 50ml korenáku (vse se dává 5ml/l) poté jsem upravil PH kolem 6,5

Tady vám ukáži můj další box 80x80x160 .. chci se zeptat, co tomu chybí ..?

Edit: mám dva boxy pro upřesnění 120x120x180 a 80x80x160.

Old Post 19-06-2015 v 18:29 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás