Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
EC metr právě nemám,hnojím s rozumem hlavně na začátku a ph 6.5..hlavně ta kytka takhle začala žloutnout ještě než jsem ji vubec přihnojil tak jsem si říkál že je to právě málo dusíku tak jsem lehce přihnojil ale nezlepšilo se to,zalitý to je akorát...
Nicméně tady mám fotky toho lepšího,15.den 18/6,byl čas na LST + zaštípnutí pár dní předtím,zatím jen drátkama,než nahodím mříž na scrog..
Chci se zeptat do kdy muzu trhat spodni vetve aby to jeste melo smysl, mam 7. Den 12/12 a je tam jeste pod siti dost vetvicek mam je jeste dat pryc nebo uz je pozde? A zastavi to rust diky stresu nebo ne?Potreboval bych aby jeste tech par dni co maji rust vyjeli co nejvic,diky.
Tak že by stejnej problém jako v první kole?? V úterý jsem nahodil HPS,je čtvrtek a kytky jsou lehce povadlí tak jsem si říkal už je hlína dosti proschlá tak to prostě chce zalít no po 4 hodinách se to nějak extra nezlepšilo,což po zalití stačí normálně tak hodina,takže si kladu otázku co je zase špatně,zálivka vlhkost teplota vše stejné akorát jsem zaměnil CFL za HPS,je možný,že to kytky nějak nedávají ten přechod?/plně stejnej problém jsem řešil v prvním kole po nahození HPS šli kytky do háje ale myslel jsem si že to bylo tím že jsem tam měl potom 20% vlhkost a špatné ph,ted jsou tyhle věci ok a kytky stejně nejsou ve 100% kondici :/ Prosím zkuste poradit.
Vypadá to na lehkou podvyživenost, možná mikroprvky, ale to by nevysvětlovalo to vadnutí. Nepřelejváš to? Jak zaléváš/hnojíš (jak často, čím)? pH máš změřeno na výtoku?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Dnes ráno je to trochu lepší,nepřelívám na to si dávám pozor vím,že to je největší zabiják,zalívám to tak každej 3./4. den podle proschnutí květináče až jsou fakt lehký,hnojím alga grow podle doporučených dávek každo zálivku ale ta včerejší byla pouze voda + enzymy s ph 6,5 protože budu přecházet na květový hnojivo tak jsem to chtěl trochu propláchnout,ph na výtoku žmeřený nemám protože to zalívám tak akorát takže dole toho moc nevyteče,zalívám 4x 7L květináče 1,5L zálivky.
Ideální je zalít tak, aby něco vyteklo.. médium se tím trochu pročistí. Pokud nesleduješ pH na výtoku, můžeš mít problém s pH, ikdyž tam leješ dobrý hodnoty. Ale na to to spíš nevypadá.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ono samozrejme neco vytece ale potrebuju toho vic abych to mohl zmerit a zase to kvuli tomu nechci prelit...dobre pristi zalivku nejak zkusim zmerit ph na vytoku.