Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pic
Chci se zeptat budu kupovat nejakej elektronickej predradnik..
Ma nekdo nejake zkusenosti co koupit za znacku??nasel jsem za 2800i za 5500.dekuji predem..
Mozna to mas trochu prerostle, ale myslim si, ze to neni nic, s cim by se nedalo nic delat... Jinak tam FIMka se ti podarila na vsech kytkach a nebo jeste cekas, co to udela?
Sorry kamo vubec nestiham uplne jsem na tebe zapomel s tema vrchama..Ted jsem nebyl tyden doma a uz tam nejsem zase..tenhle grow asi vubec neuvidim zase jedu vecer pryc na 14 dni..Tady hodim alespon 2 foto z 5 dne 12..Ec 1.6 Ph 6.0 teplota 25..
Ahoj
Dnes jsem se vratil a nestacim se divit.Kdyz jsem odjizdel tak to bylo cca 5 den na 12..Ted je to cca 20 den a vypadaj dobre nic jim nechybi..Presel jsem z Canny na Biobizz..Jsou dost zelene tak jim adi stahnu EC dam jim chvilu 1.2 a pak jim zase pridam..
Aaaa tak vas tady o5 po dlouhe dobe vitam..
Jsem po pul roce z5 a uz se nemuzu dockat az mi to povyroste trosku..
Mam novou skrinku 18 DTD bila rozmer takovej zvlastni,ale udelal jsem to jen ze 2 desek..Baumax mel slevu,tak to vyslo na 1800+cca 200 material..K tomu rozmeru ma to 138/138/206.
Světlo porad stejny rust 250 zarivka kvet 400hps.Stinidlo jako kravahome made..
Odtah 480(to uz je dedecek),tomu bude za chvilu 10let😃
+Nejaky moje vychytavecky,za chvilu zapojim drip..
Jedu porad kokos hnuj zustal stejnej..Bio biz..
Osazenstvo mam od Barta 6Edu a 6SSH..Krasny klony jeste jednou dik..
Nejak jsem nic nestihal mel jsem poslednich 10dnu hrozne malo casu stehovani atd..Takze jsem je musel nechat dele pod zarivkou a proto nejsou tak velike..Ale oni to dozenou..
Zalivka 6.2-1.2,teplota den 24-25 noc 19-20menic s regulatorem fungujou bezvadne a servo taky..
Kdo by se chtel zeptat proc je tam ta spejle u nejakejch,tak jen proto ze mi to pes polamal ocasem kdyz mel radost..dam je pryc uz jsou dobre..na dalsi fotce uz nebudou...