Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Pro NovÁČky NovÁČkovskej PĚst
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
fedousek
Stálý Člen

Karma uživatele fedousek - 90% PěstitelskáKarma uživatele fedousek - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo

Nejde o kvantitu,ale o kvalitu!

s tím nemohu souhlasit... máš sice trochu pravdu, ale optimální je něco mezi kvalitou a kvantitou... ovšem efektivní je maximální výnos a super kvailta :-)

ŘEČ PENĚZ JE VŠUDE STEJNÁ !!!

Old Post 01-03-2015 v 11:11 AM
fedousek je offline   Profil uživatele fedousek   Find more posts by fedousek   Foto galerie člena fedousek     Add fedousek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tazy'cz
Stálý Člen

Karma uživatele Tazy'cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Tož rady chlapci jak dosáhnout kvality s dobrým výnosem?

Víte proč je penicilin malej, bílej a hladkej?
Protože kdyby byl velkej, šedivej a hrubej, TAK BY TO BYL SLON!

první "hokuspokus" indoor 400W 3x Special Kush, 3x Bubbe Kush auto, 4x Shiva Skunk.
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=74999

Old Post 01-03-2015 v 11:40 AM
Tazy'cz je offline   Profil uživatele Tazy'cz   Find more posts by Tazy'cz   Foto galerie člena Tazy'cz   Click here to Send Tazy'cz a Private Message   Add Tazy'cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Kvalitu mas danou seminkama zbytek je na tobe.. ja bych doporucil jedan zasttich nad tretim patrem a nechal bych je po zastrihu 14 dni na rust a prepinal bych na kvet.. na zacatku kvetu trochu promasirovat kytky a mas vyreseno zaplneny prostor a g/w..'jednoduchy ne?!

Old Post 01-03-2015 v 12:38 PM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tazy'cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

To Tommygun:
Myslíš že po jednom zástřihu zaplním dvěma kytkama prostor 100x100x160cm? Jak jsi to myslel promasírovat? Jinak jedna kytka už má za sebou dávno jeden zástřih(dva vršky) + dnes jsem zastřihl oba vršky znova.. a druhá kytka byla zastřižená předevčírem. Takže i když mám 2 kytky, tak platí g/w?

první "hokuspokus" indoor 400W 3x Special Kush, 3x Bubbe Kush auto, 4x Shiva Skunk.

Old Post 01-03-2015 v 12:48 PM
Tazy'cz je offline   Profil uživatele Tazy'cz   Find more posts by Tazy'cz   Foto galerie člena Tazy'cz   Click here to Send Tazy'cz a Private Message   Add Tazy'cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rednilias
Nový Člen

Karma uživatele Rednilias - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od Tazy'cz
Myslíš že po jednom zástřihu zaplním dvěma kytkama prostor 100x100x160cm? Jak jsi to myslel promasírovat? Jinak jedna kytka už má za sebou dávno jeden zástřih(dva vršky) + dnes jsem zastřihl oba vršky znova.. a druhá kytka byla zastřižená předevčírem. Takže i když mám 2 kytky, tak platí g/w?

zdarec,urcite dvoma kitkama zaplnis priestor 100 x 100 ale urcite ne ked ich budes kazdy den ,alebo kazdy druhy den zastrihavat,a to by si ich musel nechat na raste este aspon mesiac,ked nie dlhsie... a trochu ich potrapis a pohyckas LST + scrog by to slo,hodne pevnu ruku na hnojiva,aby si to neprehnal...

Old Post 01-03-2015 v 13:33 PM
Rednilias je offline   Profil uživatele Rednilias   Find more posts by Rednilias   Foto galerie člena Rednilias   Click here to Send Rednilias a Private Message   Add Rednilias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chikoo
Stálý Člen

Karma uživatele Chikoo - 89% PěstitelskáKarma uživatele Chikoo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

jak dloho už páliš na prcky 400w ? a máš nakou představu jak dlouho ještě budeš než přepneš ? můj odhad je že mrtě dlouho a vyplnit prostor 2 ks je blbost,
řekni mě alespon jeden důvod proč ?

není jednoduší pořídit řízky trošku nasbírat zkušenosti a pak dělat naky pokusy
ted bys měl už dávno přepnuto ...

Old Post 01-03-2015 v 13:41 PM
Chikoo je offline   Profil uživatele Chikoo   Find more posts by Chikoo   Foto galerie člena Chikoo   Click here to Send Chikoo a Private Message   Add Chikoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tazy'cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

To rednilias:
Ok, dík za radu. Takže je nechám trochu růst, lst určitě pojedu a síť na scrog už taky mám.. uvidíme jak to pojede..

To Chikoo:
Hele svítím na ně 13dní, asi 10dní byli pod úsporkou a zářivkou. Hele představu mám takovou, že začátkem dubna přepínám a uvidíme. Proč jen dvě kytky? Protože jsem nikdy nepěstoval, vím jen to co je na internetu. Nechci být ve finále nasranej když mi chcípne 10 kytek. Chci si s kytkama pohrát a zaplnit prostor. Chci mít bonsaie, velký klacky s velkou gramáží. S řízkama je sraní, ohledně vlhkosti. Nemám vlhkoměr ani zvlhčovač, snažím se to vypěstovat jednoduše. Třeba budu zklamanej, třeba ne. Za pokus to určitě stojí a pokud se to povede, trochu víc nad míru zainvestuju a udělám si pořádnou pěstírnu, takže asi tak

Dík a čus

Old Post 01-03-2015 v 14:24 PM
Pajas
Stálý Člen

Karma uživatele Pajas - 81% PěstitelskáKarma uživatele Pajas - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Tazy hele sorry... psal si jak jsi studoval tady příspěvky od lidí apod..
ale děláš vše uplně zbytečně... proč větvíš už 10cm vysokou kytku? nebo kolik má cm... ta má světla i bez drátků...
nemáš zvhlčovač ani vlhkoměr?? já zvhlčovač prodal a používal sem ho jen 1*kolo ...proč? sral mě...
nemáš snad na ostřikovač?? 40kč. stačí když to 3-5* denně postříkaš a je to, dělá to takhle většina, kelímky s vodou a dáš do toho hadr... těch fíglů je miliony ale ty to nevíš...
Zbytečně pálíš 400w na tyhle 2-3 chudiny..kdyby sis koupil řezy, tak za tu tvojí dobu pokusů už jsi mohl být v květu,...
chceš mít bonsaie? velký klacky? velkou gramáž?? to chce asi každej, ale touhle cestou se tam nedostaneš.. dáš třeba 45g/ks a budeš rád...
nechceš utrácet za zbytečnosti, ale koupil sis třeba síť... ze začátku sis tam měl dát třeba bambusové tyčky- aby sis ty kytky mohl vytahovat, a lépe větvit,pěkně k tyčkám apod.. ze sítě to pak už nevymotáš..ne tvé 3 kytky...

Já být tebou... vytáhnu tyhle kytky ven z boxu, dám je za okno,koupím řízky,hodím je do boxu a 5dní před stejnou velikostí tam prdni ty z okna.a máš po problému.

To aby se ti vyplatili i 3 kytky s dlouhým růstem bys je musel dát třeba i do 30l nádoby...čím větší tím lepší ,nakoupit pořádné hnojky,boostery apod... takhle... kup řezy...

Old Post 01-03-2015 v 18:22 PM
Pajas je offline   Profil uživatele Pajas   Find more posts by Pajas   Foto galerie člena Pajas   Click here to Send Pajas a Private Message   Add Pajas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Sorac jsem nejak prehlidnul ze mas jenom dve kyti.. tak to vidim na mesic rustu a tri-ctyti zastrihy..

Old Post 01-03-2015 v 18:39 PM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tazy'cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

To Pajas: Pro řezy si jedu v pátek, už mě taky přešla nálada "velký hladový oči", beru jich 6, 3x Bubbe Kush a 3x Special Skunk. Dám je povyrůst a přepínám na květ, nechci čekat bůh ví jak dlouho. Kelímky s vodou a misku s mokrým hadrem tam mám od začátku + rosim co to jde. Každopádně dík za názor

Btw: síť jsem nekupoval ale vyrobil jsem si jí..

Old Post 01-03-2015 v 19:03 PM
Tazy'cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Tak pro řezy jedu zítra.

Old Post 01-03-2015 v 19:33 PM
smoke85
CandyCrystalMaker

Karma uživatele smoke85 - 82% PěstitelskáKarma uživatele smoke85 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

přepínej až budeš mít vyplněný prostor, nebo se k tomu budeš velmi blížit.

nemusíš jet jen FIM, IMHO dost to zdržuje a stresuje kytku.
lepší IMHO je třeba LST, ohýbání, lámání - zesílí stonky a nebrzdí je to tolik.

za dva týdny to nebude vyplněné, si myslím
na stogramovou kytku musíš mít buď rychlou genetiku, nebo čas. tzn. měsíc a víc

na SCROG chceš topů i víc než 15 na kytku klidně i 30 a i 50 a opravdu to roztahovat a dát nejlépe síť. snaž se docílit toho aby byly topy osvětlené stejně jako spodky, pokud to tak nejde spodek odstraň - ať máš potom jen pěkné pálky.

univerzální nejlepší metoda neexistuje - chce to prostě kvalitu (tzn. dobré světlo a jeho odraz, dobrá ventilace, dobrý systém - hydro, aero, kvalitní výživu, samo. GENETIKU a taky člověk nesmí mít erotické ruce - že na co šáhnó, to pomrdajó )

no dohodíš řezy k tomu a je to. řezy jsou prostě lepší, jelikož jsou rychlejší a stálejší.
jen si dávej pozor potom u těch kytek ze semen, aby se to nehermilo a neprclo zbytek.

FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.

CANNA – Soubor přednášek, s velkým poděkováním panu Klaassenovi
Sol lucet omnibus. Carpe diem.
Soukromí je Vaše právo. Klikněte zde k přechodu na SSL šifrování
Pat: "Domluvíme se jak dál s hulením a pěstem."
Mat: ???
Pat: "Nepřestanem!"

Zechcané polytriky, aby jebala mrdká... STOP POLYTRICKS BITCHES

Old Post 01-03-2015 v 19:40 PM
smoke85 je offline   Profil uživatele smoke85   Find more posts by smoke85   Foto galerie člena smoke85   Click here to Send smoke85 a Private Message   Add smoke85 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele smoke85! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tazy'cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Neboj, to bych pak prcnul ty dvě ze semene já když budu mít řezy, tak to jen roztahám lst a pak přepnu

Old Post 01-03-2015 v 19:53 PM
Chikoo
Stálý Člen

Karma uživatele Chikoo - 89% PěstitelskáKarma uživatele Chikoo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

takže nakonec řezy pojedeš
jak si psal že z řezama je sraní ohledně vlhkosti, si myslel jak ?
nic v pohodě .
trošku víc to tady projed a studuj a radši se zeptej dřív než něco udělaš a pak to musíš měnit to je daleko horší

Old Post 01-03-2015 v 20:26 PM
Chikoo je offline   Profil uživatele Chikoo   Find more posts by Chikoo   Foto galerie člena Chikoo   Click here to Send Chikoo a Private Message   Add Chikoo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tazy'cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Že řezy jsou oproti semenáčům náchylnější na vhlkost, pro řezy jsem se rozhodl protože nechci jet jedno kolo půl roku

Old Post 01-03-2015 v 20:47 PM
Chikoo
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

a todle si myslíš nebo si to někde vyčetl ?

Old Post 01-03-2015 v 21:39 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás