Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec,tak ruseni ze spanku se podepsalo nejvice na 3*kytkach jsou takove ridsi,ale taky jsou pekny nevim jak moc se jeste nafouknou za tech 15-20dni co jim zbejva..jinak ostatni jsou jako kamen..A na 2kytkach na nejstarsich listech se deje krouceni smerem nahoru??
Chci se zeptat?mam to uz prestat hnojit??je to 50den a kytky jsou furt zelene ani jedel list nemaj zlutej,nebo nejakej naznak to mi prijde divny..sud mam na 4dny EC 1.2 Ph 5.6..Nemam jim dat treba od patku uz jen vodu??nebo jim vorvat nejaky listy(vim listy jsou zasobarna zivin atd)prece jen to budu zabijet tak cca do 2tydny..dik za kazdou radu a za K
cus,nektery vzorky nezloutnou tolik jak jiny...no a uz bych asi hnoje vypustil,voda enzym,at se spotrebuje co je v kvetinacu,za par dni proplach a uvidis ze urcite neco zezloutne...
Tak mam pripravene dalsi kolo,jedna se o 12 ks Shiva od mistniho clena..
Zasazeno do malejch kvetinacku cca 3deci (coco) pristi tyden presadim do vetsich cca litr,pac uz lezou korinky ven..
Boxik nova skrinka bile lamino osazena 200W,bez vetraku.
O vzduch se stara malej odtah.
Zalivka EC 0.6 postrik roots a phytamin..
Zasazeni,5den..
jinak tohle kolo chci stipnout vsechny kyti a trochu je roztahat..uvidime jak se mi bude darit..
Ahoj zitra se udelaj nejaky lepsi fotky a bude zabijacka..Je to 57 den,pestiky jsou z 80-90% rezave..nektery listy zezloutly,2kyti jsou zelene jak kdyby jim zbejval mesic zivota..i presto ze jsem pokazil par veci,tak jsou bambule mooc pekny..A asi poprve se mozna priblizim k te 400 :-)
Tady jsou jeste3hnusne foto..To jak jsem lezl do skrine kdyz byla tma se podepsalo nejvice na 3 kytkach..Priste uz tam nepolezu.A mozna vorvu nejaky spodni vetve,to jsem ted neudelal..
A jeste me sere ze mi zas fialovej rapiky,ta Canna je proste chuda na P..
Původní příspěvek od oak Tady jsou jeste3hnusne foto..To jak jsem lezl do skrine kdyz byla tma se podepsalo nejvice na 3 kytkach..Priste uz tam nepolezu.A mozna vorvu nejaky spodni vetve,to jsem ted neudelal..
A jeste me sere ze mi zas fialovej rapiky,ta Canna je proste chuda na P..
Řapíky dospělých velkých růstových listů jsou fialové přirozeně a podle palic si na Cannu vůbec nestěžuj, máš to parádní.
Palice jsou pěkné proto že model je tak pěkné dělá,hnojiva k tomu jen napomáhají. Jinak Opravdu krásný výsledek Takové bambule jsem viděl jen jednou u jiného borce,opravdu mne těší pane jak se ti ednik krásně reprezentativně vyvedl patří ti chvála a K+.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Panove dekuji za K..a za chvalu,hezky se to cte..dnes 58 den jsem je zabil a ted se s nima peru v pokoji..tady jeste posledni foto ve sprchaci..a snad zitra jsem hodim foto tim lepsim fotakem..ja stejne fotit neumim,tak je to asi jedno..