Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus 5,4-5,5 je v pohodě na coco,záleží na tom kolik máš na výtoku nátok to zkresluje.
Při tom Ph nižším se ti bude lépe vstřebávat Fosfor. ale tak ať nejde pod 5,2 to by zas nebylo dobré.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Jo tak to je cajk koogi.No a ted po nejakej dobe dam foto,kytky vypadaj mooc krasne,jindy touhle dobou uz je mam zlute atd.Ale diky koogimu1 jsou proste mazec(diky jeho radam).
Holky maj za sebou 28dni na kvetu.
Teploty den 26,noc 18.
Hnoje Canna A,B,PK 13/14,Boost accelerator,Cannazym
Zalivku mam pripravenou na 4dny EC 2.2 PH 5.7 a od pristiho tydne zacnu snizovat a uz nebudu davat PK.
Kyti jsou pekne orosene pryskyrici a nehorazne smrdej..
Tohle asi bude nejlepsi sklizen,teda jestli se jeste nic nepokaka..
Kdyby sel vyfotit ten smrad takove male zjisteni jeste nedavno jim stacilo 300-400 ml za 24h a ted jim peru 300+rano a 300+vecer a zdaj se mi furt suche tady jeste leteckej snimek..
cus chci se zeptatkyti mam krasny zeleny,zadna znamka nedohnojeni nebo prehnojeni,peru jim uz 20 dni hnojiva a zajima me jestli je muzu zalejt alespon 1*vodou?????jde mi o to ze posledne kdyz jsem je zalil vodou tak jsem mel pak problem s N.nerad bych je prolil vodou abych udelal dobre korenum a za 2 dni nenastaly problemy s nejakym zloutnutim.dekuji za odpo..kyti jsou ve 32/12
oka,pripravil jsem jim 0,7-0,2voda a 5,7 ph a rano v 6,15 jim to tam prdne casovac...Zacina mi smrdet celej barak jedu to bez pachace posilam to na pudu,ale z te pudy to normalne citim az do domu...
V patek prijde nova zasilka,uz mam pro ne vse pripraveno kvetinacky na miste,nova skrin na predpest ted jsem ji dodelal..Az dojedu Ednika,tak tam hned soupnu Shivu...koogi hoonem
Kdyby to nekoho zajimalo..
Kvetiny jsou 37/12
Zalivka 2*dene po 45sekundach
Ec 1.8 ph5.6
Teplota furt stejna 26den 20 noc.
Vypadaj moc pekne,pred kosou je pak vyfotim zrcadlovkou ..jinac focena tel.
Druha komurka na novej grow..
Chci se zeptat nevite proc mi po 40 dnech zacka kytka jakoby rust??palice se proste rozjela a zacala rust..nechapu a je to nejvic na tej kytce ktera je pod lampou....tak uz mam zaseno 12*ted uz jen cekat az Edove dojedou,ty kynou kazdym dnem a nehorazne smrdej..
Dnes jsem jim namichal 1.5roztok..
cus,ten rust se stava bud spatnym smichanim barev svetla(hlavne u ledek),u sodiku sem to videl tez,nejspis presviceni,predpokladam ze casovac se ti neposral...jinak to vypada zatracene dobre!!!
Původní příspěvek od oak Casovac je oka,uvidime co to udela za tech 20 dni co mi zbejva..na oko vypadaj jeste lip
Pokud ti na palici vyrustaji nové větvičky, že to přešlo do rustu, tak jde o narušenou periodu, většinou je to tím, že se začínají spékat kontakty časovače a občas nevypne, sice u kontroly ti vypínat bude, ale v zátěži nemusí, barva světla na to vliv nemá, jen délka. Pokud na květu za tmy otevíráš stan a svítíš si u toho, tak to také narušuje spánek. Spékání kontaktů spínaček rády dělají startovací proudy elektromagnetických předřadníků.
Nee,je to tim jak uz mi psal kogi,jsem debil a obcas jsem tam vlezl kdyz byla tma atd.Takze jsem to posral ja...ani ve snu me nenapadlo ze na tu minutu vyfotit supsup a pryc ze se tohle stane...Doufam ze to prestane,kdyz uz tam nepolezu..
Původní příspěvek od oak Nee,je to tim jak uz mi psal kogi,jsem debil a obcas jsem tam vlezl kdyz byla tma atd.Takze jsem to posral ja...ani ve snu me nenapadlo ze na tu minutu vyfotit supsup a pryc ze se tohle stane...Doufam ze to prestane,kdyz uz tam nepolezu..
když to uděláš jednou za 14 dní a opravdu je jen blejskneš a jdeš prýč, tak to nic neudělá, ale jestli tam lezeš každej druhej den a fotíš jak blázen, tak potom ano :-)