Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bando mam takový možná trošku blbý dotaz ? tak si sedím čumím do akvária a tak mě napadlo nebylo by lepší zalívat vodou s akvária ? přece jenom je tam odstáta dále a budou tam určitě nějaké mikroorganismy které by mohli prospět kytkám ? nesmějte se moc jen mě to tak napadlo
organismy tam budou, ale rozhodně ne takové, které by prospěly kytkám :-D :-D spíš naopak... jestli používáš vodu z kohoutku, z klasického vodovodního řádu, tak ani nemusíš nechávat odstát vodu...
tak z 34 kytiček zbylo 18 a to ještě u některých nejde nic vidět tak doufám že už to tak zůstane at nesvítím na zem celkem to prořídlo zachvilku hodím foto
Ani tech 25 by se ti tam neveslo... Bud rad za tech 18 a i s tema budes mit problem, jak te tak pozoruju...
Co se tyce hnojeni, tak se musis hlavne ridit tim, jak se kytky chovaji, co potrebuji a co nepotrebuji... Vim lehko se to rekne, potrebujes odjet vice kol, aby jsi vedel jak na to, ale presny navod, kdy a kolik hnojit ti nikdo neda a jestli ano, tak je to jen od oka, coz nemusi vzdy fungovat a nebo to muze byt kontraproduktivni...
ale třeba výška rostlin to ovlivnit může ? když jsem to třeba brzo přepl ?.. a chtěl bych se zeptat má ted ještě cenu to přesadit do větších květináčů ??
Původní příspěvek od ONDRiX ale třeba výška rostlin to ovlivnit může ? když jsem to třeba brzo přepl ?.. a chtěl bych se zeptat má ted ještě cenu to přesadit do větších květináčů ??
I kdyby si je nechal narůst třeba metr tak ti lampa stejně neprosvítí až úplně dolů.Takže ve spodku by bylo hovno.Většinou ty spodky potom všichni stejně ostřihávají.Já myslím,že si je brzo nepřepnul,(a i kdyby tak se s tím stejně nedá nic dělat :-D ) ještě by ti kytky mohly trochu vyrůst, záleží na modelu.
Já bych už je nepřesazoval..
pic