Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
aby toho nebylo malo tak jsem nasel hadatka na korenech.
mam to vsechno vyhazet ? vycistit a rozjet znova ? na 20 den 12/12 to je dost pozadu.
co myslite vy ?
Zdravím. Háďátka bych zkusila utopit. Všechna tahle havěť, co má vzhled červíků, si sice libuje ve vlhku, ale je snadno utopitelná. Tak to dělali staří zahradníci. Dám květináč do většího kyblíku a přilévám vodu tak dlouho, až vystoupí nad povrch substrátu. Pokud se mi podaří odchytit nějakou tu potvoru červí, položit do talířku s vodou a vím, za jak dlouho je po ní. Zároveň je to vhodná metoda k odstranění přehnojeni a stabilizaci Ph. Lepší než prolévání. Vodu vlahou - ke 30 stupňům C. Kytky před očima pookřejou. Také odstranit poškozené listy, nebo alespoň jejich část, je-li jich poškozená většina. Koupel je podle druhu kořenového škůdce nutné někdy opakovat,protože se nezničí všechna vývojová stádia (vajíka). Za pokus to, myslím, stojí.
Jako za pokus to určitě stojí co kolegyně výše píše,
není to chemka která při úspěchu se bude 30 dnů
vyplavovat a dostávat z rostlin ven.
To háďátko mně v cocosu také nesedí,ale co vím
že se v cocosu rádi zabydlí ( Chvostoskoci ) pokud
by to byli oni stačí ubrat na zálivce a moc nepřelévat
radši několikrát denně po deci než tři deci najednou
to byl příklad
kytky to na 90% prezijou jenom jim musis ted nechat minimalne den, dva sucho... hlidej si to zalejvani a kdyz uz to zalejes tak to nech aspon den poradne proschnout...