Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 9ks 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
Dr_paradox69
Stálý Člen

Karma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

kapaliny sou vzlinave takze ti navlhne celej kvetinac,no a odmer si to v petkach nebo v 0,7 zavarovackach,kolik to dava a nejjednodussi asi bude kdyz to trochu priskrtis tu hadicku kdyby to nedavalo stejne...

Old Post 19-01-2015 v 20:01 PM
Dr_paradox69 je offline   Profil uživatele Dr_paradox69   Find more posts by Dr_paradox69   Foto galerie člena Dr_paradox69   Click here to Send Dr_paradox69 a Private Message   Add Dr_paradox69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Čau.Proč teď dáváš závlahu,ručně tě to už nebaví ???
Jinak na tyto systémky jsou tlakové ventily před hadičku s jehlou aby ti to dávalo všude stejně,ale i tak je nutno aby jsi je zavlažil až z nich voda vyteče některé můžou pít a prosychat rychleji tak je nutno je zalévat pořádně např jednou nebo 2x denně podle potřeb rostlinek.Ty jehly co ti zbydou volné zlom ať se voda tlačí jen z těch co zalévají,a píchni je co nejblíže stonku tím by se ti vláha měla sama rozprostřít po celém květináči sama pokud budeš prolévat pořádně ať něco vyteče spodkem.Hlavně je v tom výtoku nenechávej stát!!!No a jestli se ti nechce dokupovat ty ventilky tak udělej +- co ti radí kolega výše,jenže to ti nebude téměř k ničemu když Např ti pět jehel bude dávat 0,2L min a zbytek 0,1L min. Na odkazu jsou ty ventily je to zanedbatelná částka a dojdou ti do pár dnů,jsou i s větším průtokem jen musíš hledat hned pod tím je na průtok 4L.
http://www.grow4u.cz/shop/detail/11...ru#.VL1rGEeG_uI

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 19-01-2015 v 20:41 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oak
Stálý Člen

Karma uživatele oak - 97% PěstitelskáKarma uživatele oak - 97% PěstitelskáKarma uživatele oak - 97% PěstitelskáKarma uživatele oak - 97% PěstitelskáKarma uživatele oak - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

Dekuji za radu panove,tak jsem ted trosku laboroval za minutu to da cca 350ml a nektery 500ml kdyz je zas priskrtim tak mi tecou rychleji zase jiny,takze na pi...No neva dam na kogiho jo a nesmej se uz me to fakt naba kazdej den tam lezt vyndavat je atd..takze si du ted koupit PCDS ventil maj ho tady u nas asi za 14 voci..A jeste me zajima kdyz tam budu strkat tu jehlu do toho kvetinace neposkodim koreny?muj selskej rozum mi rika ze kazdopadne nejakej ponicim..prece jen ta jehla ma na sirku cca 4-7mm takze urcite nejakej pretnu :-(

Old Post 20-01-2015 v 08:35 AM
oak je offline   Profil uživatele oak   Find more posts by oak   Foto galerie člena oak   Click here to Send oak a Private Message   Add oak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Karma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

tech par vlasovych korinku kdyz pretnes,se asi nic moc nestane...ty vole zalivas par kytek,delas to s laskou,takte to prece nemuze tak obtezovat...ja jich taham dycky vic jak pulku ven,taky sem premyslel o dripu,ale to bych to asi musel vymenit za cistej kokos,mam ted mix s hlinou,jo a jedu 42 kousku...

Old Post 20-01-2015 v 09:14 AM
Dr_paradox69 je offline   Profil uživatele Dr_paradox69   Find more posts by Dr_paradox69   Foto galerie člena Dr_paradox69   Click here to Send Dr_paradox69 a Private Message   Add Dr_paradox69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oak
Stálý Člen

Karma uživatele oak - 97% PěstitelskáKarma uživatele oak - 97% PěstitelskáKarma uživatele oak - 97% PěstitelskáKarma uživatele oak - 97% PěstitelskáKarma uživatele oak - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Odletam pracovne pryc,tak proto jsem to musel takhle vyresit..A za druhe kazdejch 14 dni jezdim na vikend pryc a i kdyz je v patek zaleju jako prase,tak se v nedeli vratim a je to jak na pousti,tak proto..Jinak bych na tech 10k to vubec neresil..

Old Post 20-01-2015 v 09:24 AM
oak je offline   Profil uživatele oak   Find more posts by oak   Foto galerie člena oak   Click here to Send oak a Private Message   Add oak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr_paradox69
Stálý Člen

Příspěvek č. 150

no tak to jo jestli letis tka je to jasny,kdyz ti to nema kdo zalet,ja kdyz sem letel tak sem zamestnal zenu :-D,no taky to dopadlo,mel sem rozjety nejaky selekce,no a bylo po selekci...:-D,takze jo kup ty ventilky a sup tam s nema,kdyz sem to psal neuvedomil sem si ze ten ventilek je tak levnej...

Old Post 20-01-2015 v 09:51 AM
oak
Stálý Člen

Příspěvek č. 151

Tak zadny ventilky nebudou,pac jsem se dozvedel ze nemam tlak.cerpadlo a ze se mi neodevrou :-( koupil jsem jeden a fakt to nefunguje..takze to dam tak jak je to ted hold nektera dostane trochu vic a jina min,furt lepsi nez nic..ale dekuji za rady..

Old Post 20-01-2015 v 16:26 PM
oak
Stálý Člen

Příspěvek č. 152

dnes uz jsem nemohl dospat jak jsem se tesil az si dodelam zavlahu...krapet jsem to poladil a a 10 z nich mi davaj 300ml za minutu a 2 co nepouziju ty davaj jedna 200a druha 400 ty mam svedeny pryc..nevite nekdo jestli se da koupit cacovac na sekundy?pac ja bych potreboval tak cca 450ml to je minuta a pul a to na tom mom nenastavim..ja mam jen po minutach...kdyz to zaleju tema 300,tak je to akorad mokre..nekdo rika ze musi vytect nejaka voda ven??to musi?pac kdyz to zaleju tak aby vytekla(2 minuty) tak uz to nemuzu zalejt druhej den zas a musim cekat 48 h a to je zase suche jak susenka a zalevat pred zapnutim svetla je blbost kdyz ta kytka zere v noci..tak nevim?zatim jim to nejak nevadi ze je neprolejvam tak aby neco vyteklo..a jeste se zeptam voda v nadrzi ma mit cca jakou teplotu??nastavil jsem 20..to staci ne??dikes za informace

Old Post 21-01-2015 v 10:25 AM
Dr_paradox69
Stálý Člen

Příspěvek č. 153

no teplota zalivky tak 23 bych dal pane oak,a co kdyz ty dve hadicky zaslepis(zahnes)?zvedne se ti prutok v tech deseti a pak ti bude stacit jenom ta minuta na to proliti?jestli se nemejlim...jinak zalivat pred zapnutim svetla asi nebude blbost,ale dobra volba,pac ve dne jede kytce metabolismus a zere...a k tomu odtoku kemo to nevim jakej ma efekt,aby 20 procent proteklo,ja zalivam radsi min a vickrat...

Old Post 21-01-2015 v 10:44 AM
oak
Stálý Člen

Příspěvek č. 154

hele urcite se zvedne,ale mam takove tuseni ze je to rozhodi a nebudou davat tak presne,no to asi nejlip zjistim kdyz to pudu vyzkouset..jdu na to a za par jsem tu z5 a uvidime...

Old Post 21-01-2015 v 11:58 AM
oak
Stálý Člen

Příspěvek č. 155

ucpano a je to divne...cca skoro stejne da to 320cca a ve dvouch bylo skoro 400..je to o malinko lepsi necham to takhle ucpane..

Old Post 21-01-2015 v 12:10 PM
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

maš ty kapiláry stejně dlouhý a jakej máš vnitřní průměr hadičky ?

E: taky je důležitá výška těch hadiček... když je dáš výš potečou míň...

A tlakoví čerpadlo tu hazím už pul roku a všeci sou steho hotoví. Zajeď na vrakáč a vyvrakuj čerpadlo z ostřikovačů z nějakýho auta cena 50 korun... a tlak že ten roztok můžeš tlačit až na střechu...

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 21-01-2015 v 13:35 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oak
Stálý Člen

Příspěvek č. 157

Prumer mam 2mm delka stejna..Niz je dat nemuzu a vejs si nepomuzu :-) az budu mit trocha casu,tak to nejak vymyslim..Motorky tu mam 2 plne funkcni :-D

Old Post 21-01-2015 v 14:45 PM
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

Ale ne tlakové... sam si to řek, to je ten průser, jaká koli odlišnost a teče to jinak, zatím co tlakovej to provalí a nesere se... ne, nemyslím kapiláry víš nebo níž, ale vyrovnané.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 22-01-2015 v 08:35 AM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oak
Stálý Člen

Příspěvek č. 159

cerpadla mam 2 jen obehova(cirkulacni) a motorky jeden mam z GIV a druhej z BMW.
presne jak pises..jo uz Te chapu,ja myslel kapilary vis,niz... :-) dnes rano poprve zk a vse v poho kvetniky krasne mokre (akurad)

Old Post 22-01-2015 v 13:16 PM
oak
Stálý Člen

Příspěvek č. 160

Vecer se vracim na otocku domu,tak jsem tam na to zvedavej..Ale snad bude vse fajn kdyz jsem odjizdel bylo vse v poho krasne..Jen mi dnes volala moje draha polovicka,ze voda v sudu z 5.8 ma Ph 5.4-5.5 a dalo jim to prej takhle jednu zalivku dnes,tak doufam ze se to neposere??Hned vecer jim to predelam na 5.7 a Ec jim dam ted na 4dny 2.2 s PKckem a pak uz budu postupne snizovat..

Old Post 27-01-2015 v 08:16 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás