Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mrsky pekne zaplnujou prostor,kytky vypadaj zdrave,tak doufam ze nic nepokazim..jen me trosku znepokojuje ze mi z kvetinace lezou koreny.Dnes jsem je prepnul,tak doufam ze jsem je necvak brzo.Maj tak pres 40cm pocitam ze tak do 60-70cm vyjedou..doufam ze to to 400prosviti..Uz se tesim na palicky..A jeste mi nesedi jedna vec jedu Cannu a podle toho co jsem vycet tak mezi Ackem a Bckem neni zadnej rozdil..Pac na zadni strane pisou slozeni NPK a na obouch je to stejne v % akorad A je rezave a B je cire..tak nevim no jestli mam davat furt pul A a pul B..no uvidime..
s kořenama z květináče si nedělej starosti... mě taky někdy vylezou, většinou když jedu kokos, ale i v hlíně mi sem tam vylezly... není to nic, čeho by ses měl bát, ale samozřejmě na to musíš dávat pozor, jelikož jestli ti vylezou hodně, tak bacha, aby jsi je nepotrhal... když potrháš sem tam nějaký malý kořínek, tak se nic nestane, ale když urveš už větší smotek kořenů, tak by jsi kytce mohl trochu zatopit :-)
me kdyz lezly ven koreny z kvetinace tak jsem je jednoduse ostrihal a nevypadalo to, ze by to kytkam vadilo, holt si udelaj jiny jinde... podle me je lepsi je ustrihnout nez nechat lizt ven na svetlo, s tim by mohly bejt vetsi problemy. popripadne je porad jeste muzes presadit do vetsich kvetinacu... jinsk kytky mas pekny jen je zkus trosku ohybat do prostoru, mas ho tam hodne nevyuzityho
presazovat uz nechci do tehle 6 jsem je daval tak pred hmmm baj ocko 10-14 dni...a s tim prostorem,ja si myslim ze ta skrin je velka na tu 400 tak je drzim na metru pac prece jen po tech stranach uz je svetlo o dost slabsi..nevim mozna jsem je mel treba 4 dni na rustu nechat,ale zase na druhou stranu si rikam ze ted po tom prepnuti tak 8 jeste porostou nee?a kdyz uz pisu tak se jeste zeptam mate ofuk nasmerovanej primo na kytky?nebo nekam do prostoru??nekdo mi rikal ze to kytkam vadi.ja to foukam mimo,ale zase si myslim ze vitr jim pomuze na silnejsi stonek...
kdo by chtel mit zbytecnyho 0,5m2 prostoru? ten prispevek co jsi nahazoval je dobrej, tam je videt kvalitne zaplnenej prostor... kdyz uz ho ma tak proc ho nevyuzit
Kdo by chtěl 0,5m2 méně zaplněného??? Ten co má pod čepicí;D za prvé v odkazu jede borec 16ks toho samého modelu tak má prostor plný jak to jen jde(pod 600W)! A mistr OAK má pouze 400W a rostlin méně u 400W by nebyl výsledek tak dobrý.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
logicky bude mit mensi vynos kdyz ma o 200w min, ale to neznamena ze by neudelal vyssi vynos kdyby lip zaplnil prostor... ja jsem zastance poradnyho more zelene... podle me je lepsi mit vic kytek ktery budou sice mit min g/kytku ale poradne zaplnej prostor palicema... a podle me ani neni pravda ze by palicim na stranach to svetlo tolik chybelo, ja treba s kytkama obcas manipuluju a menim jim mista takze na vsechny se dostane dost svetla
Logicky bude mít vyšší spotřebu pokud by chtěl těmi 9ks zaplnit tu plochu a to by trvalo minimálně další tři týdny než by je přepnul a to jsem ještě skromný,takže podle mého zdravého úsudku v tomto případě znamená méně VÍCE. Nezpochybňuji tvé metody pěstování proto že je znám,jenže v tomto případě je evidentní že není dobré dále protahovat co je nevyhnutelné pro pár géček víc či méně jen z estetického hlediska.
To je můj názor na věc.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.