Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dtt: diky za K ale hřížení ti poslovensky neřeknu. metoda je tam popsaná :-) zkus najit na internetu česko-slovenský slovník :-)))
jestli to fakt prelozis tak u me mas spoustu K :-))
TO: Pooha dtt
Ještě k ty větívce kterou dáváš do země.Musíš udělat malej zářez a něco do něj dát aby se to nezavřelo
tohle to jsem neskoušel jenom sem to čet v knížce jak rozmnožovat rostliny.
aktuální info o sklizni: jelikož už mi skoro došla SP a i zbytek sklizně už je rozdán, tak jsem otevřel pixli s tou noname sativou (na fotkách modýlek A + B) a čekalo mě velké překvapení. kytí která po usušení zhulovala pouze v brčku, najednou nabrala na síle a stal se z ní model do skla. jaké to milé překvapení, zvláště když jí je v pixličke pěkných pár gramíků . ještě že jsem si jí nechal na horší časy a nezhulil to hned ve špecích.