Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » čím stříháte,drtíte drolite a pod hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14
Co uprednostnujete?
Nuzky
Drticka
Prstiky
Mlejnek
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Pongo
Stálý Člen

Karma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

nedávno jsem si koupil od kluků v Bioplantu v Brně ... nesmrtelná kovová .... 450,- Kč .... pokuď ju neztratím tak mě přežije .... sítko + zásobník na jantar....

! PAL TO !

první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká

Tundra ve skleníku supported by Atami - sklizeno

Fruit and Critical Jack + B.Lee + MicroMachine ve skleníku supported by BioBizz - všechno kvete, něco dojíždí

FD, Shiva Skunk, The Ultimate, WR ... v lese u zajíců

Old Post 29-11-2011 v 14:25 PM
Pongo je offline   Profil uživatele Pongo   Find more posts by Pongo   Foto galerie člena Pongo   Click here to Send Pongo a Private Message   Add Pongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brumla
Nový Člen

Karma uživatele brumla - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

grower drticka plus grower triko. kdyz mam pri drceni triko na sobe, jde to mnohem lepe, ziskavam set bonus +5 do rychlosti

keep the peace smoke the herb

Old Post 06-12-2011 v 12:14 PM
brumla je offline   Profil uživatele brumla   Find more posts by brumla   Foto galerie člena brumla   Click here to Send brumla a Private Message   Add brumla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 195

nůžky na nehty, velké nůžky na papír , kovová drtička a nebo nedrtím a dám do kotlíku v bongu paličku v celku

Old Post 06-01-2012 v 19:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Karma uživatele Vierin - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 196

Upředostňuju drtičku ale po zkušenosti kdy mi otec už dvě vyhodil tak jsem přesedlal na nůžky na nehty Kámoš má skládací nůžky Pokaždý když je vyndá tak hrozná závist

Old Post 18-05-2012 v 07:03 AM
Vierin je offline   Profil uživatele Vierin   Find more posts by Vierin   Foto galerie člena Vierin   Click here to Send Vierin a Private Message   Add Vierin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 197

V naprosté většině drtičky(seřazeno dle oblíbenosti):
- klasicka plastova grower drtička
- kovova drtička s nanosítkem na jantar
- dřevěná drtička

Old Post 25-05-2012 v 12:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
celek
Stálý Člen

Karma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 198

Ahoj, lehce po době oživím téma dotazem. Mám tuto drťku (viz foto) a protože už něco pamatuje,magnety příliš nemagnetí. Tak mne napadlo,že jeden nějak vyndám a nahradím jiným o stejné velikosti,ale silnějším (nejpíš neodym?) No a tak se ptám jak ten starej magnet vyndat,aniž bych musel vrtat. No,při nejhorším to odvrtám,ale třeba má někdo nápad...

Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE

Old Post 26-11-2014 v 14:21 PM
celek je offline   Profil uživatele celek   Find more posts by celek   Foto galerie člena celek   Click here to Send celek a Private Message   Add celek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alojz61
Stálý Člen

Karma uživatele alojz61 - 16% PěstitelskáKarma uživatele alojz61 - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 199

Napadaj mě dvě možnosti, jak to tam drží.
1. může to být zalisovaný, potom, pokud něco vyčuhuje, tak chytit třeba kleštěma a zkusit vytáhnout. Případně nahřát na plotně (ale opatrně, abys drtič neroztavil) a pak zkusit vytáhnout.
2. no, a jestli to tam je zalepený, tak by to mohlo fungovat stejně.

Old Post 26-11-2014 v 15:22 PM
alojz61 je offline   Profil uživatele alojz61   Find more posts by alojz61   Foto galerie člena alojz61   Click here to Send alojz61 a Private Message   Add alojz61 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 200

citace:
Původní příspěvek od celek
Ahoj, lehce po době oživím téma dotazem. Mám tuto drťku (viz foto) a protože už něco pamatuje,magnety příliš nemagnetí. Tak mne napadlo,že jeden nějak vyndám a nahradím jiným o stejné velikosti,ale silnějším (nejpíš neodym?) No a tak se ptám jak ten starej magnet vyndat,aniž bych musel vrtat. No,při nejhorším to odvrtám,ale třeba má někdo nápad...

Já bych ho opatrně navrtal malou dirku a zkusil tam našroubovat nějakej malej samořeznej šroub(vrut) a pak zkusil vytáhnout třeba kleštěma..Rozhodne mín práce než to vrtat celí.Otázka je jestli půjde vrtat a pak šroubovat do toho magnetu pač tokovýhle magnety spíš praskaj.

Old Post 26-11-2014 v 18:34 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
celek
Stálý Člen

Karma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 201

Drtička je hliníková,to neroztavím,ale chystal jsem se kdyžtak právě vrtat ji.Ne přímo magnet.I když zkusit ho rozbít... co by ne, zajímavý.

Old Post 26-11-2014 v 20:24 PM
celek je offline   Profil uživatele celek   Find more posts by celek   Foto galerie člena celek   Click here to Send celek a Private Message   Add celek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
celek
Stálý Člen

Příspěvek č. 202

Tak nakonec vyndat starej magnet nebyl problém,spíš to byla trochu komedie. Vrtání magnetu se mi příliš nedařilo,tak jsem vzal důlčík a párkrát do něj majznul... Nádherné jiskřičky... Pak praskl a rozdrobil se,jenže pořád zůstávají pohromadě magnetické piliny... vyšťourat je se časem podařilo. Vzal jsem magnet novej a dal ho do otvoru v drtičce a chystal se ho naklepnout a sranda je,že se přilepí na kladivo,takže bouchneš a on zůstane pořád na kladivu... No už jsem si poradil a je hotovo. Díky za nápady. Ještě k tématu: Používáte někdo ty struhadla? (Grindercards)

Old Post 28-11-2014 v 06:22 AM
hellfire
Stálý Člen

Karma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

celek: ne, nevím jestli mi uniká nějakej vyšší smysl toho, ale mě to přijde docela na prd. Stejnou práci odvede drtička a ještě nejsem ulepenej a můžu sypat matroš rovnou do papírku. Navíc člověk v drtičce rovnoměrně nadrtí v klidu pálku jakékoliv strutury. Nekompaktní palice co se rozpadaj se budou asi špatně strouhat. Jedinej klad vidím ve skladnosti ale to už to rovnou můžu drtit prstama a nenosit nic. Spíš to vidím jako frajeřinku, která možná dobře vypadá ale v praxi je to nic moc (něco jako průhledné papírky z celulózy) ale možná mě někdo vyvede z omylu.

Nemyslim si že je to úplně na nic ale spíš nevidím důvod proč bych měl drtičku vyměnit za struhadlo. Možná tak pro zpestření balení, nevím.

1. 70W, Bushman, Hlína, PC-CASE
2. 70W, WW & OB, Hlína, Nová skříň

Old Post 28-11-2014 v 11:26 AM
hellfire je offline   Profil uživatele hellfire   Find more posts by hellfire   Foto galerie člena hellfire   Click here to Send hellfire a Private Message   Add hellfire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MISHKA
Nový Člen

Karma uživatele MISHKA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 204

Myslím, že to struhadlo je primárně určeno na hašiš.

Old Post 29-11-2014 v 16:32 PM
MISHKA je offline   Profil uživatele MISHKA   Find more posts by MISHKA   Foto galerie člena MISHKA   Click here to Send MISHKA a Private Message   Add MISHKA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
celek
Stálý Člen

Příspěvek č. 205

Inu drťka je drťka. Asi před rokem jsem dostal struhadlo jako bonus k nákupu. Z hlediska mobility a skladnosti supr. Funkčnost zpočátku ok,pekelně ostrý.(Možná by to šlo použít i na česnek :-) ) Pro použití na haš taky ok, spíš teda na tvrdej než na plastik. (Nebo na lisovanou ganju). Po pár použití se však otupí... Tak jsem ho tenkrát někam založil a dneska mi to nedalo a pohledal jsem a našel ho zabalený v pytlíku. A teď nevím zda je výhoda,či nevýhoda ho mít takhle "zaprasený". :-)

Old Post 03-12-2014 v 06:35 AM
hellfire
Stálý Člen

Karma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

celek: jestli nemáš co hulit a podaří se ti to dostat dolů tak je to určitě výhoda

1. 70W, Bushman, Hlína, PC-CASE
2. 70W, WW & OB, Hlína, Nová skříň

Old Post 03-12-2014 v 10:10 AM
hellfire je offline   Profil uživatele hellfire   Find more posts by hellfire   Foto galerie člena hellfire   Click here to Send hellfire a Private Message   Add hellfire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 207

celek: Použí lékařský benzín nebo technický lích a bude to jak nové. Já si takhle čistím i drtičky protože weedu je dost a srat se s škrábáním se mi nechce.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 03-12-2014 v 10:17 AM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
celek
Stálý Člen

Příspěvek č. 208

Mr.MEN: zatím to ještě nechám uležet.... může to bejt pro dobu krize cosi jako krabička poslední záchrany.Měl jsem radost,že jsem ji našel.Asi tam bude nalepená všehochuť různejch modelů. Ať žije KPZ. :-)

Old Post 03-12-2014 v 10:25 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:33 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás