Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar chlape, co kdybys začal brat tvrdy a pak se vratil k travě - rodiče by ti radostně podpalovaly jointy protože trava a tvrdy to jsou nebe a dudy. Já to zažil.
A teď buďme trochu realisti v tým případě ti pomůže SAUNA, pít Kombuchu a vůbec hodně pít. Chcanky lze vochcat, v krvi je to THC dýl. A ve vlasech to máš navždy - do příštího holiče..
Pak dostudovat a zařídit si vlastní život tak jak ti vyhovuje ne?
Hodně štěstí přeje JIM
No do tvrdejch se mi vubec nechce nechci do toho spadnout. A ta Kombucha se da koupit normalne v lekarne ? A nevis jak dlouho se v ty moci udrzi kdyz si dam denne tak 10 cajiku do toho budu zrat vitamin C cokoladu (prej to taky pomaha) ,do sauny asi nepudu ale dam si extremne horkou koupel doufam, ze to bude mit ten samej ucinek. Takze kdybych tomu takhle pomahal ven z tela, jak myslis ze se mi to dlouho bude drzet v tele ?
->soundsystem: hele, pij zelenej čaj - ten tě trochu pročistí (kup si nějakej kvalitní, třeba v čajovně - tam mají pochopení ) dej si tak týdenní čajovou kůru (litřík denně?). doufám, že ještě není pozdě...
...a pokud se už neozveš... ehm, asi bude na světě o jednoho bezdomáče víc, sorry :/
jo a ještě k tim rodičům (všeobecně): nevím, jak chtějí někomu pomoci tím, že ho vyhodí z domova (dost nelogickej přístup)
>Koles: Tedka piju nejakej procistovaci caj, vypiju tak 4 litry denne, a obcas si chodim zabehat a davam si horky koupele (nahrazka za saunu), tak doufam ze to zabere.
No k tem rodicum, vyhozeni z domova neni gesto pomoci, ale hlavne gesto nepochopeni
Zkus to udelat tak jak to pry kdysi delali dopujici sportofci a
delal to tak i typek z filmu Americka krasa... :-) na ten filmek se muzu divat porad dokola ;-)
I kdyz to zni nechutne tak zkus nejakyho kamlose kterej nehuli pozadat o trochu moci :-)))) Ti sportofci to resili tak ze tu "nekontaminovanou" moc nalili do primeraku a pak to pri kontrole jednoduse prelili....
Nevim jak u tebe kontrola probiha, ale takhle nejak bych to asi resil ja....
>Realist: No me je 19. Uz sem si vytiskl diplomovou praci z legalizace.cz, ktera je velmi hezky zpracovana. Tedka uz se jenom odhodlavam jim to predlozit, ale myslim si, ze jsou zblbli tim co rikaji na Nove a zaryte si mysli ze je to proste vstupenka na tvrdsi drogy. Proste je to strasne slozity jim to vysvetlovat, uz sem se o to parkrat pokousel, ale nemaj pro to pochopeni
Kdo posloucha komerci ........tak at se jde zahrabat !
Bambulion> No jo no, jenze s tim nasim nasim chytrym zakonem nikdy nevis. V Praze chytnou policajti nekoho s 2 kytkama a reknou si, ze z ty kytky bude mnozstvi mene nez male a ve stejny cas v Brne zavrou nekoho kdo mel u sebe 2 gecka. Proste tenhle zakon je jeden z nejblbejsich co mame. Proste by mela bejt urcena jasna hranice !
4 Soundsystem: tak tuhle nepohodu ti fakt nezávidím. Myslím si, že opravdu nejlepší řešení by bylo sehnat si moč od někoho kdo nehulí.....a neříkej mi, že nikoho takovýho neznáš. Přece musíš mít nějaký "normální" kamarády ve škole, který by to pochopili ne? No asi jsem ti moc neporadila, ale budu ti držet palečky ať ti to dobře dopadne. Jo a s tím vysvětlováním bych to nedělala.......taky jsem to u našich vzdala a to maj benevoletnější přístup než ti tvoji. Jinak dej vědět, jak to dopadlo.
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras
Mellian> Jo kamosomi mi uz privezli, jenze nevim kde bych to skladoval (v mrazaku to bude asi opravdu nenapadny) a navic, kdyz jdu na testy tak se dava vzorek na miste. A to nevim jak bych to prelejval kdyz to budu mit v mrazaku
Hugila> Pu-Erh husty jmeno Da se to vubec sehnat ?
Hm diky, ale radsi ne........alkac neni moje hobby. Tedka jsem mel rozhovor s mati. Uz prisla na to ze se daji koupit testy na THC, ktery stoji jenom 300kc. Tak sem ji hned vylozil, ze proste marihuana neni vstupni drogou, ze alkac je hnus. Podlozil jsem to faktama, ktery jsem si vytahl z legalizace.cz a vysledek?........Nic,zadna zmena (ani sem neveril,ze by nejaka mohla nastat), ale rekl jsem si svuj nazor. Jenze nejsem zadnej velkej recnik a nikdy me nenapadnou ty spravny slova (vzdycky me napadnou pozdeji a pak si vzdycky rikam kez bych to mohl vratit a rict jim tohle) takze sem asi mluvil zmatene coz jako by naznacovalo, ze jsem fetak Proste kdyz se me zeptala " A co ti to dava, ze to kouris ? To se jako dve hodiny smejes ? Nebo se nekde vznasis ? " Vylezlo ze me nejakejch par pokusu o vysvetleni ale proste ten stav zkourenosti jsem ji nedokazal poradne popsat. Vzdycky, kdyz me napadlo neco, jak bych ji to vysvetlil. Tak me hned napadla myslenka, ze to bude znit jako kdybych byl nejakej fetak a to sem nechtel.Takze sem tam stal a vykloktaval nejaky kraviny.......fakt super. A to sem mel tu rec uz predem pripravenou, protoze sem pocital, ze se me budou ptat jestli to jeste kourim. Jenze mati me uplne rozbila
Prece ti nemuzu nadavat za tvuj nazor Nerekl bych ze jsem byl v nejakym nefer postaveni mohl jsem rict cokoliv a jakkoliv. Ale ikdyz je mi 19 matka si mysli ze na trave dlouho nezustanu,ze mi to zevsedni a vrhnu se na tvrdsi drogy. Ale myslim si, ze ja to mam v hlave srovnany. Osobne mi i docela vadi (nic ve zlym), kdyz uz nekdo vykouri 20 speku jen kvuli tomu, aby byl zhulenej. Takovy lidi uz nevi ani o cem to huleni je. Proste hulit co to da kazdej den. Pritom vetsina (doufam) potvrdi, ze nejlepsi je prvni brcko a ten prechod do zkourenyho stavu, takze hulit 20 speku denne je podle me docela zbytecne a akorat vas to casem zacne vypatlava (vidim na nekterejch znamejch). Stejne kdyz si date po par minutach dalsi brcko, tak vas bud posle do takovyho stadia, kdy byste si sel nejradsi lehnout nebo vas to uz vic nezmasti. Takhle to mam v hlave srovnany ja. Do tvrdejch bych opravdu nesel, protoze je to fakt o drzku. Jenze mati ne a ne pochopit
Mam problem. Matka u me nasla pred tydnem kamosovo sklo a mysli si ze cadim. Zjistovala si u doktorky ze jdou udelat levne mocovy testy. Potrebuju presnou dobu toxikace v moci a radu jak by slo zkratit dobu toxikace. Predem diky growerum.