Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar kuschovky jsou opravdu žluté ale to jsou snad pokaždé v téhle době květu.blůčka jsou krasne zelené a hnojim všechny stejně.někdo mi psal že to může bejt hnojivem,nějaký prvek kterej jim vadí.psalo mi to více lidí.dělá to Bio bloom.ph ani ec sem nikdy neměřil mám ph metr ale nevím jak srazet,kalibrovat atd.a nemám ani zatím dost peněz abych nakoupil kalibrační roztoky,enzimy atd.zatím to cpu ještě do boxu...ventilace atd.ale díky za názory
srazi se to pomoci PH down. Lze koupit primo na rust i na kvet. jedna je dusicna a druha fosforecna. Kalibracni roztoky se prodavaji i takove male tusim za 20kc mel by sis poridit ph4 a ph7... Jinak Ph sice u biobizu moc merit neni treba ale lepsi je to kontrolovat stejne tak ec. tusiim ke konci tam uz jdou docela sady. Ja jedu kokos a davam polovinu growu to je nejvetsi EC lump
ok.super odpovědi díky za ne.teď tuto chvíli sem přesunul box kvůli tomu odtahu, ještě díru do vrat a je to tak doufám že vlhkost pujde dolů.ale dnes už nestíhám.práce volá. posílám foto focení teď...25den květu.
zdar.dnes 30 den květu.hnojeno Bio bizz-bloom,Top max ,včera postrikano Vitality komplex slyšel sem na to samou chválu.teplota v noci je okolo 17-16°c ,při slunci slabších 20-22°c,prima klima odtah jede nonstop.rady,přípomínky,dotazy pište šup šup.
Postrik behem kvetu neni dobrej napad....snad to nebude mit zadne plesnive nasledky.Celkove by si mel uz mit spise nizsi vlhkost.
Kazdopadne at se dari.
s tou vlhkostí souhlasím ale aplikoval jsem i postřik na plíseň tak snad to bude ok,už se to celkem pekne zaplňuje palicema.zde jsou nějaké fotky z 36 dne květu.díky všem za názory