Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec jak už tu píšou ostatní, vyrubej díru do komína, a flexi hadicí to vytahni až na střechu, ať se to nevrací zpět, nebo lepší než to hnát ten vzduch nahoru je udělat díru v tom pokoji skrz a ven protáhnout Flexinu. Vlhkost v boxu budeš mít o něco větší než v místnosti kde je box, protože pritah mas z té místnosti, takže pokud máš vyšší vlhkost v místnosti s boxem, tak v boxu to moc rapidně nesrazis... Snad jsem ti to trochu přiblížil
zdar a květ.zalevá se to pěkně na ho... do konve dám destovku pak hnojky a prelevam do pulitrovky a tou to rozlevam,každé dávám půl litru do podtacku ob den.teplota se pohybuje 25-28c° vlhkost na ho... protože ten komín je tak zasranej že se s tím prdim už dlouho ale zítra to snad dodělam tak pak dám vědět.jinak je tam 70-80%.zatím to jde.
Hm to jsem cekal,jeste kdyz tam mas tu sit takhle krasne na miru.. no snad ti pomohla aspon zaplnit prostor a az se tam budou houpat salamy,tak ji taky ocenis.. Do podacku nic nelej,akorat ti budou stat koreny ve vode,k nicemu to neni a urcite to taky muze zvedat vlhkost... kdyz budes mit dobrou cirk. Vzduchu a dobre vyresenej odtah tak vlhkost jednak slusne snizis a hlavne nedovolis plisni se rozjed..
aha to sem nevěděl že je to na prd.ale mám 12 litrove květináče a když to budu zalivat na hlinu tak to snad ani nedotece dolů do kořenů ne?každou radu i kritiku privitam chybami se člověk učí.když to leju do tacku tak je to do 15sekund vysate ale úplně tak sem myslel že je to lepší že si to ty kořeny naberou samy.
No ja nevim,ale prijde mi to z bytecne, koreny by mely bejt snad po celem kvetniku... radsi vic nalej hore,
Ale jestli ti to takhle vyhovuje tak pokracuj a nenech si do toho kecat..
zdar a květ.včera jsem se konečně pustil do toho komína(odtah) no mazec jak hovado,komín byl zasranej tak sem ho čistil celý den ale nakonec sem zjistil že je to na ho.. udělaný tak že sem vzal manželku do garáže a vymýšleli sme jiný způsob a podařilo se ale ještě nemám vercajk tak že asi až v pondělí budu pokračovat.s tím komínem bylo problémů víc tak sem to vzdal.no i tak musím vymalovat všude kvůli těm srackam co z toho komína vylitli všude mour ,prach a suť.
zdar a květ.je vymalováno,dnes sem koupil 10metrů flexiny,koncovku do vrat,koupil uspoky na matkarnu tak už jen se dotoho pustit.včera sem vyndal síť bylo to na prd kvůli zalivani,občas sem zalila mimo a držela se tam voda.tak že síť šla pryč,kytky ven a zacla gruntovacka .celé sem to vytrhl,vydenzifikoval a upravil nedostatky.kytky jsou krasne koště ale blůčka dělají dost dlouhá mezipatra ale jinak to jde.holky dostali mnamky a šli zpět do boxu.