Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bohužel jsem našel jen tyhle dvě fotky , ze 43.dne po přepnutí , měla cca pět týdnů před sebou
400w digi přesnej setup už nevím
dvě semínka, a hnedka jeden keeper , nejlepší kytka doposud pěstovaná
golden tiger f2 (ne vlastní f2, nýbrž od Ace)
vlastní selekce
2. keeper malawi pheno - kompaktnější struktura , pak začíná foxtailovat trochu víc po druhý půlce květu až utvoří celkem velký bambule, fotka ze 45.dne z toho většinu času pod led, prostě na pohled a omak super. mínus je že chutná tak nějak ne úplně fajnově - spíš zemitě/ganjově když není zralej... uvidíme co s tím udělá organika
květ +- 13
3. thai znaky - hodně odolný na všechny strany , hodně rychlej růst, pomalej nákvět, ještě měsíc po přepnutí trochu roste palice jsou takový senko trochu, žádný šutry spíš totální foxtail ,, palice jsou táhlý klasický sativový - i malej řízek udělá pěkně velkou palici (na fotce ), ale nejtřpytivější od ranýho květu , trippy jízda , jen pro nejtrpělivější květ se pohybuje okolo 15tejdnů thai bývá sladkej/citrusovej a zemitej takovej když se dobře vypěstuje
4.fotka keeper GT pheno
= takovej mix těch dvou znaků - sativa stromek, ne tak kompaktní jako malawi , ale po thai chytly lepší chut třpytivost a delší pálky chutově to po curingu udělá jemně pomerančový brko , ale ještě jsem ji nejel organicky
květ +-13
a pátá fotka je samec toho zatím taky udržuju
gt je kříženec malawi a thai , obě jsou landrace čistý sativy a je to znát, nejhorší je do nich cpát moc dusíku a hnojiv, potřebují spíše prostor pro kořeny, organické doplnky do hlíny (guano/kompost/bakterie) , a silnější světlo a hlavně trpělivost a zkušenosti. nejsou to geny pro pokročilé pěstitele, spíš trochu pro skalní fanoušky sativ. teprve při dodržení správných podmínek dokážou ukázat co v nich je
Původ: klony Doba růstu: 14 dnů Doba květu: 66 dnů Světlo: 250 - 660 W Hnojky: B´Cuzz Hydro A+B, Atami PK 13/14
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Původ: klony Doba růstu: 14 dnů Doba květu: 66 dnů Světlo: 250 - 660 W Hnojky: B´Cuzz Hydro A+B, Atami PK 13/14
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
NL od sensi seeds květ 60dní, hnojeno biocannou, pk 13 14 a atazyme, zemina light mix od gold label, na indiku nečekaně prorostli i spodní mikropalice...