Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dnes otevřu box, prohlížím květinky a zaujal mě podezřele zažloutlej lístek na největším centrálu. Vezmu za něj, zatáhnu a samozřejmě zlehka vyjel a od půlky šedivej. Pod ním ložisko tak 1x1cm. Špatně se k tomu dostávalo, protože palda byla moc slepená a tvrdá, tak jsem to tak dva cm pod tím střihnul. Zhruba třetina vršku.
Takže mám první záštipek. :-)
Kontrola všech ostatních byla v pořádku. A to mám na ofuk tři ventilátory, takže je tam slušnej vítr.
V tomhle kole, zdá se, si vyzkouším pár útrap growera. :-)
Aj Plíseň Hmm to je prevít!
Je dobře že jsis jí dostatečne brzi všiml a zlikvidoval ložisko!
Jinak vzhledem k tomu jak se ti pohybovala vlhkost se dala
očekávt,pokud budeš pokračovat v té bedýnce tak by to
chtělo zkusit jinou odrůdu která je inertní.
Jinak doposud krásné kolečko!
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Díky koogi1
No já se s tou vlhkostí dostanu většinou 45-50% když svítim a když je tma tak mezi 60-70% Vím, že je to na píču. Alespoň jsem je dnes pořádně prostříhal, co už s tim. :-)
Jsem na prášky s tý vlhkosti. Venku zase chčije a v boxu je při rosvícení 70% a přez noc bylo 80.
Trychomy jsou už převážně mléčný, sem tam se objevuje už do jantarova. Důkladná kontrola zatím neobjevila žádný další náznak plísně, ale to mě nijak neuklidnuje.
Ještě to asi víc prostříham a pár dní to ještě vydrží.
Podle trichomů je to hotový... jak můžeš mít tak vysokou vlhkost, když ti jede odtah i přes "noc"?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Tak jestli jsi měl předevčírem 58. den květu, můžeš je už nechat dojét potmě ty dva dny, jak píšeš.
Záleží co máš za pheno. Já měl dvě a jedno bylo hotový 54-56 a druhý jsem mohl nechat kolem 65.
Jestli se nebojíš dalšího šíření plísně, nech je ještě dva tři dny na světle. Pokud je to akutní, tak už nezalívat a tmu (pokud tedy proběhl aspoň nějaký flush).. Tak jako tak bych teď už nechal ventilaci nonstop.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk