Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
diky hosi
svetelnej sok byl praktikovan cca. mesic pred sklizni , jeho smyslem je , v dobe kdy uz ma kyti palice , zvetsit jejich velikost a nejenom palic ,ale i cely kytky ,ona se vlastne prepne na rust.pak samozrejme trva nejakou tu dobu nez se nove listky obali onou chtenou pryskyrici,a to trva nejakej ten patek.kyti bylo u mne po soku evidentne vetsi a hlavne sirsi (ted jsem mluvil o palicich )
sok jim ublizit nemuze , daval jsem jim i vic zivin a vyplatilo se ...
jinak jsem praktikoval i tmu (uplnou) a ke konci kyti par dni nedostalo napit ... sice trochu zezloutly listy ,ale chutove je to tak lepsi.
zdary
zdary,
nechaval jsem tam jenom bloom a micro.grow by podle mne narusil cyklus hnojeni ,prece jenom na 3 dny (+/-) to davat ...ublizit by jim to nemelo ,mozna by jim to i pridalo ,ale osobne jsem to tak nedelal.i kdyz docela by mne to taky zajimalo
čus,¨BOR
tak koukám že se začaly rozmáhat šoky,....světelnej pak normálka pak tma...hehehe taky mi to fungovalo.
Co se tejče tvýho skunk1, tak sem ho taky pěstoval a květ trvá vopravdo dýl. To je ale v souladu s tim co sem se dočetl v seedbance. skunk1 cca 2měsíce květ a indiky většinou 1a1/2měs.
Gratuluju k krásnýmu hůlu cos vypěstil
mno cucim jako puk, huehe, mas to nadherny........enom by me zajimalo, z ceho si mel prosimte oudelanej tu konstrukci scrogu? to byl normal plot ci co?
mej se pekne a cus
2Rude
necham za sebe mluvit fotazz , je to delane s laskou (ze Rosi a pod vlivem ) mel byt pouzit normalni vlasec ,ale ten nebyl ,tak se udelal vyplet z ohebneho dratku , oka se daly upravovat i v prubehu zrani kyti.toho ze se bocni strany jaksi stahly dovnitr se vyuzilo ,jak je videt z predchazejicich obrazku ...
jinak je i videt jak na tom byly kytky se starim a jakou dalo i praci udrzovat je v prijetelnych rozmerech
dik2all