Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
52.den 12 / 12
Vše jde dle plánu a bez vážnějších problémů. Počítám ještě tak 10dní do konce.
Jen půlka kytek jsou víc sativy a myslím, že budou zralý o pár dní později.
Zítra bude zálivka s Final solution a upravenou vodou.
Musíš pak nafotit více fotek. A je to zatím takové jak sisi představoval?
Ale musím ti říct že vypadají lépe než tu borůvku co jsem jel já tak asi špatné pheno jsem chytil.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Ahoj. Dnes večer při zálivce je budu vyndavat, tak nafotim.
Jinak, skoro každá kytka vypadá jinak. Kdybych koupil tři semena, a byly to zrovna náhodou ty nejslabší co mám, byl bych nasranej. Ale je tam pár kytek, který tohle vynahraděj. :-)
Blueberry neni, co se výnosu týče ten správný favorit, ale to jsem si o něm přečetl. Měl by to vynahradit jinými kvalitami, tak uvidime.
54.den 12/12
Zálivka s upraveným ph + final solution.
Přikládám fotky všech mojich košťátek. Budu muset pořídit nějaký mikroskop kvůli sklizni.
Mohl jsem více prostříhat spodky, ale to už nezachráním. :-)
Klidně komentujte, jsem rád za každý postřech a radu.
58.den 12/12
Dnes všechny květníky prolity čistou vodou, každý cca 20litry. Poté opět zálivka Final Solution.
Květy začaly nabírat pěkně na objemu :-)
Trychomy jsou cca 50/50 čirý/mléčný.
Foto a další report bude před kosou.
Vzhledem k tomu,že si psal v 52.dnu květu o tom,že budeš sklízet zhruba za deset dní což je od dneška nějakých 4 až 5 dnů,tož se mi zdá to zalévání finalem dost kontraproduktivní,jednak se ti to značně podepíše na chuti,pač to tahle zbytečnost moc dobře umí a pro příště bych ji vyřadil z repertoáru hnojiv,no a pokud chceš aby to trochu chutnalo,tak ti nezbude nic jiného než to nechat min.další týden jen na vodě.
Já jsem si přečetl, že se má používat právě poslední týden před samotnou sklizní a měl by být podle popisu čistě přírodního původu. Máš s ním nějakou osobní negativní zkušenost? Rád se do budoucna poučím.
Zdar kolego mám sním osobní zkušenost a to takovou,že bych ho do kytek už nikdy nedal,porovnával jsem tuhle věc asi 4 roky zpět s průplachem jen čistou vodou,jedna část 14dní čístá voda,druhá final a poté týden čistá voda a jak chut tak celkový vzhled konečného produktu jednoznačně vyhrála čistá voda,jinak já osobně používám koncem květu alespon jednou Ripen,což je trochu silnější PK s větším obsahem síry ale i tak vždy udělám průplach alespon 3X čístou vodou,jinak je určitě lepší přestat hnojit trochu dříve a radši kytkám dopřat na posledních 10 dnů čistou vodu,tot můj názor.
Zdar,souhlas s marwem,taky jsem to kdysi testoval a škoda peněz...
Nechávám je na konci jen o čistý vodě,max spokojenost!Klidně tomu dám i tejden navíc,na konci toho stejně moc nenaženeš.
Ať šmakuje a K+ ,mě se pěst libí!