Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Blueberry 400w indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Nic nekoumej a kup je.. Investice se určitě vyplatí.. Ať se daří a karma letí..

Old Post 30-05-2014 v 23:38 PM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelenymuz
Stálý Člen

Karma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

malá poznámka, po přesazení nehnoj. Tak dva, tři dny než si kytky zvyknou..

zm

Old Post 30-05-2014 v 23:49 PM
zelenymuz je offline   Profil uživatele zelenymuz   Find more posts by zelenymuz   Foto galerie člena zelenymuz   Click here to Send zelenymuz a Private Message   Add zelenymuz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DOCtom
Stálý Člen

Karma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Takže včera proběhla akce kulový blesk. Volba nakonec padla na domácí výrobu boxu i z důvodu, že jsem měl doma jednu lamino desku s odpovídajícím rozměrem. Ráno jsem zajel do obi, nechal nařezat zbytek a v poledne bylo hotovo. Všechny spoje, otvory a následně vnitřní rohy byly ošetřeny silikonem. Přítah mám opět pasiv na dně boxu. 6 děr o průměru 7cm. zakrytých nerezovou mřížkou. Je to z důvodu, že mám betonovou podlahu a přez horka si to bere chladný vzduch od země.
Následně jsem všechny kytky přesadil do 10l květníků. Padlo na to dalších 60l substrátu, :-( , ale co bych neudělal pro členy rodiny, žejo.
Použil jsem substrát Compo Sana, protože, do GS jsem se nedostal. Překvapil svojí vzdušností a lehkostí. Na rozdíl od B.Bizz v něm nebyly žádný klacky. To, jestli jsem si s ním přitáhl nezvané hosty, ukáže čas. Do teď vše bez problémů.
Prolito Root Complex, Power Zyme a Super Vit bez hnojení.
Ještě k boxu. Bílé stěny dobře odrážejí světlo, ale do budoucna plánuji Orca folii. S wingem a 440W by to dle testů mělo osvítit plochu 120x120. Tak uvidíme.
Kytky mají od 25 do 33cm, zítra přepínám na květ.

Old Post 01-06-2014 v 10:48 AM
DOCtom je offline   Profil uživatele DOCtom   Find more posts by DOCtom   Foto galerie člena DOCtom   Click here to Send DOCtom a Private Message   Add DOCtom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DOCtom
Stálý Člen

Karma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

3.den 12/12
Kytky se od přepnutí pěkně rozjely. Za tři dny v průměru o 10cm. Myslím, že to přesazení jim hodně prospělo.
Dnes zalito 1/2 dávkou Bloom complex a Hesi Boost + postřik na podporu kvetení. Každá dostala přes dva litry. Ph 6,4. Výtok též 6,4. Teplota den 26-28, noc 16-20. Listy a lepové desky zatím čistý. Doufám, že to tak zůstane. Všem moc děkuju za karmy a rady a snad to z vaší pomocí doklepu do zdárného konce. :-)
Myslíte, že má smysl každých 24hod. otočit winga o 90° ?

Old Post 04-06-2014 v 21:38 PM
DOCtom je offline   Profil uživatele DOCtom   Find more posts by DOCtom   Foto galerie člena DOCtom   Click here to Send DOCtom a Private Message   Add DOCtom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Netoč winga promíchej kytí je to jednoduší.

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 05-06-2014 v 09:31 AM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leeeroy
Stálý Člen

Karma uživatele Leeeroy - 95% PěstitelskáKarma uživatele Leeeroy - 95% PěstitelskáKarma uživatele Leeeroy - 95% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 38

kdybys lampu povesil nahore na pomocnou lat a tu prichytil v jednom bode treba vrutem do stropu,slo by to lehce otocit, jestli chapes co myslim, box mas pekny takze tohle bys taky vymyslel , jde videt ze pod objimkou to trochu zaostava

http://imageshack.com/a/img853/5963/xewe.png

Old Post 05-06-2014 v 15:03 PM
Leeeroy je offline   Profil uživatele Leeeroy   Find more posts by Leeeroy   Foto galerie člena Leeeroy   Click here to Send Leeeroy a Private Message   Add Leeeroy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

5.den 12/12
Dnes naistalována Orca folie. Už od pohledu je to podstatně víc prosvětlené, než stěny z bílého lamina.
Kytky mají od 50 do 60cm a jedou. :-)
Začíná to být pěkně omamná vůně. Občas ohýbání, kontrola listů. Vše prozatím v pořádku.
Přítah od podlahy funguje parádně. Přesto, že byla přes den teplota v boudě 30°, od podlahy si to saje 20°. V boxu den 26-28 noc 18-21. Vlhkost 42-48%

Old Post 06-06-2014 v 23:27 PM
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Ještě taková otázka. Jsem v pátém dnu květu a potřeboval sem nějaký větvičky naohýbat přes kolínka. Tak jsem je promnul v prstech, aby trochu změkly a nezlomily se a potom natvaroval. Nevadí tohle promnutí větviček na začátku květu?

Old Post 07-06-2014 v 00:49 AM
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

DOCtom:
Jasně že to nevadí.. Já to dělám takhle pořád a kolínka vůbec nepotřebuji..

Old Post 07-06-2014 v 06:46 AM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Nevadi a nejvice se me mi osvedcili el.draty .koupim 3x1,5 jeden metr a mam toho mraky a vyjde me to na 15kc

Old Post 07-06-2014 v 07:25 AM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Díky Kluci. Já to dělám taky drátkama ke květníku. ale z těch vyšších pater mě to někdy sklouzlo, tak jsem použil kolínka.

Old Post 07-06-2014 v 08:43 AM
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Čau. Jsem tady opět z dotazem. Mám téměř na každý kytce dlouhý velký listy, který dost stíněj. zkoušel jsem je zohýbat, ale nemá to moc účinek. Mám je střihnout? Má to nějaký vliv na růst větví? Co jsem hledal, někdo to stříhá, někdo ne. Ale jak moc negativní vliv to má v téhle fázi 7den 12/12 ?

Old Post 08-06-2014 v 21:25 PM
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Když jsem pěstoval já ze semen tak jsem tak ty velké listy vždycky nechal. Protože jak začnou ještě růst v květu tak je vetšinou nechají dole a na palice krásně svítí.
Ale je to na tobě. Ale já osobně listy vždycky nechávám všechny. Teď nedávno jsem měl pod 400W kolem 505g čistých paliče tak že bych řekl že to má něco do sebe.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 08-06-2014 v 21:30 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelenymuz
Stálý Člen

Karma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% PěstitelskáKarma uživatele zelenymuz - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

citace:
Původní příspěvek od DOCtom
Čau. Jsem tady opět z dotazem. Mám téměř na každý kytce dlouhý velký listy, který dost stíněj. zkoušel jsem je zohýbat, ale nemá to moc účinek. Mám je střihnout? Má to nějaký vliv na růst větví? Co jsem hledal, někdo to stříhá, někdo ne. Ale jak moc negativní vliv to má v téhle fázi 7den 12/12 ?

celý ne, max jeden dva. Mají se zkracovat, když nic jinýho. Ten list funguje dál, ale tolik nestíní

good luck, hodně štěstí.

zm

Old Post 08-06-2014 v 22:24 PM
zelenymuz je offline   Profil uživatele zelenymuz   Find more posts by zelenymuz   Foto galerie člena zelenymuz   Click here to Send zelenymuz a Private Message   Add zelenymuz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Mr.MEN. Tak to klobouk dolů. já jsem na svůj první pěst podstatně skeptičtější i když mám pocit, že tomu dávam hodně. Ale zkušenosti prostě nejsou. :-)
zelenymuz. Díky. Tak já to nějak zamotám a nakrátim. :-)

Old Post 09-06-2014 v 00:10 AM
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

10. den 12/12

Dnes jak je po těch lijácích, tak mě vlhkost stoupla přes 60%. Tak jsem
dal nad květníky ještě jeden otočnej ventilátor. Ať je tam pěknej vítr. :-) .
Jinak kytky mají od 75 do 85cm a jsou zdravý. Prolito enzimy, PH 6,4. Výtok 6,5. Teplota byla včera na dvě hodinky přes 31.
Ještě se chci zeptat, jak jsou na spodkách některé slabé větvičky, mám je nechat, nebo střihnout?

Old Post 11-06-2014 v 21:42 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás