Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Blueberry 400w indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
DOCtom
Stálý Člen

Karma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Dnes je to 13dní od doby, co jsem dal klíčit semínka. Přesto, že je venku celkem zima, daří se mě teplotu i vlhkost držet v optimálních podmínkách. Izolace polystyrénem byl dobrý počin, jinak by kytičky asi moc trpěly. Zatím jen občas postřik Supervitem. S hnojením maj ještě dost času. Jak vidíte, můj box není z venku nic, co by patřilo do muzea designu, ale svůj účel plní.

Old Post 15-05-2014 v 08:36 AM
DOCtom je offline   Profil uživatele DOCtom   Find more posts by DOCtom   Foto galerie člena DOCtom   Click here to Send DOCtom a Private Message   Add DOCtom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DOCtom
Stálý Člen

Karma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% PěstitelskáKarma uživatele DOCtom - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Tak po pár dnech kytky vypadaj, že pěkně zakořenily a je na nic vidět doslova každá hodina. Svítim 400W a světlo mám cca 40cm nad rostlinama. Teplota 22-24 den a 19-21 noc. Vlhkost 65-85. Jen jsem zvědavej, jak těch deset kousků na tomhle prostoru zvládnu. :-)

Old Post 18-05-2014 v 17:42 PM
DOCtom je offline   Profil uživatele DOCtom   Find more posts by DOCtom   Foto galerie člena DOCtom   Click here to Send DOCtom a Private Message   Add DOCtom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Dnes přesazeno do velkých květináčů. Prolito 2/3 dávkou Root complex, Power zyme a Super Vit. Venku jsou pěkný vedra, ale ventilátor s automatic. regulací odvádí svou práci skvěle. Teplota nejde ve dne přes 28° a vlhkost je kolem 60%. V noci 20-23° a 80%. Dva dny před přesazením jsem prvně přhnojil 1/3dávkou TNT Complex.

Old Post 22-05-2014 v 18:18 PM
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Čau zahradníci. Jsem tady s pár možná stupidníma dotazama, tak mějte trpělivost a pokuste se k tomu vyjádřit. :-) Na prvních dvou foto je výška kytek, který mají cca 13cm a už pět pater, který jsou tak dva centimetry od sebe. prostě krásný zdravý keříky se silnýma stonkama. Jdou spíš do šířky než výšky. je to u téhle odrůdy normální?
Na třetí foto je takový žlutý flek na jednom listu. Stalo se to asi v prvním týdnu růstu. Když se list rozvíjel, tak zůstal jakoby přilepenej k druhýmu. Po čase jsem je od sebe oddělil a od tý doby to je takhle žlutý. Nedostatek světla jak byl přilepenej?
No a na poslední je taková dirka v listu. Je to tam asi třetí den. Nijak se to nezvětšuje. Kytky jsem všechny důkladně prohlédl a ani náznak nějakých škodičů. Setkal jste se s tím někdo?

Old Post 24-05-2014 v 10:04 AM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Cau pekne otazecky:-)
To ze jsou kyti mensi a sirsi toneres tohle je u semenacku obvykle,samozrejme to muze byt zpusobeno i genetikou co pestujes,ale bud rat ze mas kytky s tlustymi stonky ty totiz krasne vedou ziviny i do vrchnich pater coz bude jen prinos po prepnuti. Po prepnuti se ti patra roztahaji vice od sebe jak se budou tahnout za svetlem.
Ten flicek na listu by nemel nic znamenat a to ze byly k sobe jakoby slepene tipoval bych to na geneticky mene stabilni seminko,to nemusi nic znamenat ale i muze to poznas pozdeji po prepnuti i mozna behem rustu.Geneticke deformace listu nejsou nicim neobvyklym nemusis mit strach nebo obavy,jen rostlinku detajleji sleduj kdyby se nestabilita promnenila v neco co je meneprijemne.
Ta dirka vypada jako by ji tam neco vytvorilo nasilne,proto doporucim sledovat pestebni mistnost uvnit i vne bedliveji jestli ti tam nejaka havet nelita,ale nelze opomijet i smotne rostliny dukladna kontrola,zajisti brzke a pripadne napadeni skudci a samo i protiutok ktery je dulezity podchytit zavcas. Pokud je to spodni list tak ty zacnou samy od sebe casem degradovat u vsech kytek tak se nelekej:-) semenacky samy od sebe nejstarsi listy casem odhazuji jako by vedely ze pro nasledny zbytek zivota budou potrebovat vice energie presouvat do vyssich pater.
Snad jsem ti pomohl a usetril zbytecne budouci stresy:-) ktere ne nutne ale vetsinou nastanou:-)
Ale ptej se pokud budeme vedet odpovime ci navedeme treba FAQ tam najdes vetsinu odpovedi cifotek na tve otazky:-)
Cus a at to roste.

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 24-05-2014 v 21:22 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

koogi. Díky za vyčerpávající odpověď. :-)
Já právě vidím růst kytky v indoor prvně v životě. Venku to vypadalo vždycky trochu jinak i ze semínek. A protože zatím žiju v sladký nevědomosti přesto, že jsem o všem hodně četl, stresy mně nějak netrápí. :-) Škůdce a jiné anomálie denně sleduji a jsem na ně připravenej. A máš pravdu, je to spodní list.

Old Post 24-05-2014 v 22:10 PM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

V klidku nemas zac dekovat:-)
Jako vice mene nikdo kdo nemel problem se skudci tk na ne neni pripraven a nema v zasobe nejake postriky a jine vecicky. Ale zatim nic nekupuj at to nemas zbytecne,dulezita je vcasna detekce coz jestli kytky denne kontrolujes tak no problem,zakladni prostredky kdykoliv koupis v zahradnictvi.
Jako ty gen vady se projevuji i u outu,ale asi jsi mel stesti ze te nepotkaly:-) jak jsem psal nemusi to nutne nic znamenat,muze to byt i nejlepsi kytka ze vsech:-) . Sleduji i dal. Cau.

Old Post 25-05-2014 v 09:59 AM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Dnes jsem prolil každou kytku 1,2l vody s 1/3 dávkou TNT Complex, než to začlo protíkat. (květníky 5l.) PH na vstupu 6,2, na výstupu 6,4. Teď otázka. Kytky po stranách mají 16-18cm a ty v středu 12-14. (vypodloženo). Mám ty vyšší zaštípnout? Každopádně zjišťuji, že na příště při tomto počtu kytek to bude chtít rozhodně o něco větší box. :-)

Old Post 26-05-2014 v 21:49 PM
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Zatim jsi je podkladat nemel ci jsou niz tak se vice tahnou za svetlem.
Zastipnout samo muzes pro vice vrcholu,ale otazka je jestli budou prosvicene
at ti nevznikaji zbytecne chude mista. Jo zastipnout muzes kytky i par dni jak
zmenis periodu pak se lepe urcuje vyska ostatnich jestli to je vubec nutne
to stipani.
Nebo koukni po ohybani to jsou taky skvele techniky aniz bys musel kytky
zamerne poskozovat.ale vyzkousej treba vse at na pristi kola mas nejake
zkusenosti navic:-)

Old Post 26-05-2014 v 22:20 PM
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

koogi. Díky za info o tom podkládání v růstu. S tím zaštípnutím počkám. Je pravda, že by se to ještě víc větvilo a už takhle je tam jungle. :-) Spíš jsem to myslel i jako přibrždění růstu u těch čtyřech kytek, který se začínaj táhnout víc než zbytek.

Old Post 26-05-2014 v 22:42 PM
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Nemas zac.
Jako jiste chapu proc si je chtel stipnout,ale jak pises jungi mas a vetsi neni nekdy moc dobra,ale I jako nahrada za zastip je lepsi centralni stonek ohnout,neprijdes o tu vetev
ktera dela nejpeknejsi palici.
Jako vypodlozit muzes kdykoliv tak to bych tak neresil

Old Post 27-05-2014 v 08:24 AM
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Tak během několika dnů, kdy kytky narostli od 23 do 29cm zjišťuji, že moje velikost boxu je silně nedostačující. Dojet by se to v tom asi dalo, ale o nějakém smysluplném LST při téhle košatosti nemůže být řeč. Takže zítra proběhne změna velikosti boxu na 120x120. (rezerva do budoucna) :-) Další problém je, že už nikam nenacpu zvlhčovačku, tak mě to přes den padá k 45%
Včera zalito 1/2dávkou TNT complex,+ Power zyme a Super vit. PH 6,2. Teplota 22-25 den, 20-21 noc. Jo a včera, jak byla venku kosa, tak mě odešly spínačky a neseplo topení. Tak to spadlo na 14°. :-(

Old Post 30-05-2014 v 20:19 PM
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Zvlhcovacka uz asi nebude treba ne? Jsou dost velke a budes brzo prepinat.ta teplota pro jednou taky nemusi udelat paseku. Ten vetsi box me pobavil je to asi zhouba vetsiny groweru, taky bych chtel vetsi ;-)
Podle me bys to dojel i v tomto, , většíbude samozřejmě lepší.
Mas to pekne, tak at to kvete.

Old Post 30-05-2014 v 20:44 PM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

yabasta. Jj. Nejlepší je, když něco děláš prvně, víš o tom hovno a myslíš si, jak to bude všechno krásně šlapat. O tyhle krásný chvíle po prvnim pěstu už navždy příjdeš. :-) Ale tvoje "zhouba většiny growerů" mě také pobavila.
Já už to s tou zvlhčovačkou různě bastlim od doby, co jsem přesadil.do velkých květníků.

Old Post 30-05-2014 v 21:19 PM
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

DOCtom:
Zdar, jestli budeš kupovat větší box tak doporučuji ještě přesadit do větších květináčů..

Old Post 30-05-2014 v 23:10 PM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DOCtom
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Tak o tom dnes celý den přemýšlim, jestli není škoda je nechat v těch pětilitrákách, když bude místo.

Old Post 30-05-2014 v 23:19 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás