Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Moj prvy Windoor :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Kenway
Stálý Člen

Karma uživatele Kenway - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

no tak jedna odměrka je tam nějaký 10G u kristalonu jestli si dobře vzpomínám , se začátku bych dal tak 4.. a po čase se dostal na normálni hodnoty.

Old Post 04-05-2014 v 19:30 PM
Kenway je offline   Profil uživatele Kenway   Find more posts by Kenway   Foto galerie člena Kenway   Click here to Send Kenway a Private Message   Add Kenway to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

hledání, krystalon :
https://grower.cz/forum/showthread....ht=%2Bkrystalon

https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=29#post29

100 papírků = 2-3 Ečka na vaše, vyplatí se ti to ...

Old Post 04-05-2014 v 19:35 PM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyboy17
Stálý Člen

Karma uživatele crazyboy17 - 82% PěstitelskáKarma uživatele crazyboy17 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

houby jufik bol som v lekarni 100 ks papierikov 15 ecok
Kenway: ano je 10 G,teraz som bol do zahradky nacerpat 5L dazdovej vody a dam tam okolo 4 g na tych 5 litrov malo by to byt v pohode ze???no a este dalsia vec....kolko toho mam naliat na kvetinky?nieze to dojebem lebo sa obesim

peace to all

Old Post 04-05-2014 v 19:49 PM
crazyboy17 je offline   Profil uživatele crazyboy17   Find more posts by crazyboy17   Foto galerie člena crazyboy17   Click here to Send crazyboy17 a Private Message   Add crazyboy17 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kenway
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

já zálevám do té doby než mi vyteče něco do pod tácku to potom vyliju pryč. A myslím že by to mohlo být v pohodě uvidíš sám.

Old Post 04-05-2014 v 20:03 PM
Kenway je offline   Profil uživatele Kenway   Find more posts by Kenway   Foto galerie člena Kenway   Click here to Send Kenway a Private Message   Add Kenway to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

http://abc-zoo.cz/6494-ph-test-pruzky-100ks-0-14.html okey tak 5 E

Old Post 04-05-2014 v 20:13 PM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyboy17
Stálý Člen

Karma uživatele crazyboy17 - 82% PěstitelskáKarma uživatele crazyboy17 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

ken ja som to robil tiez tak na zaciatku...a zacala mi plesniviet poda...neviem preco..nema vlhko a teplo mam vetracek stale je trosku prievan aj na tych spajlach co mam na kontrolu tak sa objavovali plesne take biele bodky

peace to all

Old Post 04-05-2014 v 20:22 PM
crazyboy17 je offline   Profil uživatele crazyboy17   Find more posts by crazyboy17   Foto galerie člena crazyboy17   Click here to Send crazyboy17 a Private Message   Add crazyboy17 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kenway
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

S plísní jsem zatím problém neměl , sterilizoval jsi to hlínu v troubě ?

Old Post 04-05-2014 v 21:19 PM
crazyboy17
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

jasne poriadne som vypiekol viac ako 40 minut

peace to all

Old Post 04-05-2014 v 23:27 PM
crazyboy17
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

growu zdar cca asi 4 dni si vsimam ze sa mi nejak krutia listy,dnes som zmeral PH je okolo 6 podla papierikov,dolne listocky ako keby mi zltli od koncekov,vcera som prihnojil Krystalonem start,neni preliate takze neviem co moze byt za problem...pred 4 dnami sa to zacalo objavovat iba na jednej pipine a teraz uz aj na druhej please poradte :*

peace to all

Old Post 05-05-2014 v 17:38 PM
Kenway
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Tohle mi dělalo taky , a teď to vypadá že mi moje slečna umře ! Ani za boha nevím čím to je

Old Post 05-05-2014 v 18:53 PM
Rascal33
Stálý Člen

Karma uživatele Rascal33 - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

nepřipadá mi, že by je něco trápilo.. A nejsou ty kytky jenom "na suchu" ? když kytka nemá vodu, pomalu ji odspodu vadnou listy... kdyby bylo v nepořádku něco s pH nebo tak, tak to postihne celou kytku...

Jaký máš substrát? Protože podle fotek to nevypadá, že by kytky byly nějak extra zalité... samo, že to nemůže být napité jak houba a možná to jenom dělají ty fotky, jen tak mě to napadlo, protože se mi opravdu nezdá, že by se něco dělo...

a už bys je mohl zastřihnout.. ať z toho máš něco kompaktnějšího.. přece jen na tom okně.. ať to i vypadá :c))

This is the end, my only friend the end...

ACTUAL
Rascal33's OUT 2k14

SMOKED OUT...
Rascal33's annual 10th IN 2k14

Rascal33's Power Plant, Durban Poison, Jack Herrer, OUT 2k13

Rascal33's Power Plant + Durban Poison by Dutch Passion 2k12

Rascal33's Amnesia Haze SCROG @ 220W CFL

Rascal33's IN + OUT 2011 Mandala #1, Safari Mix

Out & In 2010 Mandala #1, Purple, Pure

Sezona 2009 s Mandala Seeds (Mandala #1, Purlpe #1, Safari Mix)

The Pure Rascal's OUT 2008
R@scal's Jack Herrer @ Envirolite 200W
Rascal's The PURE @150W Bonsai indoor
R@scal's MANDALA Hashberry & Speed Queen @ Envirolite 200W Red

STUFF
IsoPropylAlkohol Hash
Oblíbená trika???
Kufr na bong, model Basic
Kufr na bong, model De-Luxe

Old Post 06-05-2014 v 22:21 PM
Rascal33 je offline   Profil uživatele Rascal33   Find more posts by Rascal33   Foto galerie člena Rascal33   Click here to Send Rascal33 a Private Message   Add Rascal33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PeeKay
Stálý Člen

Karma uživatele PeeKay - 68% PěstitelskáKarma uživatele PeeKay - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Stejný problém mám teď taky (a vlastně každý rok), spodní listy žloutnou... Ale mám to v kokosu, přičemž ráno zaleju a pokud ta velká lampa celý den funguje... Tak večer sucho. Na fotkách vypadají oukej. No stress

Old Post 06-05-2014 v 22:45 PM
PeeKay je offline   Profil uživatele PeeKay   Find more posts by PeeKay   Foto galerie člena PeeKay   Click here to Send PeeKay a Private Message   Add PeeKay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jazz
Stálý Člen

Karma uživatele Jazz - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

taky bych rekl ze by chteli vic vody.me osobne to pomohlo.

Old Post 07-05-2014 v 02:06 AM
Jazz je offline   Profil uživatele Jazz   Find more posts by Jazz   Foto galerie člena Jazz   Click here to Send Jazz a Private Message   Add Jazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zajac
Stálý Člen

Karma uživatele Zajac - 90% PěstitelskáKarma uživatele Zajac - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

žloutnutí listu je nejčastěji z nedostatku dusíku. to poznáš podle celkové barvy kytky že je taková moc světlá, až přechází do žluta na matečních listech ( ty uplně první než z nich roste větev ) to je zapříčeněno tím že kytka ten dusík nemá, a proto ho vysává z listů ( malá zásobárna živin ) v druhé půlce květu je to uplně normal

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72880 DP14`-OUT- PASSION 1, POWERPLANT, SKLENÍK ORANGE HILL SPECIAL, THE ULTIMATE
Δ
https://grower.cz/forum/showthread.p...344#post1104344 NoName v kompostu 13`

Old Post 07-05-2014 v 05:26 AM
Zajac je offline   Profil uživatele Zajac   Find more posts by Zajac   Foto galerie člena Zajac   Click here to Send Zajac a Private Message   Add Zajac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyboy17
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

no dobre som sa ukludnil uz som prihnojil a nechcem ani moc zalievat ked zalejem stale sa mi robi na spajlach plesen biela tak si myslim ze sa to robi aj v pode...skusim presadit do trosku vacsich kvetinacov.o tyzden zastipnem a v nedelu zase hnojim dufam ze mi preziju ale diky za odpovede strasne velmi si to cenim....tipoval som tiez na ten dusik

peace to all

Old Post 07-05-2014 v 09:40 AM
Rascal33
Stálý Člen

Karma uživatele Rascal33 - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

na špejli se vyser, prostě to zalij a kytka by se měla do půl hoďky spravit..

This is the end, my only friend the end...

ACTUAL
Rascal33's OUT 2k14

SMOKED OUT...
Rascal33's annual 10th IN 2k14

Rascal33's Power Plant, Durban Poison, Jack Herrer, OUT 2k13

Rascal33's Power Plant + Durban Poison by Dutch Passion 2k12

Rascal33's Amnesia Haze SCROG @ 220W CFL

Rascal33's IN + OUT 2011 Mandala #1, Safari Mix

Out & In 2010 Mandala #1, Purple, Pure

Sezona 2009 s Mandala Seeds (Mandala #1, Purlpe #1, Safari Mix)

The Pure Rascal's OUT 2008
R@scal's Jack Herrer @ Envirolite 200W
Rascal's The PURE @150W Bonsai indoor
R@scal's MANDALA Hashberry & Speed Queen @ Envirolite 200W Red

STUFF
IsoPropylAlkohol Hash
Oblíbená trika???
Kufr na bong, model Basic
Kufr na bong, model De-Luxe

Old Post 07-05-2014 v 09:50 AM
Rascal33 je offline   Profil uživatele Rascal33   Find more posts by Rascal33   Foto galerie člena Rascal33   Click here to Send Rascal33 a Private Message   Add Rascal33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás