Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
houby jufik bol som v lekarni 100 ks papierikov 15 ecok
Kenway: ano je 10 G,teraz som bol do zahradky nacerpat 5L dazdovej vody a dam tam okolo 4 g na tych 5 litrov malo by to byt v pohode ze???no a este dalsia vec....kolko toho mam naliat na kvetinky?nieze to dojebem lebo sa obesim
ken ja som to robil tiez tak na zaciatku...a zacala mi plesniviet poda...neviem preco..nema vlhko a teplo mam vetracek stale je trosku prievan aj na tych spajlach co mam na kontrolu tak sa objavovali plesne take biele bodky
growu zdar cca asi 4 dni si vsimam ze sa mi nejak krutia listy,dnes som zmeral PH je okolo 6 podla papierikov,dolne listocky ako keby mi zltli od koncekov,vcera som prihnojil Krystalonem start,neni preliate takze neviem co moze byt za problem...pred 4 dnami sa to zacalo objavovat iba na jednej pipine a teraz uz aj na druhej please poradte :*
nepřipadá mi, že by je něco trápilo.. A nejsou ty kytky jenom "na suchu" ? když kytka nemá vodu, pomalu ji odspodu vadnou listy... kdyby bylo v nepořádku něco s pH nebo tak, tak to postihne celou kytku...
Jaký máš substrát? Protože podle fotek to nevypadá, že by kytky byly nějak extra zalité... samo, že to nemůže být napité jak houba a možná to jenom dělají ty fotky, jen tak mě to napadlo, protože se mi opravdu nezdá, že by se něco dělo...
a už bys je mohl zastřihnout.. ať z toho máš něco kompaktnějšího.. přece jen na tom okně.. ať to i vypadá :c))
Stejný problém mám teď taky (a vlastně každý rok), spodní listy žloutnou... Ale mám to v kokosu, přičemž ráno zaleju a pokud ta velká lampa celý den funguje... Tak večer sucho. Na fotkách vypadají oukej. No stress
žloutnutí listu je nejčastěji z nedostatku dusíku. to poznáš podle celkové barvy kytky že je taková moc světlá, až přechází do žluta na matečních listech ( ty uplně první než z nich roste větev ) to je zapříčeněno tím že kytka ten dusík nemá, a proto ho vysává z listů ( malá zásobárna živin ) v druhé půlce květu je to uplně normal
no dobre som sa ukludnil uz som prihnojil a nechcem ani moc zalievat ked zalejem stale sa mi robi na spajlach plesen biela tak si myslim ze sa to robi aj v pode...skusim presadit do trosku vacsich kvetinacov.o tyzden zastipnem a v nedelu zase hnojim dufam ze mi preziju ale diky za odpovede strasne velmi si to cenim....tipoval som tiez na ten dusik