Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten vita race se rád kazí a všeobecně není nic moc, na příště ho raději vynech, ja pouzivam jeden dva postrřiky na zacatku neem oil, je proti skudcum a zaroven listova vyziva
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Nevšiml jsem si že už jsi v květu tak pokud chceš tak si to přečti.. každopádně když koukám na ty fotky tak i teď je tam vidět přehnojení.. :-) uvidíš jaké to bude dál :-)
citace:
Původní příspěvek od raymond Zítra přepínám, tak jsem si řekl, že dnes přihodím pár fotek. Prostor se mi zdá už dobře vyplněný a taky se trochu bojím, aby to nepřerostlo. Přinejhorším snížím konstrukci, ale do toho se mi moc nechce. Uvidíme, jestli to heatshield nějak podrží dole a jestli sodík budu moct mít blíž kytkám.
EC na růst bylo 1,5. PH 5,9.
Na květ budu EC samozřejmě zvyšovat. PH zůstane asi 5,9.
Před přepnutím jsem propláchl enzymama s PH 5,9.
DOTAZ: Přídáváte enzymy do každé zálivky? Mě to přijde kontraproduktví, jestliže enzymy mají rozkládat soli.
DOTAZ 2: EC mi vytéká krapet vyšší. Myslím, že je to kvůli nedostatečnému proplachu rohoží. Ale myslel jsem, že odtok stabilizuje po trojnásobném prolití vodou z RO a enzymama. Ale pořád nic. Teď už asi nic, leda že bych naložil rohože i s kytkama (a kořenama) na několik hodin do vody. Ale kořenům by to asi moc dobře neudělalo.
Tak snad bude vše ok, dnes v noci tam montuju sodík a zítra začíná 12ti hodinový cyklus.
Dotaz: Ahoj celkem slušně na první kolo... ale jedna připomínka přeciš, Enzymy na průplach od zasolenosti vůbec nemusíš používat pokud dávkuješ s mírou a lehce již od začátku.. enzymy slouží k NÁPRAVĚ škod které si pěstitel vytvořil příliš vysokým ec...
DOTAZ2: ano to je důsledek lehčího přesolení, které pokud v tom budeš pokračovat tak je přepalíš.. když ti vytýká víc než leješ znamená to že si kytí nebere skoro nic.. protože má všeho dost.. a ty ji to tam rveš.. uber chlape.. ph dávej 5.4-5.7 pokud jsi předtím rohože pufroval tak udržet tuto hodnotu musí být jednoduché..
Řešení:
Rozhodně jsi jim dával od začátku hodně.. jako vážně hodně.., co se týká Ahček jsou to drastické soli.. , záleží na genetice jak která snáši více či méně hnojky.. nasaď jim uplně v klidu 1/2 - 2/3 dávkování a uvidíš ten rozdíl hned.. propláchni jen odstátou vodou s enzymy s upraveným ph na 5.4... nevím kolik ec má tvoje voda.. dále zační hnojit od 0.8 co vyteče to změř a budeš sde řídit výtokama.. leješ 0.8 musí vytýkat aspon 0.6 víc ne.... dej pak klidne 1.1 a pokud ti vyteče 1.1 tak na víc ser dokud ti opět nevyteče aspon o 0.2 méně... já leju sice 1.90 ale výtokem jsem na 1.34...
Tak ti to snad pomůže..
Tohle je už třetí kolo, akorát předtím v hlíně. Ten výtok se nějak stabilizoval, možná i pomocí průplachů s enzymy, takže mám výtok kolem těch 0,8. Solím jim dost, ale zdá se, že si lebedí. Šišky teda nabývají na hmotnosti pěkně
Enzymy nejsou na.zahlazeni skod.jak.pises.je to do hydra.supr.vec.pomaha.vstrebavat hnojky.a.nezasolovat rohoze, rozhodne nejlepsi.pridavad porad.v kazde zalivce !!!! V hydru kazdopadne.v hline.nemusis ale v.tomhle systemu.to.s.enzymem.i zere o dost vice.takze.tak.je.objasnena.mystifikace
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Původní příspěvek od Positivevibes Enzymy nejsou na.zahlazeni skod.jak.pises.je to do hydra.supr.vec.pomaha.vstrebavat hnojky.a.nezasolovat rohoze, rozhodne nejlepsi.pridavad porad.v kazde zalivce !!!! V hydru kazdopadne.v hline.nemusis ale v.tomhle systemu.to.s.enzymem.i zere o dost vice.takze.tak.je.objasnena.mystifikace
citace:
Původní příspěvek od raymond
DOTAZ 2: EC mi vytéká krapet vyšší. Myslím, že je to kvůli nedostatečnému proplachu rohoží. Ale myslel jsem, že odtok stabilizuje po trojnásobném prolití vodou z RO a enzymama. Ale pořád nic. Teď už asi nic, leda že bych naložil rohože i s kytkama (a kořenama) na několik hodin do vody. Ale kořenům by to asi moc dobře neudělalo.
Na toto jsem reagoval, že nepochopil proč mu to furt vytéká ve větším množství, a bylo to jelikož jim v růstové fázy podával větší nálož Ec než by měl / nic méně to byla pouze připomínka k věci která je dávno pryč jelikož už je dotyčný v květu.
a samozřejmě jsem
to srovnával stím když vidím výtok ještě větší než je přítok / což je samozřejmě naprosto v nepořádku / a řeč o propláchnutí vodou s enzymy... / pouze varianta voda X enzymy / to co jsi psal vím .. reagoval jsem pouze vyšší výtok a řešení v podobě enzymů... :-)
Nevím co to je , připadá mi to jako plíseň , použil bych peroxid. Ale nevím jak je to u dripu jestli se to vůbec může použít. Každopádně já jedu v hlíně a když vidím plíseň tak buď přesazuju a kořínky pak nechám na chvíli namočit ve vodě s peroxidem , a nebo to jen proleju vodou s peroxidem. Snad jsem nějak pomohl, ale nechám to na zkušenějších ať ti poradí.
podle mě je to také plíseň to se mi objevilo na kostkách když jsem neúspěšně udělal klomny který prokořenili do půlky a pak chciply a na kostce se po case udelalo to same co tam mas ty... tak jsem je vyhodil ale nevim jak to resit v pizdni fazy kvetu
začinaj ti kvést kostky, bud to postřikej peroxidem a nebo to neřeš, ja sem to dřív likvidoval peroxidem a ted uz na to se*u, ničemu by to nemelo uškodit nejlepsi je si vystřihnout z čb folie čtverečky nastřihnout je a zakrejvat ty kostky taky sem to tam chvili dělal ale pak me to přestalo bavit
On-line reportáž
Čus čoveče nepřeháníš to s těma hnojkama? V mém hydru jsem snad nepřekročil 2,0 EC a řekl bych že jim nic nechyběla.
Právě koukám na té uschlé (spálené) lístečky. Tak aby si to neměl od toho.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Matkář říkal, že to celkem snesou, tak zkouším. Je možné, že to je od hnojek, ale to by bylo snad u všech rostlin ne? Takhle je to jen ve středu, přímo po lampou, říkam si jestli to není tím.
Nevidim jedinej důvod jim ješte zvedat EC. Ty kytky jsou už celkem dost a dlouho přehnojený jak ti někdo psal už před časem.
Obecně se kytkám od poloviny květu spíš EC ubírá, takhle to nevypláchneš pak ani 14-ti denním prolejváním vodou. Takže chuť pujde doprdele.
Navíc přehnojení společně s lampou zavěšenou zbytečně moc nízko způsobuje deformaci palic, což je u tebe taky vidět.
To že je vidět na fotkách, že tam máš obraceně heatshield na stínítku pod výbojkou to už nemá ani cenu komentovat.
Listy zkroucený, spálený, bije to do očí už minimálně 2 týdny.
Chce to trošku lidskýho uivažování když něco děláš, ne jenom to zasadit a chodit na to koukat.