Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja se take rad zastavim Koureni mam sice dosta a somrakum nedavam, kazdopadne si u neceho dobreho v klidu popovidam se spriznenymi dusemi...pokud se tam nekdo neozere a nebude delat bordel )
2 Bedla:
>pokud se tam nekdo neozere a nebude delat bordel
To snad nehrozí... Mám pocit, že Grower je společenství s nesrovnatelně nižším výskytem kreténů , než v tzv. většinovém poslušném stádečku /*GRRR!*/. Proto nepochybuji, že se nám party vydaří - a kdyby přece jen vznikla jakási nepříjemná situace, vždy se najde několik myslících jedinců s dostatečným fyzickým fondem, kteří ev. ožralé hovado diskrétně zpacifikují . Či snad ne..?
Rozhodně nemám nic proti hlavnímu městu, ale taky nemám čas a je to trochu z ruky. Nešel by někdo do něčeho takovýho např. v Brně ???
Možná už něco podobnýho je, (já čet něco o "koncertech v místech sklizně" příznivců Tetrahydroclubu, ale nevím nic bližšího...
????????????
2 Ing.Bedla: Pořádková zhulba - to je sqělý výraz. Možno chápat i tak, že se všichni zhulí našrot, čímž bude pořádek zajištěn tak nějak automaticky - ze samé podstaty věci .
Ad photos - mám pocit, že pokud někdo bude mít upřímný a nefalšovaný *zájem o detailní foto||video dokumentaci dění na party, tak ji pořídí bez ohledu na to, zda fotografování sami sobě(!) zakážeme (jako blbci...), či ne. Samozřejmě platí, že před focením en face či jinak zblízka se dotyčné osoby předem zeptáme!!!
Potřeboval bych jednu věc, a to kdyby někdo mohl donést vysoustružený nástavec na "Majklův vaporizér". Bude připravena verze s digitální regulací teploty, akorát ten nástavec co mám k dispozici je celkem toy...
Thx for PM...
Jen taková připomínečka jestli by něco podobnýho nešlo uspořádat v září, jelikož a protože už mám koupený lístky na jednu akcičku a hlavně jsem klasickej outdoorák což je dost velkej problém toť vše
Prosím všechny co se chtějí zůčastnit a nepřihlásili se ještě pomocí pm, nebo nedostali detaily, aby tak učinili co nejdříve pomocí pm. Počet míst omezen.
Lidi užijte si to, jsem z daleka a nemám prachy.A s těma fízlama bych to taky neřešil. Kdyby jóóó, tak bych se do groweru ani nehlásil. Jinak grower je prostě MAZEC......Ještě jednou krásný večer a super hulby.
Lidi co hulej jsou mazaní a když ne, tak to hulej ti nesprávní.
Grower Party k výročí 1000 člena fóra, v sobotu 18. srpna v Praze od 16:00, je na spadnutí !
Pro ty co se nestihli včas přihlásit je v sobotu od 12:00 k dispozici Infoline 0608265786.