Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže letos zkusím:
3x Deimos - Buddha
3x Original Amnesia auto - Dinafem
6x Auto Mazaro - Natural seeds (na to jsem zvědavej)
1x Pandora - Paradise seeds
1x Auto Lavender - CBD seeds
2x Skunk1 auto - Natural seeds
+ jěště dokoupím, nejspis teda toho Magnuma nooo... ))
Tento rok zacnem uz v stvrtom mesiaci aby som mal urodku na tie najvacsie horucavi.
Zatial:
5x Red Dwarf - Buddha
5x Magnum - Buddha
DAlsie planujem zasadit niekedy v juni, to bude este viac.
Inak co sa tkya Budhy pre mna prva banka ktorej 100% doverujem, ona moc strainov nema a je vidiet ze sa zameriava hlavne na AF, no aj tak tie co ma su proste 100% overene, od klicivosti cez rast az po vysledne zhulenie, som spokojny s nimi.
hoj,
mel bych par dotazu, jelikoz jsem v pestovani AFek zacatecnik tak bych se chtel ujistit jestli dany vyber seminek je vhodny na pest do skleniku a kdy bych je mel dat sadit ?
Dutch Passion: AutoMazar, AutoBlueberry, PolarLight 2, Think Different,StarRyder, AutoXtreme
Sweet Seeds: Big Devil 1 Auto fem, Big Devil 2 Auto fem, Big Devil XL Auto fem, Dark Devil Auto fem
Nedávno jsem řešil výběr aut na letošek ven a mám v oblibě Paradise seeds. Co mě velice překvapilo byl katalogový údaj o množství THC vyjádřený počtem hvězdiček, kde max. je myslím 5. VŠECHNY automaty byly vyjádřeny stejně - 2 hvězdičkama - což je nejméně z celého katalogu. Jestli tomu ta ruderalis tak ubere??? Zajímavé....
to Paja: Osobně bych tyhle parametry u AF moc neřešil. Obsah THC bývá zpravidla o něco nižší než u konvenčních ekvivalentů, ale v CR venku ve výsledku vychází líp AF protože stíhá dozrát v dobrém počasí. Jinak mě přijde většina AF téměř stejná. Osobně se mi osvědčili AF od DP. Od NS jsem měl AK47 v AF provedení a bylo to dost silné, ale sedativní, což nemusím. Úplně stejně vyrostl a fungoval Nothern Lights AF od NS, stejně jako auto Mazar. Moc rozdílů tam nebylo, ale z druhé strany kytky byly hodně pryskyřičné, byly by dobré na výrobu hašiše nebo mastí, mě sedáky nebaví pokud netrpím nespavostí.