Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Jinak AF nepatří mezi můj šálek kávy, na vůni je rozdíl mezi Mag. i Pand. i Ver. minimální, pak Vertigo kouř chutná trochu jinak, fungujou však všechny dobře...
Aha, no ta Pandora vypadá v podstatě jako lehce štíhlejší Magnum, po usušení (kdybych to pomíchal) tak moc nerozeznám co je co.
Nějaká ta Pandora: (s odstupem času musím napsat,že s postupem času jsou více lahodnější, takový plnější )
Magnum v 3,5l: průměr na kytku 16g.
Magnum v 5l: průměr na kytku 22g.
čaute, co se tyče media zkoušeli ste někdo kokos? mám stím skvělé zkušenosti a sklizen byla bohata dost, použil sem 6l kokosu, genetiku deimos, svitil sem 18/6 byly v matkarně...
na kytce bylo 34 a nějaky bordel.
Původní příspěvek od Bartolomej čaute, co se tyče media zkoušeli ste někdo kokos? mám stím skvělé zkušenosti a sklizen byla bohata dost, použil sem 6l kokosu, genetiku deimos, svitil sem 18/6 byly v matkarně...
na kytce bylo 34 a nějaky bordel.
A čím jsi na to svítil?
Celek: Nějaké finální hodnocení? Pojedeš automaty znova? Výnos mi přijde spíš menší...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ahoj. Svítil sem ze začátku 1000W HM (kvuli matkám žejo) až se začali vyvájet první chloupky tak sem tam hodil 1000 HPS, posledních asi 10dní tam bylo šestikilo, menší nehoda u předřadníku
JO automaty pojedu ale ne IN, leda to zkusit v Bubleru? viděl sem na icmagu celkem zajímavé výsledky.
Jinak Deimos, chutově mi to vyhovovalo co si pamatuju, dost těžka chuť.
Stav cajk na pofel se známýma.
Jinak letos budu zkoušet automaty max, od Kanabia seeds.
Haha,zrovna včera jsem objevil "zapomenutej" pytlík s pár paličkama magnumu.Takže vlastně po roce od zasazení jsem ochutnal. Dost velká změna... k lepšímu :-) Naprosto lahodný... Síla mi přijde o něco slabší,ale chuťově ok. Jinak po měsících po usušení furt smrad jak hrom, automaty nemusím. (A je fuk,jaká to je oddrůda,smrádek stejnej) A když přihlédnu k výnosu tak bída. Na klasikách bych měl 2-3krát více na kytku. Jsem rád,že jsem si zkusil AF odjet in,(jak má někdo v podpisu o nepřenositelnosti vlastní zkušenosti, to je pravda),ale naposledy. Fakt se to nevyplatí. Mějte se zahradníci...