Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec tenhle problém jsem tu řešil asi před rokem... taky studna a taky Ec 1,3... jako jediné 2 možnosti jsou za 1. RO stačí malá 50-75 podle toho kolik vody potřebuješ a za 2. kupovat destilku. v obou případech je dobré míchat tyhle dva zdroje vody s asi 10 - 20% té vody co máš ve studni kvůli stabilitě Ph a doplnění mikroprvků které v RO a Destilce vůbec nejsou a mohl by vznikat deficit. za sebe doporučuji 1. možnost, protože jen dlouhodobě levnější a pohodlnější... a musím říct, že krásnější kytky a lepší výnosy jsem ještě neviděl.
jel jsem taky s vodou 1.1 v kokosu a někdy byly zbytečné problémy, nejlepší je míchat 1:1 s osmozovkou, nebo to řeď dešťovku pokud máš hluboko do kapsy...
teď jedu NFT s vodou 0,7 a zdá se že vpohodě, akorát se mi ještě nestalo, že by mi klesalo Ec tím jak holky žerou, prostě jak vyleze Ec na úroveň kdy se mi to už nelíbí, tak část vody vypustím a nahradím ji raději vodou čerstvou. (a to hnojkama neplítvám, max eC jsem měl i s vodou 1,8 jedu JIDB) v dalším kole chci tu vodu ředit dešťovkou nebo osmozou, tak jsem zvědavý na rozdíl..
každopádně, pokud to nevyřešíš, uvažoval bych být tebou o změně systému pěstování...takže hlína (ta ti tu vodu odpustí, hydro ne)
Původní příspěvek od hardiron Pokud chces osmozu , tak tohle ti staci http://www.mangala.cz/ro-mini50-fil...notka-p-69.html jen to budes muset mit pripojeny na domaci vodarnu, nevim jaky vodarna dava tlak, ale chce to mit dobry tlak at to trosku tece. A je otazka co delat s odpadni vodou. Nejlepe asi zachycovat a treba sni splachovat nebo zalivat zahradu. Porad si ,ale myslim , ze lepsi volba je destovka . Koupit 1000 l nadrz v kleci a tu vodu jen prohnat pres uhlikovy filtr a mas mekou vodu zadarmo.
nápodobně... konkretne s touhle mam osobni zkusenost a ok jen jak je vyse psano muze byt problem s tlakem, cize pokud ma domaci vodarna nizky tlak tak RO zkratka neprotlaci..... pouzival jsem ji ve meste, na vesnici se spatnou vodarnou sem poridil tuhle
ma pridavny cerpadlo a navic 3 filtry na mechanicky necistoty coz se u studnicni vody muze hodit.... navic studnicni voda obvykle bejva zdarma takze cenu netreba resit.........